Túžba po odplate je vrodená každému človeku?
2010-07-12 (15:17) | Náboženstvo a mystika | 195.168.4...
moon: nechapem o com sa tu hadate jeden sa tu ohana potopou v starom zakone mimochodom ten pribeh je ovela starsi sko samotnx stary zakon pisali ho uz stary sumery ...a dalsia tu vykrikuje ze txmirecami odradza od hladania boha ale mila moja ten ktoho skutocne hlada tak toho nemozno odradit ...a co sa txka inkarnacie tak ta sa nachadzala aj v biblii pokial ju odtial nevxskrtla cirkev niekedx v stredoveku mozete hadat asi preco ...este dnes existuju rozne gnosticke ucenia ktore ucia......
|  | Zomrel známy novinár Yehuda Lahav
2010-07-07 (14:21) | Zo sveta | 195.168.40...
svan: Kika,tak tak veru :-)Yosarian zrejme studoval historiu z CT2,pripadne od pseudo,zido historikov...
|
KULINARSTVO
2010-07-01 (12:18) | Politika | 195.168.4...
moon: Magdalena meditacia naozaj nieje stav bez mysle je to prirodzeny stav mysle alebo ak chces tak zakladny v ktorom si v pritomnosti ...jednoduche prirovnanie je od mojho oblubeneho autora "Mysel je ako hladina jazera ked sa neskludni tak neuvidis rybi" Mymochodom aj krestania v minulosti praktikovali rozne meditacne techniky ale cirkev ich umyselne potlaca lebo ludia by si uvedomili ze ju nepotrebuju v takom ponati ako je teraz....
|  |
PANSKÉ HUNCÚTSTVO
2010-06-28 (13:09) | Úvahy a komentáre | 195.168.4...
moon: treba zvolnit tempo inak nas to znici......
|
Naša budúcnosť podľa Teórie Časovej vlny: Terence McKenna
2010-06-28 (11:41) | Náboženstvo a mystika | 195.168.49...
gordon: Časová vlna asi má súvis s časovými radmi v spojitosti s ľudskou históriou / aj individuálnou / . Súvisí to s I-ťingom a znakmi a číslami , s ľudskou rečou , vedomím , vesmírom, prevládajúcim duchovným zameraním tej ktorej doby. Peknú a rozsiahlu knihu o tom napísal náš domáci a známý autor Páleš a volá sa ANGEOLÓGIA DEJÍN. Že čísla , znaky , geometrické útvary majú priamy súvis s fungovaním vesmíru a ľudských osudov je v starej ......
|  |
Velke zahady - Kto meni podnebie na Zemi
2010-06-28 (10:33) | Video | 195.168.49...
gordon: A čo takto držať sa témy?...
|
Úvaha o tajomne!
2010-06-28 (08:35) | Úvahy a komentáre | 195.168.49...
gordon: Tajomno.
|  |
Záplavy! Kto je vinný?
2010-06-28 (08:05) | Náboženstvo a mystika | 195.168.49...
gordon: A čo takto držať sa témy ?...
|
Vedci zistili, odkiaľ sa vzali židia
2010-06-25 (14:44) | Zo sveta | 195.168.4...
moon: ze Francuzi maju najblizsie ku genomu zidov? no to je dost zvlastne pretoze z historickeho hladiska maju najviacej pozostatkou genomu od keltov a frankov ...takze ked mam keltske korene tak som zid? hahahahaha tak takito vtip som uz dlho nepocul a co sa txka toho vxskumu tak na viacerych strankach sa pisalo ze ho stopli kvoli tomu ze zistili ze maju velmx podobnu strukturu s palistincamx......
|  |
Nov v Blížencoch /12.6.2010/ - predpoveď na lunárny mesiac
2010-06-17 (08:00) | Zo sveta | 195.168.49...
gordon: Vytvorte si vlastnú realitu. ...
|
KANDIDÁTI - film o homo politicus ...
2010-06-15 (13:23) | Politika | 195.168.4...
moon: Ja len dúfam ze tentoraz ludia zoberu do ruk lopaty a vyriesia ten problem na vzdy......
|  |
Továreň na duchovno
2010-06-10 (15:00) | Z domova | 195.168.4...
moon: presne tak ako to je v clanku tak to citim aj ja a som rad ze niesom sam :)...
|
Liečivá sila pyramíd
2010-06-04 (16:00) | Náboženstvo a mystika | 195.168.4...
moon: naco sa tu hadate ako bolo napisane uz vyssie staci si ju postavit a skusat mne to fungovalo aj pri ziletkach aj pri potravinach......
|  |
Boh je otcom vesmíru
2010-06-03 (12:46) | Z domova | 195.168.49...
gordon: Voltair je známa postava. Nakoniec máme knižnice a nielen Sieť. V poslednej dobe mi vŕta hlavou jedna myšlienka, ktorú som nikde nevyčítal a prepadla ma ako blesk z čistého neba. Ja vždy hovorím , že keď chce niečo človek pochopiť musí sa vzdialiť na 12 km / vymaniť sa z jednotlivostí, a oslobodiť sa od minulých pohĺadov, bez emócií a s otvorenou mysľou .../.
|
Krajina magorov
2010-05-31 (16:38) | Náboženstvo a mystika | 195.168.4...
moon: su liecitelia a liecitelia ...naozaj pravy liecitel sa nebude predvadzat na stadione toho si musis najst sam ...mal som moznost vxdiet v latinskej amerike samana ktorx robil take veci ze to bolo naozaj na hranici ludskeho chapania......
|  |
Nejít k volbám je výrazem osobní odpovědnosti
2010-05-28 (13:05) | Z domova | 195.168.4...
moon: som na tomto svete dooost dlho abx som veril predvolebným slubom
...ja dam svoj neplatnx hlas abx ho nemohli pouzit ...jednoducho si nezoberiem na zodpovednost v com budu vyrastat nase deti... a nasmutnejsie je ze to nejde nijako zmenit ako nahle trafite klinec po hlavicke tak vas zosmiesna urobia z vas blazna a nakoniec zavru na psychiatriu ...mozno kebx nas bolo troska viacej......
|
Dvojité občianstvo - Maďarské zúfalstvo
2010-05-27 (14:13) | Z domova | 195.168.45....
stevo: Madarska vlada sa vlastne sama nakopala do guli, lebo ako tu uz odznelo, nehladaju vychodisko zo zlej ekonomickej situacie, prave naopak, tymto jej na strane vydavkov statneho rozpoctu vzniknu nemale naklady,..evidencia ziadatelov, na urady prace sa nahrnu "novi" madari z turecka, rumunska, a dalsie socialne pripady...gratulujem populistickejsie gesta hadam vymysli uz iba Slota a Fico..hoci u nas sa hladi na to aby z toho nejaky ten gros vypadol.....
|  |
2.1 GB ebookov o voľnej energií!
2010-05-26 (14:45) | Knihy | 195.168.49...
Gordon: Kto chce nejaké písomné konzultácie na uvedenú tému , som k dispozícii. Kremík som spomenul ako príklad. V domácich podmienkach sa nedá použiť. Priemyslové aplikácie kremíka sú prepracované až po nanášanie ultratenkých vrstiev na rôznorodé povrchy. Preto som spomenul selén , ten sa taví pri 432 C. Na rozdiel od kremíka nemusí byť čistý a kryštalický... Ešte poznámku k hore uvedeným príspevkom. Rôzní ľudia sa snažia zostrojiť ......
|
2010-05-26 (12:49) | Knihy | 195.168.49...
Gordon: Ďakujem za ponuku a vážim si to. Na výstupe zo zariadenia sú kondenzátory a cievky aby bolo možné získať striedavý prúd a tiež aby sa celá sústava rozkmitala ,väčšinou sa iba tak dá získať zo zariadení el. energia / sú aj výnimky /. Tak ďaleko však nie som . Aby som to priblížil aj ostatným . Statické zariadenie na získavanie a transformáciu voľnej energie možno v tomto prípade zostrojiť ako repliku detailne popísaného patentu . Pozostá......
|  |
2010-05-26 (10:48) | Knihy | 195.168.49...
Gordon: Nie je to v štádiu príprav. Polovodivý materiál si musím objednať zo zahraničia a bude to asi finančne náročné. Ale vráťme sa k našej obľúbenej webstránke Dôležité. Voĺná energia sa tu už preberala veľa krát. Naposledy pred mesiacom. Išlo o nejaku firmu , ktorá chcela ľuďom tieto zariadenie, vysokovýkonné prenajímať za vysoký vstupný poplatok. Asi o desať dní som čítal o firme z USA ktorá obrala ľudí podobne o stovky mil. doláčov. ......
|
2010-05-26 (09:35) | Knihy | 195.168.49...
Gordon: ....fyzikalna teoria a RNDR Kundracik ma presviedcaju napr o tom ze neemoze fungovat nieco z nicoho(energia). a videl som dost neuspesnych posusov o rozne magneticke motory, energie z magnetov a vzduchu. statickym polom(nemennym) sa ziadny motor nemoze tocit.
|  |
Prognóza na 100 rokov
2010-05-25 (09:12) | Knihy | 195.168.4...
moon: Ta kniha je napisana pre ameriku a oni jej veria
Azgaroth ti si urcite satanista :)...
|
Moorův film O kapitalismu s láskou byl v britské televizi
2010-05-24 (15:11) | Politika | 195.168.4...
moon: Ako nahle to zacali predavat na DVD v britanii to znamena ze maju nieco v zalohe ked nemaju strach......
|  |
ČO JE PO SMRTI ?
2010-05-24 (08:51) | Náboženstvo a mystika | 195.168.4...
moon: x_atar uplne stebou suhlasim ...kto chce pochopit pochopi ...kto chce najst tak najde......
|
Dobre už bolo ?!
2010-05-21 (14:32) | Z domova | 195.168.4...
moon: sharpiq tx urcite nepatris ku generacii ktora zazila spcik na vlastnej kozi ...a pretoze ja knej patrim tak ti poviem len jedno nikto netvrdi ze ostatne drotx boli spravna vec ale boli nutnostou abx chranili ludi prave od txch falosnxch lakadiel o ktorych vravis ze boli za hranicami ...ten system sa dal perfektne zlepsovat lenze to sa zapadu nepacilo lebo casom (ajked pomali) bx bol v takom stadiu ze bx to ohrozovalo system statov ktore v tej dobe ficali akoze na kapitalizme......
|  |
Spartakus alebo úvaha o otroctve.
2010-05-14 (08:05) | Z domova | 195.168.49...
gordon: Pred vyše 10-timi rokmi prišiel do NASA Ind ,ktorý roky nepríjma stravua berie energiu zo Slnka. Bola k tomu tlačovka, odvtedy veľké ticho vzhľadom na zarážajúcu schopnosť a vedecký výskum. Ten nič neodhalí. Presne zdokumentované sú prípady ľudí ktorí mnoho rokov žili bez stravy/ aj v EU/. Niektorí ľudia majú také schopnosti ,že je iba jeden taký človek- akoby na ukážku . Živá hmota je schopná tvorby energie napríklad podľa niektorých ......
|
Spartakus alebo úvaha o otroctve.
2010-05-12 (14:34) | Z domova | 195.168.4...
moon: úplne súhlasím ...mozem potvrdit z vlastnej dlhorocnej skusenosti ...dokonca aj ked potrebujem naplanovat nejakx buduci cin tak je to ovela lahsie......
|  |
Kľúč k výtazstvu je!
2010-05-10 (10:12) | Úvahy a komentáre | 195.168.49...
gordon: Mňa vždy zaujímali informácie. Nie bežne dostupné. A poznanie. Nevadí mi , že ľudia majú iný názor ako ja. Pretože sa nedržíme toho, čo je predmetom diskusie / hore uvedené /, ale je tu reč o mariške, dovolím si k tomu dať len nasledujúce info v širších súvislostiach. Prvý raz o tom písali v 1991 asi takto. Štát má možnosť si vybrať. Bude legelizovať všetky drogy. Problém drôg tak navždy zmizne. Následok : v prvých mesiacoch zomrú na ......
|
Zásadný omyl kresťanských cirkví!
2010-04-30 (07:44) | Náboženstvo a mystika | 195.168.49...
gordon: Aj Gibson je vraj silný kresťan a spravil film Utrpenie Krista. Má veľa detí, dlhodobo v pohode ženatý. Pred časom sa rozviedol a zobral si mladšiu. Zopár poznámok k hore uvedenému. Čo je pokrivené na budhizme.Čo je pravda - abstrakcia. Pravda sa mení len ľudia sa nemenia. Pekné slovo.Na konci života asi človek dôjde k nejakému vyššiemu poznaniu a uvedomeniu ale len na svojej úrovni. Pravdu nespozná len ,malú časť celku. A príchod Krista. Už sa ......
|  |
ZÁHADNÝ SIGNÁL JE RÝCHLEJŠÍ AKO SVETLO.
2010-04-28 (10:36) | Zo sveta | 195.168.49...
gordon: Ospravedlňujem sa čitateľom , ale rubrika Príspevok má mňa len 7 písmen na šírku , takže nemám možnos´t kontroly pravopisu....
|
ZÁHADNÝ SIGNÁL JE RÝCHLEJŠÍ AKO SVETLO.
2010-04-28 (10:32) | Zo sveta | 195.168.49...
gordon: Svetlo a teda rýchlosť sa nedá merať z boku. Ináč zaujímavá www stránka. Rýchlosť svetla v danom prostredí sa dá merať iba v homogénnom /opticky/ prostredí ak poznáme vzdialenosť zdroja a detektora. Na druhej strane vdeckými ,presnými meraniami sa veĺa ráz potvrdillo , že rýchlosť svetla nie je konštantná / základ Eiteinovej známej teórie/. Ako príklad možno uviesť , že mikrovlny ak narazia na kovový lievik kolmo na smer šírenia - zrý......
|  |
Protislovenské ťaženie, jeho zbrane a jeho pravdepodobný zmysel
2010-04-28 (08:59) | Z domova | 195.168.49...
gordon: Hlavu hore. My Slováci sme úžasní v tom ,že všetko prežijeme. Iné národy zanikli , my sme napriek minulej nepriazni tu, máme svoj jazyk a územie. Budúcnosť pracuje pre nás. To čo je teraz a čo bolo nikdy nebude....
|
Kto chce zlepšiť svet, musí zlepšiť seba!
2010-04-22 (11:21) | Úvahy a komentáre | 195.168.4...
moon: z vacsinou sa da len suhlasit ale mam troska pocit ze autor clanku len prepisuje myslienky ktore cital v nejakej knizke ...ta problematika je ovela zlozitejsia a niektore veci ktore opisuje sa nedaju len tak generalizovat ale aj tak prajem vela uspechov dalsom hladani :)))...
|  |
Ste pripraveny na kolaps?
2010-04-22 (08:29) | Ekonomika | 195.168.4...
moon: pre LordX: ano mas pravdu ze zlato sa pouzivalo ako platidlo v staroveku ale keby si si dobre pozrel v dejepise ako to vtedy fungovalo tak by si vedel ze existoval system ktory to umoznoval to znamena ze boli páni ktory vyberali napr. dane takze ty si to zlato potreboval a tym padom bolo v obehu lebo ti za nho poskitovali nejaku sluzbu ale ked tu nebude infrastruktura tak sa zruti system a v tom pripade ti zlato na nic nebude pretoze vecsina ludi ktory tu budu schopny nieco ......
|
2010-04-21 (16:16) | Ekonomika | 195.168.4...
moon: EkonomKarol: chlape tx si na drogach? ...ked sa zruti infrastruktura a nebudu vxtvorene pravidla oko pouzivat nejake platidlo tak to zlato ti bude na velku rit pretoze ten kto bude vxrabat napriklad potraviny tak bude za nechciet bud potravinx alebo nieco co mu ulachci pracu pri vxrobe potravin ...zlato ti bude dobre len v obmedzenom poli posobenia napri. niekto kto ho bude pouzivat pri vxrobe niecoho tak tam bx si mozno uspel ale problem je v tom ze zo zaciatku bude vsetko ......
|  |
2010-04-21 (16:02) | Ekonomika | 195.168.4...
moon: EkonomKarol to co tx opisujes tak na to musi existovat prave ta infrastruktura aby mohlo nejake platidlo fungovat a keby si pozorne cital moj prispevok tak by si sa docital to ze som napisal ze ak sa zruti infrastruktura ...zo zaciatku ziadna nebude takze ked prides za mnou z nejakxmi pliskami a budes za ne chciet mlieko a nedas mi adekvatnu protihodnotu tak na teba pustim akurt psa... a mimochodom nie nie som na praskoch len moj vek ma naucil uvazovat triezvo neviem kolko ......
|
2010-04-21 (15:39) | Ekonomika | 195.168.4...
moon: EkonomKarol ak sa zruti infrastruktura tak ti peniaze a zlato budu na velku p..u pretoze kazdy bude chciet za tovar adekvatnu protihodnotu napr. za chleba mlieko atd. ...a zabudni ze budes chodit do potravin tiebudu vyrabovane prve a predavaci ktorx ich budu branit budu visiet na stromoch ak samozrejme budu mat rozum tak zdupkaju hned na zaciatku......
|  |
DUCHOVNÍ KOŘEN PODVÁDĚNÍ
2010-04-19 (17:20) | Kultúra | 195.168.49...
gordon: A čo rovnováha jing / jang. A čo duševná podstata konania ktorá je nad chemickými reakciami - tie niečo vyvoláva....
|
Sója - Fakty a bludy o sóji
2010-04-16 (08:52) | Kultúra | 195.168.4...
moon: v azii sa soja nikdy nekonzumovala v takych davkach ako nam to prezentuju ...oni ju jedia vazne len ako pochutinu dokonca ked som bol v japonsku tak som bol prekvapenx ze v tradicnych restauraciach sojovych jedal bolo akosi dost malo v ponuke......
|  |
O VODĚ JINAK, NEŽ JSME ZVYKLÍ
2010-04-14 (18:01) | Zo sveta | 195.168.49...
gordon: U nás na Slovensku / aj v Blave / je fantastická, chutná a kvalitná voda. Ako je to vo svete? Bol som kedysi v Španielsku, prvé čo Vám povedia v hoteli je ,aby ste v žiadnom prípade nepili vodu z vodovodu. Milióny ľudí vo svete nemajú prístup ku kvalitnej vode. Nefrflime. Ide o to aby sme sa jedného dňa nezobudili a nezistili, že všetky vodné zdroje a vyše tisíc min. prameňov už patrí nadnárodným spoločnostiam.Skutočné vlastenectvo je- nepredáme......
|
2010-04-14 (17:51) | Zo sveta | 195.168.49...
gordon: U nás na Slovensku / aj v Blave / je fantastická, chutná a kvalitná voda. Ako je to vo svete? Bol som kedysi v Španielsku, prvé čo Vám povedia v hoteli je aby ste v žiadnom prípade nepili vodu z vodovodu. Milióny ľudí vo svete nemajú prístup ku kvalitnej vode. Nefrflime. Ide o to aby sme sa jedného dňa nezobudili a nezistili, že všetky vodné zdroje a vyše tisíc min. prameňov už patrí nadnárodným spoločnostiam....
|  |
Rímsko-katolícka Cirkev
2010-04-14 (15:13) | Náboženstvo a mystika | 195.168.4...
moon: GOOGLEistyckyKNAZ ty si urcite iluminat ...ani ten nikdy nepovedal nic k veci len vedel urazat......
|
2010-04-14 (11:02) | Zo sveta | 195.168.49...
gordon: Najhoršia je polovzdelanosť, neochota študovať . Získavať nové poznatky. Kedysi aj deti vedeli ,že pitie destilovanej vody je škodlivé a zakázané. Bolo to napísané na každej flaške. Dnes sa voda ndestiluje na pitné účely ale sa demineralizuje a filtruje cez aktívne uhli - komerčné výrobky pre domácnos´t . štátna skušobňa vydá povolenie na predaj len ak zariadenie je vybavené obtokom- čistá voda sa mieša s pôvodnou aby nebola úplne bez miner......
|  |
Vědci: Zbraně s řízenou energií proměnily WTC 11. 9. 2001 na nanočástice
2010-04-13 (15:00) | Technológie | 195.168.49...
Gordon: Trosky lietadiel sa nenašli ale pas údajného teroristu áno...
|
Ako ľudia „veria“ v Darwina
2010-04-09 (14:28) | Náboženstvo a mystika | 195.168.40...
svan: Stratus:
Bravo...Ja nemam energiu nato tu ludom vysvetlovat...Zvladol si to bravurne.Tí čo ohajuju dar.teoriu mi pripadaju ako ludia ktorí vedia písať,ale bohužial nie čítať...
|  |
Fico a jeho emisie
2010-04-09 (12:25) | Z domova | 195.168.40....
filip: to su fakty alebo len domienky??? kd tento clanok je naozaj pravdivy tak potom preco sa to neriesi???? ...
|
Ako ľudia „veria“ v Darwina
2010-04-09 (07:30) | Náboženstvo a mystika | 195.168.40...
svan: Zaujmave ze sam Darvin o svojej teorii ku konci zivota pochyboval.Odporučam si naštudovať tuto tému,je vnej vela pochybnosti.GOOGLE-"Darwinova evolučná teória – sprisahanie tisícročia ?"...
|  |
Maľované nebo, alebo : Kto to dokaže zastaviť ?
2010-04-01 (09:28) | Z domova | 195.168.43....
Dag: marha,daj mail a ja Ti to poslem......
|
Aktuálně: Atentátnice se odpálily v moskevském metru, přes 30 mrtvých
2010-03-30 (14:36) | Zo sveta | 195.168.4...
moon: podozrivo je to v style 911......
|  |
Maľované nebo, alebo : Kto to dokaže zastaviť ?
2010-03-29 (13:17) | Z domova | 195.168.43....
Dag: Zdravim vsetkych,chodte sa pozriet ,kto je z BA teraz von......sila, takuto intenzitu som este nevidel.......
|
Jak to vlastně s tím Řeckem je?
2010-03-09 (16:07) | Európa | 195.168.4...
moon: Bublinka ma uplnu pravdu ...mam kopec kamaratiek ktore ziju v grecku a mozem vam povedat ze vsetci greci velmx dobre vedia ze to je cele umelo vxtvorene ...proste EU potrebuje obetneho baranka v zalohe kebx nahodou nebolo na koho zviest ze preco sa nepodarilo zvladnu krizu tak pvedia ze kvoli grecku lebo bolo treba do nho napumpovat peniaze...
...
|  |
Vlastnenec bez nenávisti k menšinám
2010-02-26 (09:58) | Z domova | 195.168.40...
svan: Zachvilu možem začať čítať rovna "SME"-ti...
|