Kto druhému jamu kope…

09.02.2021 Zdroj: POPOLVAR67 Výber z blogov

Je moderná mnohoúrovňová pandemická online hra pre 21. storočie s rôznymi úrovňami (od miestnej, cez okresné, krájske, štátne, únijné až po celoglobálnu pre množstvo hráčov s odkrytou, čiastočne anonymnou i úplne anonymnou identitou Odyseovho „Nikto“…

Hra priam zaráža svojou grafikou, plejádou postáv, psychotypov, osudov, v ktorej sa preplieta realita s absurditou, úplne banálne so životne zásadnými epizódami.

Cieľom hry (podľa jej tvorcov) je vykopať jamu pre toho druhého, aby do nej spadol.

No, keďže je to hra pre všetkých,  a sú medzi nami aj menej zdatní, hráči, u ktorých je to s chápaním a bystrosťou umu trocha ťažšie, tak to hrajú systémom „kopem si jamu sám“. No, mnohým z hráčov sa prieči kvôli ich mravným zásadám „kopať druhému jamu“, a tak ju hrajú štýlom „ako sa vyhnúť vykopaným jamám“, a tí zdatnejší majú možnosť to hrať na vyššom leveli – pátrať, aké jamy a za akým účelom sú už nielen vykopané, ale aj plánované. Následne je možné pátrať, kto za akými „jamami“ stojí a varovať ostatných hráčov pred nástrahami týchto „jám“.

No, tu musím upozorniť milovníkov matrixu a virtuálnej reality, ktorý to hrajú prvoplánovite podľa výrobcom odporúčaného  herného plánu s cieľom „vykopať jamu tomu druhému, aby do nej spadol“, že tu hrozí nie virtuálne ale veľmi reálne nebezpečenstvo, na ktoré nás naši predkovia upozornili, zanechaním tohto príslovia: „Kto druhému jamu kope, sám do nej padá“.

V tomto duchu upriamim pozornosť len na pár aspektov tejto „hry“ :

Aspekt prvý:

Tetka Smrť sa modernizovala a v rámci úspor a zeefektívnenia svojej práce unifikovala svoje „kosy“ a utína hlavy už len „covid kosou“. Ľudia od istého času zomierajú len na kovid.

Ale teraz vážne. Aby túto hru na covid pandémiu brali ľudia vážne, tak ich bolo potrebné vystrašiť a túto pandémiu aj podložiť číslami. A tak sa začali vyrábať mŕtvi na covid19. Štatistiky za minulý rok sa až do konca roka (prečo len do konca roka, to rozvediem nižšie) oproti minulým rokom, čo sa týka počtu zomrelých, nijako vážne neodlišovali od tých predošlých, avšak, ak si pozrieme príčinu úmrtí, ľudia prestali zomierať na iné choroby – skoro všetci majú v kolónke príčina smrti uvedené Covid19. Toto by bez spolupráce medicínskej obce nebolo možné. Niektorých k spolupráci dozorcovia tejto hry na Slovensku donútili vyhrážkami, niektorých uplatili (odmeny a príplatky za covid pacientov (Matovičov verejný prísľub zdravotníkom pred prvým plošným testovaním za každého odhaleného „pozitívneho“), a o iných „lóve“ pre nemocnice a zdravotnícke zariadenia pre covid pacientov od zdravotných poisťovní ani nehovoriac – vid. covid tunelovanie zdravotných poisťovní v Čechách – za covid pozitívneho nad 65 rokov má nemocnica od poisťovne 4-krát viac, než za bežného pacienta, a tak sú nemocnice plné covid dôchodcov… A na Slovensku to nebude inak).

Takže“ jamu“ covid paniky pomohli zdravotníci vykopať riadne hlbokú, aby do nej vystrašené obyvateľstvo popadalo…

Lenže:

http://www.parlamentnelisty.sk/arena/413200/brat-skoncil-s-covid-19-v-nemocnici-tazky-stav-zohnal-som-ivermectin-hovori-muz-a-fungovalo-to/  – v krátkosti: už aj na Slovensku sú prvé prípady úspešnej liečby Ivermectinom. A vyvstane otázka: prečo sa Ivermectin podáva až teraz, aj to len zriedkavo a na žiadosť pacientov, ak štúdie o jeho účinnosti proti Covid19 sú známe už od mája 2020?

Kde bola celá tá lekárska obec, a všetci tí, ktorí majú v kompetencii liekovú politiku Slovenska a registráciu liečiv doteraz? Prečo sa Ivermectin začal úspešne používať až teraz?

Zdravotníctvo vyrobilo štatistiky pandémie Covid19. No, každý jeden nebožtík, kto má v úmrtnom liste Covid19, bude priťažujúcim dôkazom budúcich žalôb v súvislosti s nezabezpečením primeranej zdravotnej starostlivosti a vyvodením zodpovednosti voči kompetentným.

Tu upozorňujem tých z radov lekárov, ktorí sa nádejajú, že sa nejak vyvinia obhajobou, že len počúvali nariadenia nadriadených, tak z porušenia Hippkratovej prísahy sa nevyvinia. Tá totižto funguje automaticky a mysticky nad právny rámec, a nikto, kto ju skladal, tým posledným vetám z pôvodnej Hippokratovej prísahy za jej porušenie neujde. Nemýľte sa, že mnohí z vás skladali už modernú, upravenú Hippokratovu prísahu. Stále je to Hippokratova, a preto skrze jej egregor má na vás dosah tá pôvodná. (Prečo asi majú paradoxne lekári kratšiu dobu života v priemere, než je priemer populácie a trpia toľkými chorobami? Žeby sa posledné slová Hippokratovej prísahy napĺňali presne podľa jej znenia?)

Aspekt druhý:

To isté sa dá povedať aj v súvislosti s vakcináciou. Tu sa nebudem o tom podrobne rozpisovať, ale odporúčam všetkým, ktorí o dušu kopu „vakcinačnú jamu“ v domnení blahých úmyslov si prečítať tento článok https://oracle911blog.wordpress.com/2021/02/03/kecam-alebo/

Z tohto komentára https://oracle911blog.wordpress.com/2021/02/03/kecam-alebo/#comment-8340 k tomuto článku vyberám:

„Po epidemii SARS začali testovat kočky… po epidemii MERS… což jsou vše koronaviry, které jsou smrtelnější. Po MERSu testovali na fretkách. Došlo k tomu, že všechna zvířata zemřela. Nebylo to nepatrné… ale nezemřely na vakcínu. Zemřely na tzv. imunitní zesílení nebo protilátkově vyvolané zesílení.
– Vytvořili mRNA… dostanete tedy vakcínu a jste v pohodě. Nyní to zvíře vystavíte viru, proti kterému má být očkované. Když ty kočky vystavily viru SARS, došlo k tomu, že než aby se toho viru zbavily, nebo ho oslabily… ta stylizovaná imunologická reakce, kterou dostali do jejich těla, zakódovala virus, takže ten virus se dostal do těla koček jako trojský kůň, a imunita koček si ho vůbec nevšimla. Pak se tam rozmnožil bez povšimnutí a způsobil sepsi a srdeční zástavu a kočky zabil. 
To se stalo ve studii s fretkami… stalo se to pokaždé, kdy tohle zkusili. Jen vám řeknu, že studie se zvířaty s tímto typem viru nikdy neproběhla úspěšně.”

Toto je veľmi nádejná a účinná vakcinačná “jama”:
“…tohle je dokonalá binární (chemická) zbraň… Tohle jsou experimentální biofarmaceutika… ani tomu nechci říkat vakcíny.”

No, všetci tí, ktorí kopete iným túto jamu, a je jedno, či v dobrom vedomí, veriac úprimne tomu, že vakcíny proti SARS-CoV-2 sú účinné, majte na pamäti toto:                                                                                                                                   

Tvorcovia hry síce nastavili jej pravidlá za účelom vykopať čo najhlbšiu jamu pre tých druhých a dostať ich tam čo najviac, no existuje ešte iný Tvorca – Stvoriteľ Najvyšší…

Aby to potom nedopadlo podľa slovenského ľudového príslovia prevereného vekmi: “Kto druhému jamu kope, sám do nej padá.”

…a najmä ak: “Ať je to vakcína proti chřipce nebo tato, je to lékařský zákrok. Nikdo by neměl být nucen ho podstoupit. Mimochodem, za to jsme odsoudili lékaře po 2. světové válce v Německu… za to, že porušili ten princip.” (Upresním – jedná sa o Norimberský proces s vojnovými zločincami za genocídu národov)

Aspekt tretí:

Navyše aj z virologického hľadiska je táto vakcinácia voči SARS-CoV-2 pochybná, viď. vyjadrenie českej molekulárnej biologičky Soni Pekovej tu: https://aeronet.cz/news/sona-pekova-potvrdila-ze-nekdo-vyrabi-umele-laboratorni-kmeny-sars-cov-x-a-vypousti-je-obrazne-receno-jako-z-jeskyne-kterou-je-potreba-najit-a-zavrit-biolozka-znovu-potvrdila-ze-virus-se-nechova/ z ktorého vyberám:

Soňa Peková v rozhovoru uvedla šokující výrok, že původní virus z jara loňského roku je pryč a zmizel!… …Jenže to hlavní, co v rozhovoru zaznělo, je naprostý šok. Podle bioložky jsme od jara byli svědky už 4 vln virové nákazy, přičemž ani v jednom případě nešlo o mutační vlny, ale pokaždé o úplně nové kmeny, které by měly mít úplně nové názvy. Soňa Peková vysvětlila, že viry jsou si sice podobné, ale nepochází ze stejného kmenu… …tato změna nemůže a nemohla nastat mutací v přírodě, to je naprosto vyloučené, vysvětlila molekulární bioložka… …A Soňa Peková v rozhovoru řekla, že to vypadá, že ty viry vylétávají z nějaké jeskyně, že je potřeba jeskyni najít a zavřít ji, tedy obrazně řečeno tím narážela na laboratoř, která tyto viry vypouští.”

To, že sa jedná vždy o nový kmeň, nemajúci nič spoločné s tým predchádzajúcim, je zámer, pretože výrobca vie na základe skúseností hoc i len s chrípkou (tiež patrí ku koronavírusom), že ľudské telo si dokáže po stretnutí sa s konkrétnym prírodným kmeňom koronavírusu vytvoriť naň imunitu. A vakcinačnú “jamu” treba udržiavaním strachu z nákazy udržiavať nielen primerane hlbokú, nielen ju prehlbovať, ale ešte ju aj prezentovať, ako jediné východisko z covid pandémie.

Takže zákonite vyvstáva otázka: “Za akým účelom sa vlastne očkuje, ak vakcíny boli údajne vyvíjané proti SARS-CoV-2 (to si preveríte na každej nálepke na fľaštičke s vakcínou), a tento vírus tu už podľa Soni Pekovej nie je?” A nejedná sa len o očkovanie, ale aj o testovanie. Na čo sú pozitívne testovaní jedinci vlastne pozitívni, ak už tu máme 4 vlnu koronavírusu, kde každá nová vlna nemá nič spoločné s predošlým kmeňom? Lebo tieto testovacím terorom používané PCR testy a antigén testy nedokážu odlíšiť od SARS-CoV-2 ani vírus bežnej chrípky – viď. napr. oficiálne stránky Medirex-u, konkrétne tu https://www.medirex.sk/vysetrenie/respiracny-panel-covidflursv-pcr#informacie, kde sa píše: „Príznaky chrípky a koronavírusovej infekcie sa nedajú klinicky jednoznačne odlíšiť. Preto je novozavedená (no nie bežne požívaná a poriadne drahá (120€) – pozn. autora) PCR metóda vhodná na vzájomné odlíšenie častých pôvodcov respiračných ochorení v nadchádzajúcej chrípkovej sezóne.“

Takže pozor, vy všetci covid zombíci a propagátori tejto covid pandemickej hry: „Kto druhému jamu kope, sám do nej padá!“

A vy, ktorí ste zvieraní strachom a nemáte čas v tejto hre zisťovať, kto akú jamu komu kope, a nevaruje pred nimi ostatných, aspoň si nekopte jamy vlastné a neskáčte do tých označených, lebo iná ľudová múdrosť hovorí: „Pomôž si sám človeče, aj pán Boh ti pomôže!“ „…a komu pán Boh, tomu aj všetci svätí!“

A prečo štatistiky len do konca roka boli ekvivalentné rokom predošlým? To trošičku rozvediem, ako som vyššie sľúbil. Z uvedeného je jasné, že tu máme nielen nový kmeň vírusu (a podľa Soni Pekovej dosť „ostrý“), ale aj núteným nosením rúšok oslabenú nielen imunitu, ale aj celkovo zdravotný stav orgánov, a okyslenie vnútorného prostredia tela skrze zvýšené spätné vdychovanie vydychovaného CO2, obohateného o mix vírusov a baktérii kultivovaných na rúšku pred ústami, ktoré milujú práve to spätným vdychovaním CO2 vytvárané kyslé prostredie. O vplyvu strachu na zdravie človeka už bolo povedané dosť – strach paralyzuje a dlhodobý strach a stres zabíja. Takže teraz reálne máme skutočne zvýšené počty mŕtvych. Všetky tie nezmyselné opatrenia a najmä médiami živený a vytváraný strach z pandémie si vyberajú svoju daň.

Najúspešnejším hráčom tejto hry sú momentálne média. Tie vykopali najväčšiu jamu – „jamu strachu“ a nahnali do nej najviac dôverčivého davu.

Som zvedavý, čo novinári urobia, až dav precitne a uvedomí si, že ho niekto po celý čas nielenže vodil za nos, ale aj cieľavedome mu ničil zdravie, oberal o živobytie a zabíjal príbuzných. Tá „jama“ pre v očiach davu vinníkov sa totižto bude volať „lynč“. A myslím si, že zúrivý dav sa nebude zdržiavať kopaním nejakej virtuálnej „jamy“ v tejto hre na pandémiu, ale zoberie to hneď zostra a bude lynčovať za pochodu.  Kruto a nemilosrdne! A nie virtuálne…

Zdroj: POPOLVAR67



Mohlo by vás tiež zaujímať
Najčítanejšie