09. September 2010

158.195.1 - príspevky vo fóre | dôležité informácie, denné správy, aktuálne spravodajstvo
Zobraziť príspevky iba od používateľa:

Prečo ľudstvo schvaľuje potraty

- Prečo ľudstvo schvaľuje potraty2010-07-01  (16:59)  |  Zo sveta | 158.195.193...
philliep: K tym udajom co podsuvali verejnosti, aspon jedna myslienka: Nikdy never ziadnej statistike ktoru si sam nesfalsoval....

black pixel

Voľby 2010 z môjho pohľadu

- Voľby 2010 z môjho pohľadu2010-06-20  (20:15)  |  Z domova | 158.195.144...
neznalec: Wow, skoro som sem ani nenascroloval :D

Kandidáti

- Kandidáti2010-06-10  (18:52)  |  Politika | 158.195.193...
philliep: Vsetci povinne volit SDKradnÚ, za odmenu dostanete modry balonik :D...

black pixel

Práca pre farárov

- Práca pre farárov2010-06-08  (17:37)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: hnup: OK, caves....

Práca pre farárov

- Práca pre farárov2010-06-08  (07:56)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: pardon, malo byt S namiesto Z...

black pixel

Práca pre farárov

- Práca pre farárov2010-06-08  (07:55)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: mojmu hnupovi:

Uz dost, please. Netrvdim, ze nejakych ateistickych nezistnikov je viac a ani naopak. Z mojich komentov sa da celkom lahko pochopit, ze sa na tom vsetkom smejem, pretoze ludia si vzdy najdu nejake hovadiny, aby sa mali o com bavit.

A z tymi komousmi musis mat nejake prudke osobne skusenosti, ked tak pises.
...

Práca pre farárov

- Práca pre farárov2010-06-07  (19:59)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: hnup: To bolo zamerne s tou nezistnostou, preto ten rehot na zaver.

Ku komunistom som sa nevyjadroval, ty s tym nemaju co docinenia.

A len tak pre zaujimavost, povedz ze mi konkretne meno nejakej reholnej sestry, ktora existuje. Ja osobne poznam zopar ludi co sa zachovali pekne "bez" ocakavania zisku....

black pixel

Práca pre farárov

- Práca pre farárov2010-06-07  (15:32)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
nenalec: hnupe: Ked uz, tak teda:

Jeptisky nepomahaju nezistne, lebo za to ocakavaju vecny raj a to je asi dost silna motivacia, dokonca neprimerana vyplata za docasne sluzby.

Neveriaci ked pomahaju, taketo ocakavanie nemaju.

Tak teda kto je nezistny?

:))))))))))))...

Práca pre farárov

- Práca pre farárov2010-06-06  (18:56)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: Ale! Co to, co to?!

hnup: Pretoze jeptisky maju svoje pohnutky, nebudem menit nazor. To je len a len ich "problem". Rovnako existuju aj neveriaci aj ateisti co pomahaju.

Reakcia na tvoj pohlad ;) ...

black pixel

Práca pre farárov

- Práca pre farárov2010-06-06  (00:14)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: Peter: Ateista nema nesmrtelnu dusu, iba veriaci ju maju nesmrtelnu. Ateisti sa naozaj nesobasia v kostole. Ten zvysok pred a po je ??? ;)...

Práca pre farárov

- Práca pre farárov2010-06-05  (13:30)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: Musi im to stacit. Ved cirkev su prave samotni veriaci. Mozu sa medzi sebou vzajomne obdarovavat. Aspon nebudu spory s peniaztekmi na novu strechu kostola ;)...

black pixel

Práca pre farárov

- Práca pre farárov2010-06-05  (13:07)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: To mi je jedno kam sa vhadzuje a naco? Jednoducho si to sponzorujte sami. Nas, postavenych mimo vase maniere do toho netahajte.

Iba prosba :)...

Práca pre farárov

- Práca pre farárov2010-06-05  (11:14)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: Ja nie som veriaci, kostol nenavstevujem a preto nechcem zo svojich dani platit fararov. Nech si ich platia veriaci, mimochodom uz to aj tak robia. Hadzu im do zvonceka....

black pixel

Úvaha porovnania - vesmír

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-03  (10:30)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: V tejto diskusii koncim. Takto sa skutocne nikam nedostaneme. Ze CCCP. Smrajaaa, co to ma z uvahou o vesmire!

Ave...

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (17:14)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: Este taky moj pohlad:

Tato tema nie je ani o nabozenstve ani o vede, ale iba o logike.

Na otazky o konecnosti a zakrivenosti vesmiru nie je potrebne byt vedcom. Vedecka cinnost spociva v zbierani dat ich charakteristike a ak sa niekto odvazi k nejakym teoriam, tak je to prave na zaklade tych doteraz ziskanych dat. A k tymto teoriam sa preto mozeme odvazit aj mi, lebo mame pristup k vedeckym datam...

black pixel

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (16:35)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: Lubo >> to som mal byt ja, len som klikol na iny nick.

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (16:11)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
lubo: V E S M I R...

black pixel

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (15:39)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: ANONYM: Nepovedal som dobro a zlo ze su po mojom spravne a nespravne, ale dobre a zle ze su v podstate spravne a nespravne. Treba vediet citat. Alebo neprekrucuj co pisem!

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (15:08)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: A este jedno:

Pytam sa vsetkych. O com sa tu vlastne bavime? Nebol to nahodou VESMIR???...

black pixel

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (15:03)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: ANONYM: Este udajte konkretny text, alebo nejako odovodnite kde prekrucujem.

Budem vdacny.

dakujem...

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (15:00)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: ANONYM: Ako fakt treba citat, nikde som nenapisal ze keby nebolo ZLO... Vyjadroval som sa o zlych a dobrych pocitoch, zlych a dobrych skutokoch, vyvolavajucich pocity.

black pixel

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (14:08)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: fido: Nie ze k comu je ocenovanie dobreho, ale ze nedalo by sa ocenit dobre. Presnejsie ani by si nevedel ze je nieco dobre, ak by si nezazil zle. To znamena ze by si zil bez pocitov, co v konecnom dosledku znamena ze by si nezil. Totiz domnievam sa, ze jedinym dovodom pre ktory nas bavi zivot je prezivanie pocitov....

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (13:00)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: Vilo: Ani nie, lebo by sme nevedeli ocenit to dobre. Preto 100 % dodrzanie nejakych zakonov nikdy nie je zarucenym receptom na skvely zivot. Vsetko su to len take slepe idey....

black pixel

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (10:58)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: A este, ak je vesmir nekonecny, bolo by treba nekonecnu miesacku, ktora by sa na svojich nekonecne vzdialenych okrajoch tocila nekonecne rychlo a skladanie automobilu zo suciastok by bolo nikdy neskoncilo.

:)))))))...

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-02  (09:49)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: Prosim vas, prestante uz zase riesit Boha a vieru a ateistov. Vratte sa ku vesmiru ako takemu....

black pixel

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-01  (18:51)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: Kks, musim valit do TESCA. !! ale este sa ozvem !!

:)))))...

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-01  (18:48)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: LordX: Ked uz hovorime (piseme) o rozmeroch - nekonecno nie je rozmer, neda sa zmerat a nemozeme porovnavat to co rozmer ma s tym co rozmer nema. Ani vkladat rozmerne predmety do bezrozmerneho (nekonecneho), pretoze nekonecno moze byt nekonecne iba ako homogenne nieco....

black pixel

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-01  (18:45)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: LordX: Si ma predbehol :D...

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-01  (18:43)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: rafael: Tak skus prosimta odcitovat odpovede na tie moje otazky. To je to jedine co potrebujem.

black pixel

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-01  (18:16)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: rafael: Sry, ale presne tieto odpovede nie su odpovede, len nejake citovania niecoho, niekde citaneho.

- aky je to stvorrozmerny priestor?
- Aky je to zakriveny priestor?...

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-01  (17:45)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: lenlen: poprosim objasnit preco ani nie :)...

black pixel

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-01  (17:31)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: filip: moze, ale aj nemusi ;)...

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-01  (17:19)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: lenlen: To bol megapostreh :)...

black pixel

- Úvaha porovnania - vesmír2010-06-01  (17:18)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.144...
neznalec: Ano, vesmir je konecny! Vsetko co sa hybe a roztahuje a ztahuje ma hranice, lebo ak by to bolo nekonecene, tak by sa to potom nemalo kam hybat. Logicke, nie?...

PROROCTVO: KRACH USA

- PROROCTVO: KRACH USA2010-05-28  (15:41)  |  Amerika | 158.195.148...
trkvas: blbost,aky krach usa,ved usa vyciciavaju polku sveta,abo by mohli krachnut...to sa tak skoro nestane...a dolar detto...

black pixel

MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-28  (15:32)  |  Kultúra | 158.195.148...
trkvas: na ja stale trvam na tom co som povedal,aj ked s tymi zenami co ich treba zabavat mate pravdu...

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-28  (15:32)  |  Kultúra | 158.195.144...
neznalec: Krovak: Heh, no tak, teraz ti zahlasujem pluskom :D...

black pixel

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-28  (15:26)  |  Kultúra | 158.195.144...
neznalec: Pardon za pravopisne chyby, napr. >> mi = my...

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-28  (15:22)  |  Kultúra | 158.195.144...
neznalec: Je mi jasne ze to co tu pisem ak by som prezentoval priamo osobne pred ludmi, tak by som nedopadol dobre. Internet dava tuto moznost beztrestne....

black pixel

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-28  (15:13)  |  Kultúra | 158.195.144...
neznalec: Krovak: No viem ako si to myslel aj predtym, netreba to vysvetlovat. Ovsem znova doraznujem >> "Ak niektore baby konaju iba pohyb s malovatkom v ruke tak je jasne ze sa sustredia iba na to ako zaujat." Mam rad baby co sa niecomu venuju a tym padom aj nieco vedia a v dosledku toho musia casto konataj fyzizcku aktivitu. To ze sa trocha popri tom namaluju, ak to neprezenu mi nevadi. Ked maju z toho dobry pocit, preco nie.

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-28  (14:26)  |  Kultúra | 158.195.144...
neznalec: trkvas: Stale to spada do tej mojej rovnice.

Ak viac prijmes ako vydas,
uberas sa cestou svine.
Nepomozu vyhovorky,
vieme co je na pricine.

Dufam ze okrem basnickej peristaltiky, som ti rozbesnil aj tu klasicku. Aby si viac vydal......

black pixel

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-28  (14:04)  |  Kultúra | 158.195.144...
neznalec: AA: Dikes za podporu, ano sport ich spravi krajsimi. No presnejsie narazal som na to, ze aktivita za konkretnym ucelom formuje. A to specificky. Jednoznacne je, ze clovek ktory nieco kona, nad niecim aj uvazuje. Ak niektore baby konaju iba pohyb s malovatkom v ruke tak je jasne ze sa sustredia iba na to ako zaujat. A ano, ovsem, este chodia cikat a kakat ;D ...

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-28  (14:03)  |  Kultúra | 158.195.148...
trkvas: ja musim ale nesuhlasit s tym,co napisal neznales, a sice ze hmotnost cloveka(teda jeho mnostvo tuku konkretne) zavisi na pomere prijimanej a vydavanej energie.Samozrejme ze to ovplyvnuje,ale dolezite su aj ine faktory,hlavne aku ma telo politiku spravy zasob......

black pixel

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-28  (13:46)  |  Kultúra | 158.195.144...
neznalec: No, tak este sa zdrzim do vecera, tak sa opat trocha zapojim do diskusie.

Vonkajsok a vnutro nie su nezavisle, su jednym celkom a to ako vyzera clovek navonok hovori o tom aky je aj v mysli. Ale mam pocit ze uz sa moc opakujem a aj tak to nema vyznam. Akosi neches vidiet vsetko co pisem a vytrhujes z kontextu....

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-28  (09:31)  |  Kultúra | 158.195.144...
neznalec: Krovak: Mozno si chel dat do uvodzoviek aj slovo POCHOPIL, ci? Nikde som netvrdil, ze ak by zeny cvicili, bolo by vsetkov poriadku. Rovnako som poukazal aj na muzov a este aj plus nieco naviac. Ale tymto som sa iba prial k tvrdeniam Pedra a Gengara01, ked o tom zacali.

black pixel

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-27  (17:11)  |  Kultúra | 158.195.144...
neznalec: Preboha nestraste, tam je treba aj otca a ja sa este necitim :D...

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-27  (16:19)  |  Kultúra | 158.195.144...
neznalec: Priklanam sa k Pedrovi a gengarovi01: Staci sa prejst po ulici a vidim iba same vykysnute, ovisnute (nenarazam na druhotne pohlavne znaky), zhrbene, krive a zosuverene baby. Po pravde rovnako aj chlapi, a ti este naviac casto nechutne smrdia. Netrdim ze vyzeram naj, ale pravidelny poctivy sport urobi svoje. Baby co stretavam na treningoch vyzeraju fakt skvostne. Pevne ramena, stihle, pevny zadok. Vyjdem na ulicu a ovysnute spadnute zadky aj ked su chude. No prevazna vacsina ......

black pixel

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-26  (20:29)  |  Kultúra | 158.195.193...
philliep: zeny su citovo labilnejsie ako muzi, preto sa daju skor ovplyvnit mediami, nabozenstvom, a prostredim......

Kresťania podporujú homosexuálov?

- Kresťania podporujú homosexuálov?2010-05-26  (20:26)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.193...
philliep: Krestania, ked sa citia pohorseni, z obycajnej uvahy, tak nech sa obhajuju kulturnejsie, a nie nadavkami a utokmi na ateistov. Tiez to potom hovori o zvratenosti celeho krestanstva, ked ludia ktori ho obhajuju posobia zvratenym dojmom. Clanok je celkom podnetny. Myslim, ze je pravda, ze krestania sa prezentuju ako skupina, a ateisti sa skor prezentuju ako individuality s roznymi nazormi na svet, aj ked mozu byt podobne. Krestania su vsak tiez rozlicni..., Nemyslim si, zeby ......

black pixel

Kresťania podporujú homosexuálov?

- Kresťania podporujú homosexuálov?2010-05-26  (20:25)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.193...
philliep: Krestania, ked sa citia pohorseni, z obycajnej uvahy, tak nech sa obhajuju kulturnejsie, a nie nadavkami a utokmi na ateistov. Tiez to potom hovori o zvratenosti celeho krestanstva, ked ludia ktori ho obhajuju posobia zvratenym dojmom. Clanok je celkom podnetny. Myslim, ze je pravda, ze krestania sa prezentuju ako skupina, a ateisti sa skor prezentuju ako individuality s roznymi nazormi na svet, aj ked mozu byt podobne. Krestania su vsak tiez rozlicni..., Nemyslim si, zeby ......

- MUŽI A BOTY NÁS ŠŤASTNÝMI NEUČINÍ2010-05-26  (19:36)  |  Kultúra | 158.195.193...
philliep: Šťastie je schopnosť oceniť to, čo sa práve deje...

black pixel

ČO JE PO SMRTI ?

- ČO   JE   PO   SMRTI ? 2010-05-26  (19:24)  |  Náboženstvo a mystika | 158.195.193...
philliep: Dobry clanok tak do bakalarskej prace, citacia dobreze nie v kazdom riadku, ale chyba mi vacsi pocet a aktualnejsich pramenov, predsa to by to len trochu zobjetivnilo. Biblia je uz ma predca len stovky rokov, a to co bola pravda pred stovkami rokov uz nie je pravda dnes....

Vyhľadávanie

handmade.sk - ručná výroba, výrobky, ručná práca, predaj, obchod
Najlepšie hodnotené za týždeň

- Rómska odysea: európska mission impossibleRómska odysea: európska mission impossible

Zasa sme sa na pár hodín ocitli vo svetových médiách. V bratislavskej Devínskej Novej Vsi sa pol hodinu ozývala streľba a zomierali ľudia. Záujem televíznych staníc pomaly opadáva, štátny smútok skončil. Čo ale neskončilo, sú problémy spolunažívania majoritného obyvateľstva s rómskou menšinou. A netýkajú sa len Slovenska.

Spravedlivý stát

Americká politika je zločin - Ramsey Clark

Liečba rakoviny z vnútra (CZ titulky)

Najčítanejšie za týždeň

- Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USAKameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Vedeli ste že.... ?

Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)

Čip do každej rodiny

Posledné príspevky vo fóre

Rómska odysea: európska mission impossible
XXX:   http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/153487/Bratislavska tragedie Strach z pravdy mlzeni a dalsi vladni chyby.html...

ANONYM:   bo tam maju byt ked materializmus a jeho koniec finisuje....

ANONYM:   a este nieco ludia tak zblbli ze uverili tomu ze treba promtne setrit a zvolili si system ktory bude ale len na nich setrit.ty co mali vela budu mat vdaka ich volbe zas viac a ty co mali malo budu mat este menj.ironia, nik nevidi tym ze miklos ......

3. svetová vojna už začala
ANONYM:   Zevraj:

Čip do každej rodiny
DrHujer:   Jean, súhlas. Po desiatkach raňajších spamov v mejlovej schránke typu koniec sveta, zajtrajšom prepólovaní magnetizmu Zeme a hybridizácii iluminátov ( ??? : D ) prvý jasný úsudok, ktorý som dnes čítal.

Ďakujem......

Ďalšie...

Najdôležitejšie články

- Pohľad späťPohľad späť

Keď som sa pred dvadsiatimi rokmi konečne dostal za Dunaj,presnejšie do Rakúska,bol som doslova ohúrený. Zostal mi v pamäti reklamný pútač, ktorý zakrýval starú rozpadnutú šopu v jednej prihraničnej dedinke,na ktorej si Coca-Colu v plechovke postrkovali dve natiahnuté ruky. Bol som unesený veľkosťou aj farebnosťou toho monštra,ktorý určite priniesol majiteľom spomínanej šopy, akúsi korunku , či šiling do rozpočtu. V návale šťastia a radosti z práve nadobudnutej slobody,som si vôbec neuvedomil pozadie a pravú tvár tejto a podobných reklamných tlakov na ľudskú psychiku. Vôbec už nie, že sa jedná o spôsob, ako zmanipulovať a nahlodať myslenie človeka. Veď o tom vlastne reklama je!

Nepodmienený základný príjem, versus Odvodový bonus

Stále živé otázniky o smrti Milana Rastislava Štefá...

História Slovenskej koruny

Minimálna mzda

Priatelia, zmeňme svoje myslenie !

Dôležité.sk na Facebooku

Ďakujeme za pomoc a podporu
Náhodný výber za posledný týždeň

- Spravodlivé a nespravodlivé referendumSpravodlivé a nespravodlivé referendum

Tento článok poukazuje na nespravodlivosť súčasných podmienok referenda na dvoch konkrétnych príkladoch a porovnáva súčasné podmienky referenda s podmienkami referenda, ktoré navrhuje petícia za spravodlivé referendum.

Zaujímavé linky

earth

Opis udalosti

Je 30. jún 1908, 7:15 miestného času. Ruskí farmári v horách neďaleko jazera Bajkál pozorujú modrastú žiaru, skoro tak silnú ako Slnko pohybujúcu sa po oblohe. Asi o 10 minút počujú ochromujúci a hlasný výbuch. Očití svedkovia opisujú dunivý zvuk šíriaci sa od východu, ktorý je sprevádzaný silnou tlakovou vlnou, ktorá zhadzuje ľudí a poškodzuje chalupy ešte stovky kilometrov od výbuchu. Väčšina svedkov ale opisuje len hrôzostrašný zvuk, no nevidí priamo explóziu. Výbuch bol tak silný, že ešte dva dni po ňom mali ľudia na takmer celej Zemeguli namiesto noci len šero a ešte niekoľko týždňov po výbuchu sledovali tzv. "svetlé noce". Ak by výbuch nastal len o 4 hodiny a 47 minút neskôr, plnou silou by zasiahol mesto St. Petersburg.

Sambaly-Zlaty vek poznanie

Vygooglený

Budeme mať silu zvrhnúť nadnárodné korporácie?

Anketa

Čo si myslite, ze sa udeje v eurozóne?

Grécko nakoniec vyhodia alebo samo odide (20%)

Euro padne, alebo budu dva druhy (40%)

Nič, premlčí sa (40%)

Navrhnite vlastú anketu
Najdôležitejšie z domova

- Spravedlivý státSpravedlivý stát

Příroda stvořila člověka jako každou jinou živou bytost, aniž mu sama přiřkla nějaká privilegia ve způsobu, jakým bude využívat jejích darů. Člověk je neoddělitelnou součástí přírody a jeho existence je přímo závislá na přírodních zdrojích, z nichž každý z nás čerpá. Tato závislost přímo určuje otázku svobody člověka. Svobodný je ten, kdo má volný přístup k přírodním zdrojům, neboť právě a jen tyto zdroje ho živí. Naopak nesvoboda člověka vzniká tehdy, pokud si jeden člověk přivlastní přírodní zdroje a druhé vykořisťuje tím, že jim v přístupu k těmto zdrojům zamezí a nutí je živit se otrockou prací v jeho vlastní prospěch. Takovou otrockou prací je každý námezdní pracovní poměr, při němž člověk prodává svoji pracovní sílu, aniž by měl přímý podíl na prvotních zdrojích a výtěžku z této práce.

Spravodlivé a nespravodlivé referendum

Je obřízka to, co opravdu chce Bůh?

Chemtrails

Chemtrails

Najdôležitejšie zo sveta

- Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USAKameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Predkovia Hitlera sú židia a afričania

Američanov zapísali medzi vývozcov terorizmu

Obrátenie Bernarda Nathansona

Francúcsky kňaz sa modlil, aby dostal Sarkozy ...

Novinář snažící se vyšetřit Smolensk šel do vězen...

Najdôležitejšie z ekonomiky

- Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)

Napríklad v USA sa používa 150 alternatívnych mien. Mnoho ľudí sa začalo správať trhovo aj pri výbere platidiel, ktoré budú používať. Bola by hlúposť dobrovoľne akceptovať jediného monopolného vydavateľa jedinej meny. Našťastie čaká nás BOOM vzniku nových výrobcov alternatívnych, konkurujúcich si mien.

Kacírstvo Grékov ponúka nádej

Společnost se škrtnout nedá

Drobný komentář o finančních stimulech

Čínská ratingová agentura snížila hodnocení Velké ...

Komunismus dokáže zrealizovat pouze kapitalista

Najdôležitejšie z technológií

- Čip do každej rodinyČip do každej rodiny

Čip do každej rodiny Ich komerčné využitie je neuveriteľne široké. RFID čipy môžu napríklad plniť úlohu automatických priepustiek, ktorými budú vybavené autá prichádzajúce do veľkoskladov. Vďaka nim bude obsluhujúci personál vždy vedieť, koľko áut je vnútri, komu patria, kde sa práve nachádzajú, ako dlho sa tam zdržia a aký tovar sa na ne práve nakladá. Podobným spôsobom ich možno využiť aj ako ďalší z ochranných prvkov v cestovných pasoch

Vedeli ste že.... ?

Príbeh o mastičkárke 1-3 časť

F. M. CHALKALIS ENERGY MULTIPLIER (EN)

Run from the cure / Útěk před lékem - cz sub

Projekt BOINC - Zapojte sa aj vy!

Najdôležitejšie z videí

- Americká politika je zločin - Ramsey ClarkAmerická politika je zločin - Ramsey Clark

Toto robili američania irackému obyvateľstvu v roku 1991, vtedy sa na teroristov ešte vyhovárať nemohli..

Filmy sa pomaly stávajú realitou

Najdôležitejšie z kníh

- MEDZINÁRODNÝ ŽID,  Henry FordMEDZINÁRODNÝ ŽID, Henry Ford

Proč je židovská otázka přetřásána? Protože existuje a protože její vnikání do amerického života má přispět k tomu, aby byla řešena a ne aby přispívala k dalšímu trvání oněch neblahých, vedlejších okolností, které obklopují tuto otázku v jiných zemích. Již dlouho se zabýváme ve Spojených státech židovskou otázkou.

Igor Bukovský, Pavol Lipták : Hneď to bude

Najdôležitejšie z kultúry

- Kvantová psychologie - nekonečné možnostiKvantová psychologie - nekonečné možnosti

Každý zdravý člověk se narodí s mozkem se obrovskou schopností rozlišovat skutečnost a lživé manipulace. Zastarale pojatou výchovou a učením je však tato schopnost silně potlačena, což má pozdější dopad na kvalitu žití člověka a lidstva obecně. Naštěstí lze tuto schopnost s trochou snahy obnovit.

130. výročie narodenia gen. Dr. Milana Rastislava Štef...

Náhodný výber z archívu

- "Čudné stvorenia""Čudné stvorenia"

Americký autor ruského pôvodu Joseph Tartakovsky napísal veľmi dobrú recenziu knihy od Jamesa Billingtona "Russia in Search of Itself" ("Rusko hľadá seba"), ale nazval ju veľmi prekvapivo - "Čudné stvorenia". Píše, že minulé storočie predstavovalo pre Rusko jednu veľmi trpkú ukrutnosť po druhej a že obyvateľstvo tejto krajiny celých sedem desaťročí znášalo totalitu, aká vo svete hádam ani nemá obdoby. A že po tých útrapách sa Rusko teraz podobá oceánu: čosi ako chladný, rozľahlý priestor, plný čudných stvorení.

Američané chtějí zaútočit na Severní Koreu?

Petice za rozpuštění NATO

Bez jadrových zbraní to už asi byť aj tak nemôže - ...

Krátký přehled velkého bratra – začíná boj o ...

Youtube videa mizí

Archív

lukasenko, bielorusko, kandidát, opozičný kandidát - Bieloruská opozícia nezískala ani kresloBieloruská opozícia nezískala ani kreslo

Šéfka bieloruskej volebnej komisie v pondelok nadránom informovala, že ani jeden opozičný kandidát zatiaľ nezvíťazil v ktoromkoľvek okrsku. Úrady zatiaľ evidujú výsledky v 99 z celkového počtu 100. Šéfka bieloruskej volebnej komisie v pondelok nadránom informovala, že ani jeden opozičný kandidát zatiaľ nezvíťazil v ktoromkoľvek okrsku.

Európania zistia, že Obama nemá čarovný prútik

Jeden bilión dolárov už stála vojna proti terorizmu

V USA už skrachovalo 22 bánk

Finančná kríza naplno zasiahla aj ING

Špehujú pacifistov, aktivistov životného prostredia a ...

Pridať novú informáciu / článok  |  Mobilná verzia  |  iPhone  |  Napíšte nám  |  Nastaviť ako homepage  |  Pridať medzi obľúbené  |  RSS  |  Webmasters
    Fotograf, lacné fotografie, profesionálne fotky  |  outsider development, game, games  |  The Black book of Microsoft  | 
fotograf  |  dolezite  |  vianocne darceky  |  vianocny darcek  |  jarmok  |  trhovisko  |  umelecke  |  umenie  |  rucne prace  |  sperky  |  domacnost  |  tlmocenie  |  preklad  |  autobazar  |  sedacky  |  inzercia  |  kuchyne  |  starozitnosti  |  skolenia  |  online-hry  |  parfemy  |  originalne darceky  |  internetovy obchod  |  online obchod  |  kupim  |  obchody  |  predajna  |  predajne  |  kupele  |  byty  |  bicykle  |  odevy  |  prstene  |  nausnice  |  retiazky  |  naramky  |  tricka  |  kabelky  |  dekoracie  |  kupelne  |  sviecky  |  rucna vyroba  |  rucna praca  |  remeselne vyrobky  |  keyoka  |  sashe  |  valentinsky darcek  |  valentinske darceky  |  TOPlist