09. September 2010

84.245.95 - príspevky vo fóre | dôležité informácie, denné správy, aktuálne spravodajstvo
Zobraziť príspevky iba od používateľa:

Já z opice nepocházím

- Já z opice nepocházím2010-06-28  (20:45)  |  Náboženstvo a mystika | 84.245.95....
lala: toMadness: S jeho príspevkov v diskusii (obsah aj forma) je jasných veľa vecí ani nemusí byť človek psychológ. Ako už bolo napísané jeho názory nikoho nezaujímajú to je nad slnko jasnejšie ale jasné je takisto aj to že jeho príspevky v tejto diskusii nemajú čo robiť. Znižuje úroveň. ...

black pixel

Hľadať pravdu

- Hľadať pravdu2010-06-25  (11:14)  |  Náboženstvo a mystika | 84.245.95....
lala: LenkaB
"Rafael - tvoja hlava. Už mi iba beriete energiu, už sa mi nechce"

Nekrm trollov !!!

...

Milton Friedman - Preco by sme mali legalizovat drogy + titulky

- Milton Friedman - Preco by sme mali legalizovat drogy + titulky2010-06-25  (11:13)  |  Video | 84.245.95....
lala: V niektorých veciach má svätú pravdu. A v niektorých je od pravdy na hony ďaleko a ide iba o JEHO hypotézy. Nehovorím že som odborník je to iba môj názor.
Treba si uvedomiť že rozpráva o Spojených štátoch a s našimi pomermi to má pramálo spoločného....

black pixel

Čiernobiela dúha

- Čiernobiela dúha2010-06-24  (11:38)  |  Z domova | 84.245.95....
lala: toOdi
Kedy a kde si myslíš že bude legálna pedofília ? Smeruje to k tomu ? Pedofília je trestný čin a preskok k legálnosti nehrozí.
V ostatných bodoch s Tebou aj súhlasím.
LaurelaHardy píše že v moslimských krajinách kameňujú homosexuálov. Je to podľa Teba správne? Hodil by si do človeka kameň z úmyslom pripraviť ho o život? ...

Čiernobiela dúha

- Čiernobiela dúha2010-06-23  (21:43)  |  Z domova | 84.245.95....
lala: LaurelaHardy
Trošku sa Ti pletie. Čítal si si to po sebe?...

black pixel

Čo je vlastne cirkev?

- Čo je vlastne cirkev?2010-06-16  (22:10)  |  Náboženstvo a mystika | 84.245.95....
lala: Článok je písaný trochu zavádzajúcou formou. Autor poukazuje na chyby jednotlivcov a vydáva ich za chyby cirkvi. Samozrejme neobhajujem cirkev a netvrdím že to nie je tak ako autor píše.Práve naopak. Ja osobne by som v kostole neprispel ani keby pri mne stál s tým zvončekom hodinu.Nesúhlasím s tým aby mala cirkev obrovské majetky. A to čo im ovečky prispejú je špička ľadovca. Cirkev je napojená na obrovské organizácie ktoré prispievajú rozprá......

MUKEL, KTORÝ NEVOLIL...

- MUKEL, KTORÝ NEVOLIL...2010-06-16  (18:46)  |  Z domova | 84.245.95....
lala: Veľmi pekný príbeh. Ďakujem autorovi. Viac takýchto článkov....

black pixel

Paliho kapurkova - vesela politicka strana

- Paliho kapurkova - vesela politicka strana2010-06-11  (17:06)  |  Z domova | 84.245.95....
lala: skúste si vložiť do vyhľadávača "biely kon zidovského podnikatela Brossmanna" aká stránka Vám vyskočí?...

Milgramov experiment

- Milgramov experiment2010-06-11  (14:15)  |  Kultúra | 84.245.95....
lala: Teraz keď to čítam neviem či som sa korektne vyjadril. Súhlasím s tým že formovaním okolia by sa dalo veľa vecí zmeniť (myslím formovaním k lepšiemu samozrejme), ale formovať ho môžu "iba ľudia" a v tomto vidím začarovaný kruh....

black pixel

Milgramov experiment

- Milgramov experiment2010-06-11  (14:10)  |  Kultúra | 84.245.95....
lala: citácia:
"Preto si myslim ze je najlepsie formovat okolie (spolocensky system, ekologia a vztahy medzi ludmi) a nasledne sa zmeni aj myslenie a spravanie ludi."

Súhlasím, ale časť problému je v ľuďoch. Vo vnútri každého z nás. Ak si ľudia neuvedomia že je zmena potrebná a nezabojujú za to žiadna zmena nenastane. Myslím si že by bolo veci prospešné aby si každý spravil poriadok vo vlastnom vnútri.

...

Milgramov experiment

- Milgramov experiment2010-06-11  (13:18)  |  Kultúra | 84.245.95....
lala: O tomto výskume som čítal už dávnejšie. Je až zarážajúce aká "slabá" (rozumej náchylná plniť rozkazy autority) je ľudská psychika a ako sme ľahko ovplyvniteľný. ...

black pixel

Slovenský neonacisti mieria do parlamentu

- Slovenský neonacisti mieria do parlamentu2010-05-29  (14:48)  |  Z domova | 84.245.95....
lala: Ja sa snažím poukázať na to že páni z uvedenej strany riešenie na tento problém nemajú. Čoho však majú dostatok je nenávisť (aj keď maskovaná) k tomuto etniku. Využívajú iba občanov ktorý trpia súžitím s týmto etnikom. Okrem cigánskeho problému má Slovensko aj iné problémy ktorých riešenie by som určite nevložil do rúk tejto strany. ...

- Slovenský neonacisti mieria do parlamentu2010-05-29  (14:43)  |  Z domova | 84.245.95....
lala: Jozef: Tak mi povedz keby si mal stroj na zber zemiakov tak ho predáš a najmeš X cigáňov na túto prácu? Ten kto sa živí pestovaním zemiakov stroj na ich zber má a toto by bolo považované za krok späť....

black pixel

- Slovenský neonacisti mieria do parlamentu2010-05-29  (13:14)  |  Z domova | 84.245.95....
lala: EkonomKarol: citácia "Cigánsky problém chceme riešiť tým, že sa vytvoria pracovné miesta, na ktoré cigáni kvalifikáciu majú. Údržba ciest, manuálne práce, sezónne práce (zber zemiakov – v tom majú prax bohatú)" Toto je taká sranda že sa budem ešte dlho pod fúzy usmievať. Na údržbe ciest pracuje správa ciest a komunikácií a má svojich zamestnancov. S tými bude čo? A na zber zemiakov sa používajú stroje nie ľudia :D...

- Slovenský neonacisti mieria do parlamentu2010-05-29  (12:53)  |  Z domova | 84.245.95....
lala: História sa opakuje! Nezatváraj pred tým oči ! Nemecko 1938...

black pixel

- Slovenský neonacisti mieria do parlamentu2010-05-28  (22:06)  |  Z domova | 84.245.95....
lala: Ktorú časť z tohto článku považujete za "kecy" ? Väčšina tých informácií je voľne dostupná na internete. (fotky, videá aj dokumenty ak trochu pohľadáte)...

Zajímá tohle vůbec někoho?

- Zajímá tohle vůbec někoho?2010-05-25  (14:44)  |  Z domova | 84.245.95....
strtko: To čo píšete je samozrejme pravda. Asi sme sa zle pochopili. Žiadny farár ma nemá v hrsti! Chcel som diskusiou dospieť k nejakému (humánnemu) riešeniu tohto problému. To čo píšete je z veľkej časti ovplivnené Vašimi skúsenosťami. Avšak zcela nepoužiteľné na riešenie tohto problému. Povstať a pozabíjať ich? Sú aj inteligentnejšie riešenia. Smerovať diskusiu týmto smerom ktorým ju smerujete Vy je zbytočné a nič to nerieši. To čo by som ......

black pixel

- Zajímá tohle vůbec někoho?2010-05-24  (14:14)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: Pseudohumanistami si nás nazval Ty. To že sa v dobrom snažím byť humanista zo mňa nerobí pseudohumanistu. Prečo aplikuješ problém spoločnosti na problém jednotlivca vs. jednotlivec. Je to dosť zavádzajúce. Keby ma niekto oblial (cigáň) kyselinou a ja by som ho zabil a aj celú jeho rodinu cigánsky problém sa nepohne ani o milimeter. Oko za oko zub za zub? ...

- Zajímá tohle vůbec někoho?2010-05-20  (18:26)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: Mefistoteles dobre Ti to kúruje na lebku. Mňa včera pokúsal pes. Dnes pôjdem a pozabíjam všetky tie krvilačné hovadá. ...

black pixel

V USA stavajú proti-apokalyptické bunkre

- V USA stavajú proti-apokalyptické bunkre2010-05-20  (17:15)  |  Zo sveta | 84.245.95....
endy: nechápem jedno.. načo sú im v tom kryte elektrické spotrebiče (PC,telefón,TV,práčka) odkiaľ budú brať energiu? vodu? potraviny? sklad potravín pre 40 ľudí na jeden rok musí byť dosť veľký. Žiadny som tam nevidel. Ale trezory majú. Načo? Na zlato? Na čo im bude keď nebude na planéte život?...

V USA stavajú proti-apokalyptické bunkre

- V USA stavajú proti-apokalyptické bunkre2010-05-20  (17:00)  |  Zo sveta | 84.245.95....
endy: rafael + Tony
nemohli by ste si toto vybavovať niekde inde? Vaše osobné spory (offtopic) nikoho nezaujímajú....

black pixel

- Zajímá tohle vůbec někoho?2010-05-20  (13:26)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: rannkor super článok. Nechápem prečo by takýto článok admin nepustil. Nie je najmenší dôvod. (okrem cenzúry). Iba taká malá poznámočka na okraj. Ak by sa niekde v médiách objavila reportáž , článok o tom ako biela pani učiteľka dala facku malému cigáňovi a bol by tomu prisúdený rasový motív myslím si že normálny človek používajúci rozum si automaticky uvedomí že je to brainwashing (vymývanie mozgov) resp. ...

Čierna cirkevná kronika

- Čierna cirkevná kronika2010-05-11  (20:14)  |  Náboženstvo a mystika | 84.245.95....
strko: sme-ti topky to sú dôveryhodné weby. pápež "vraj" tutlal... pápeža sa snažia zatiahnuť do... nemecký denník tvrdí.. pápež Benedikt "údajne" kryl pedofilného kňaza nádhera. Čisté fakty....

black pixel

NIGEL FARAGE HAVAROVAL

- NIGEL FARAGE HAVAROVAL2010-05-07  (20:29)  |  Európa | 84.245.95....
strko: ferko a mohol by si povedať v ktorom médiu si to videl alebo počul ?...

NIGEL FARAGE HAVAROVAL

- NIGEL FARAGE HAVAROVAL2010-05-07  (19:41)  |  Európa | 84.245.95....
strko: Som zvedavý či sa táto informácia objaví aj v mainstreamových médiách....

black pixel

Na strane obyčajných ľudí.

obycajny ludia - Na strane obyčajných ľudí.2010-05-04  (14:29)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: V prvom rade by som upozornil čitateľov na zavádzajúcu formu ako je článok písaný. ONI sú tí zlí.. ONI za všetko môžu.. ONI robia zlé rozhodnutia.. Poukazovať na politikov ako na bandu zlodejov je obyčajná propaganda. Mali by sme si uvedomiť že politici sú len bábky v rukách bohatých. Voľby nedokážu nič zmeniť. Ak by áno už dávno by ich zrušili. ...

The Arrivals - Príchody

- The Arrivals - Príchody  2010-04-28  (11:06)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: Videá na youtube.com s CZ titulkami 21pt. - 25pt. ----> http://www.youtube.com/watch?v=SqqaGYcxYJU...

black pixel

Hudba v súčasnej dobe

- Hudba v súčasnej dobe2010-04-27  (21:10)  |  Úvahy a komentáre | 84.245.95....
strko: Stratus: O Ragtime som počul veľa dobrého. ...

Je to už len na nás.

- Je to už len na nás. 2010-04-27  (21:02)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: Jedna z vecí ktorých sa obávam je tá že ako "dozorcovia" v týchto táboroch budú zamestnaný práve páni stojaci vedľa toho pána počas jeho prejavu so založenými rukami pred sebou. A z toho že práve týto dvaja (alebo im podobný) majú záujem na resocializácii neprispôsobivých občanov humánnou cestou mám veľké obavy....

black pixel

Hudba v súčasnej dobe

- Hudba v súčasnej dobe2010-04-27  (20:54)  |  Úvahy a komentáre | 84.245.95....
strko: Trochu ma hnevá že sa v mojom okolí stretávam z ľudmi ktorí ani nevedia že takéto rádiá existujú. Nechápem ako môže byť najpočúvanejším rádiom na Slovensku Expres a najčítanejším denníkom NČ. To je tu ozaj také veľké percento pohodlných (naschvál som použil toto slovo namiesto hlúpych) ľudí? ...

Hudba v súčasnej dobe

- Hudba v súčasnej dobe2010-04-27  (20:43)  |  Úvahy a komentáre | 84.245.95....
strko: Pre mňa iné rádiá na Slovensku neexistujú okrem Tebou spomenutých. ...

black pixel

Je to už len na nás.

- Je to už len na nás. 2010-04-27  (20:40)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: Akože je to ich vec? Ty ich podporuješ a povieš že je to ich vec? Ako môžeš vedieť že v tých pracovných táboroch neskončíš aj ty? Pretože tam budú umiestňovať iba ľudí s tmavou farbou pleti? ...

Hudba v súčasnej dobe

- Hudba v súčasnej dobe2010-04-27  (20:25)  |  Úvahy a komentáre | 84.245.95....
strko: to velkl :on nemyslel rádio_FM ale komerčné rádiá na frekvencii FM. _FMko patrí pod Slovenský Rozhlas. ...

black pixel

Schody z Vatikánu

- Schody z Vatikánu2010-04-27  (20:05)  |  Náboženstvo a mystika | 84.245.95....
strko: Tak väčšiu hlúposť som na tejto stránke ešte nečítal. Nemá to ani hlavu ani pätu. Autor článku určite trpí nejakou duševnou chorobou. Toto nemôže splodiť zdravý rozum....

Je to už len na nás.

- Je to už len na nás. 2010-04-27  (19:37)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: Nehnevaj sa ale u mňa je toto čistá fantasmagória. A hlavne sa mi nepáči to že o tých táboroch nič nevieš ale podporuješ ich. Je tam veľa otáznikov....

black pixel

Je to už len na nás.

- Je to už len na nás. 2010-04-27  (18:02)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: EK. Tie pracovné tábory by ale museli byť na báze dobrovoľnosti. Alebo tam plánujete ľudí zatvárať? ...

Protislovenské ťaženie, jeho zbrane a jeho pravdepodobný zmysel

- Protislovenské ťaženie, jeho zbrane a jeho pravdepodobný zmysel2010-04-26  (15:32)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: O tom že Mečiar je správny človek ktorý by mal viesť tento štát ma nepresvedčí nikto. Je to politická mŕtvola....

black pixel

Je to už len na nás.

- Je to už len na nás. 2010-04-26  (12:47)  |  Z domova | 84.245.95....
strko: EkonomKarol
Chcel by som Ťa poprosiť aby si prestal zahlcovať diskusie k článkom týmy štyrmi písmenami a číslom. Voľby sú (mali by byť) o slobodnej voľbe a myslím si že všetci ktorí čítajú túto stránku majú toľko v hlave aby si dokázali vybrať(pozisťovať si niečo) politickú stranu. Tvoje agitovanie mi príde zbytočné. Neber to v zlom peace.....

Megakasíno je boží dar ?

- Megakasíno je boží dar ?2010-03-09  (12:46)  |  Náboženstvo a mystika | 84.245.95....
aldo: Trošku ma zaráža Karolovo odhodlanie "otvárať ľudom oči". To že jeho príspevky znižujú úroveň diskusie na tomto webe je pravda. Prečítal som si článok aj diskusiu ale vyjadrovať svoj názor na článok nebudem. Z jediného prozaického dôvodu. Nechcem sa zapájať do diskusie takéhoto charakteru. peace...

black pixel

Teória očkovania možno stojí na vratkých nohách.

- Teória očkovania možno stojí na vratkých nohách. 2010-03-06  (15:27)  |  Video | 84.245.95....
lama: ...pretoze toto je dokaz toho, ze pripustaju, ze to ockovanie najmensich je vlastne neucinne,...o com to je?...

Teória očkovania možno stojí na vratkých nohách.

- Teória očkovania možno stojí na vratkých nohách. 2010-03-06  (15:25)  |  Video | 84.245.95....
lama: Viete si normalne zdravym sedliackym rozumom vysvetlit fakt, ze nase MZ chce zaviest celoplosne preockovanie proti ciernemu kaslu v 13. rokoch /link na dokument v pripomienkovom konani: https://lt.justice.gov.sk/%28X%281%29S%28ng3bqo55searwp2f1jofo045%29%29/Material/MaterialDocuments.aspx?instEID=56&matEID=2558&langEID=1/, ked jeho vyskyt bol v celej krajine 5 pripadov, mali stredne tazky priebeh a NIKTO nezomrel??? Je to taka tragedia, aby sa museli vystavovat ......

black pixel

Čo by sa stalo keby pred Holocaustom mali ludia Internet ?

- Čo by sa stalo keby pred Holocaustom mali ludia  Internet ?2010-03-04  (22:13)  |  Zo sveta | 84.245.95....
DvidLansk: Židia boli a sú tiež len ľudia. Strach ich dohnal k tomu čo robia. Každý je len človek a tých čo stoja za NWO je možné poraziť tým, že si to uvedomíme. Treba sa pridať k ich zložkám výkonnej moci ako je polícia a armáda a potom rebelovať.

Čo by sa stalo keby pred Holocaustom mali ludia Internet ?

- Čo by sa stalo keby pred Holocaustom mali ludia  Internet ?2010-03-04  (21:37)  |  Zo sveta | 84.245.95....
aldo: holokaust nebol. boli pracovné a koncentračné tábory v ktorých zahynuli stovky tisícov ľudí, nie milióny.
toKlifton nepochopil som to asi dobre. Mohol by si mi to objasniť prosím. ...

black pixel

Zlatá éra Ku-Klux-Klanu

- Zlatá éra Ku-Klux-Klanu2010-03-04  (16:49)  |  Amerika | 84.245.95....
aldo: la: Presne tak. Takéto spoločenstvo (a ľudia takto zmýšľajúci) nemá v civilizovanej spoločnosti čo hľadať....

Priatelia, zmeňme svoje myslenie !

- Priatelia, zmeňme svoje myslenie !2010-03-04  (16:07)  |  Ekonomika | 84.245.95....
aldo: Stewe002 veľmi sa mi páčia Tvoje príspevky. Ako si napísal v poslednom "pokrok musí nastať vo vnútri nás všetkých" Aj keď by každý mal zaručený ZP aj tak by sa našli jedinci ktorý by nepracovali a boli by tŕňom v oku pracujúcich závistlivcov. (aj keď by im vlastne nemali čo závidieť ale ľudská povaha je už taká). Myšlienku ZP si určite preštudujem. ...

black pixel

Nekrmte trolly!

- Nekrmte trolly!2010-03-01  (13:09)  |  Z domova | 84.245.95....
aldo: bublinka
IGNOROVAŤ !!!...

Cirkevný matrix - CIRTRIX

- Cirkevný matrix - CIRTRIX2010-02-28  (22:58)  |  Z domova | 84.245.95....
calkulon: Dal som článku mínus. Je to fundamentalistický blábol. A niektoré výroky v diskusii na zvracanie. Karol keď Ti X ľudí povie že nemáš pravdu nezamyslíš sa či to tak nieje? Asi nie a ten tvoj patent na rozum mi nič nehovorí....

black pixel

Kapitalizmus a socializmus

- Kapitalizmus a socializmus2010-02-28  (22:09)  |  Z domova | 84.245.95....
ANONYM: Ucitelov príspevok beriem. Okrem poslednej vety. To sa mi nezdá moc reálne....

Začína v nás ožívať duch Jánošíka ?

- Začína v nás ožívať duch Jánošíka ?2010-02-18  (22:34)  |  Z domova | 84.245.95....
calkulon: Ja iba na okraj. Pracoval som v kórejskej firme a viem veľmi dobre ako to tam chodí. Na Slovákov najviac orú vlastní. Konkrétny prípad: Bolo veľa roboty a pracovalo sa nadčas. Kórejský šéf navrhol robotníkom vyplatiť nejaké peniaze navyše vo forme odmien. Hádajte ako to skončilo. Zatrhli to Slováci vo vyššom manažmente.
Je pravda že tento národ drží hubu a maká ale to sa zmení, Verím tomu. ...

black pixel

AIDS, výrus vytvorený človekom.

- AIDS, výrus vytvorený človekom.2010-02-15  (12:01)  |  Zo sveta | 84.245.95....
calkulon: Veľmi sa mi páči tento web. Rád čítam a páčia sa mi aj články. Chcel by som ale apelovať na ľudí ktorý sem píšu komentáre k článkom. Ak napíšete komentár prečítajte si to aspoň po sebe. Myslím si že je vrchol arogancie zverejniť tu reakciu zobrazenú v okne v ktorom ju píšete ako červené more. ...

Je americká záchranná operace na Haiti skrytou invazí?

- Je americká záchranná operace na Haiti skrytou invazí?2010-01-19  (14:59)  |  Zo sveta | 84.245.95....
chodec: haarp bolo prve co ma napadlo ked sa to stalo.som rad ze nie som sam...

black pixel

Vypukne občianska vojna na Slovensku?

- Vypukne občianska vojna na Slovensku?2009-12-23  (16:05)  |  Z domova | 84.245.95....
erika: ..vydrzal:)...

Vyhľadávanie

handmade.sk - ručná výroba, výrobky, ručná práca, predaj, obchod
Najlepšie hodnotené za týždeň

- Rómska odysea: európska mission impossibleRómska odysea: európska mission impossible

Zasa sme sa na pár hodín ocitli vo svetových médiách. V bratislavskej Devínskej Novej Vsi sa pol hodinu ozývala streľba a zomierali ľudia. Záujem televíznych staníc pomaly opadáva, štátny smútok skončil. Čo ale neskončilo, sú problémy spolunažívania majoritného obyvateľstva s rómskou menšinou. A netýkajú sa len Slovenska.

Spravedlivý stát

Americká politika je zločin - Ramsey Clark

Liečba rakoviny z vnútra (CZ titulky)

Najčítanejšie za týždeň

- Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USAKameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Vedeli ste že.... ?

Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)

Čip do každej rodiny

Posledné príspevky vo fóre

Rómska odysea: európska mission impossible
XXX:   http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/153487/Bratislavska tragedie Strach z pravdy mlzeni a dalsi vladni chyby.html...

ANONYM:   bo tam maju byt ked materializmus a jeho koniec finisuje....

ANONYM:   a este nieco ludia tak zblbli ze uverili tomu ze treba promtne setrit a zvolili si system ktory bude ale len na nich setrit.ty co mali vela budu mat vdaka ich volbe zas viac a ty co mali malo budu mat este menj.ironia, nik nevidi tym ze miklos ......

3. svetová vojna už začala
ANONYM:   Zevraj:

Čip do každej rodiny
DrHujer:   Jean, súhlas. Po desiatkach raňajších spamov v mejlovej schránke typu koniec sveta, zajtrajšom prepólovaní magnetizmu Zeme a hybridizácii iluminátov ( ??? : D ) prvý jasný úsudok, ktorý som dnes čítal.

Ďakujem......

Ďalšie...

Najdôležitejšie články

- Stále živé otázniky o smrti Milana Rastislava ŠtefánikaStále živé otázniky o smrti Milana Rastislava Štefánika

V ten deň som bol pri železničnom moste, čo vedie do Komárna. Zrazu som zbadal lietadlo, ktoré letelo ponad most nad Vrakuňou do Vajnor. Keď už bolo nad Vajnormi, všimol som si, že lietadlo dymí. Rozbehol som sa za ním. Na ceste ležal nejaký muž v kombinéze. Vtedy som ešte nevedel, že je to Štefánik. Lietadlo horelo asi desať-pätnásť metrov od neho. Ležal na chrbte a bolo jasne vidieť, že dýcha – kombinéza sa pohybovala.

História Slovenskej koruny

Minimálna mzda

Priatelia, zmeňme svoje myslenie !

Nezamestnanosť.

Zdaňovanie peňazí (Godwinson, vs. Karácsony...

Dôležité.sk na Facebooku

Ďakujeme za pomoc a podporu
Náhodný výber za posledný týždeň

- Spravedlivý státSpravedlivý stát

Příroda stvořila člověka jako každou jinou živou bytost, aniž mu sama přiřkla nějaká privilegia ve způsobu, jakým bude využívat jejích darů. Člověk je neoddělitelnou součástí přírody a jeho existence je přímo závislá na přírodních zdrojích, z nichž každý z nás čerpá. Tato závislost přímo určuje otázku svobody člověka. Svobodný je ten, kdo má volný přístup k přírodním zdrojům, neboť právě a jen tyto zdroje ho živí. Naopak nesvoboda člověka vzniká tehdy, pokud si jeden člověk přivlastní přírodní zdroje a druhé vykořisťuje tím, že jim v přístupu k těmto zdrojům zamezí a nutí je živit se otrockou prací v jeho vlastní prospěch. Takovou otrockou prací je každý námezdní pracovní poměr, při němž člověk prodává svoji pracovní sílu, aniž by měl přímý podíl na prvotních zdrojích a výtěžku z této práce.

Zaujímavé linky

earth

Opis udalosti

Je 30. jún 1908, 7:15 miestného času. Ruskí farmári v horách neďaleko jazera Bajkál pozorujú modrastú žiaru, skoro tak silnú ako Slnko pohybujúcu sa po oblohe. Asi o 10 minút počujú ochromujúci a hlasný výbuch. Očití svedkovia opisujú dunivý zvuk šíriaci sa od východu, ktorý je sprevádzaný silnou tlakovou vlnou, ktorá zhadzuje ľudí a poškodzuje chalupy ešte stovky kilometrov od výbuchu. Väčšina svedkov ale opisuje len hrôzostrašný zvuk, no nevidí priamo explóziu. Výbuch bol tak silný, že ešte dva dni po ňom mali ľudia na takmer celej Zemeguli namiesto noci len šero a ešte niekoľko týždňov po výbuchu sledovali tzv. "svetlé noce". Ak by výbuch nastal len o 4 hodiny a 47 minút neskôr, plnou silou by zasiahol mesto St. Petersburg.

Sambaly-Zlaty vek poznanie

Vygooglený

Budeme mať silu zvrhnúť nadnárodné korporácie?

Anketa

Čo si myslite, ze sa udeje v eurozóne?

Grécko nakoniec vyhodia alebo samo odide (20%)

Euro padne, alebo budu dva druhy (40%)

Nič, premlčí sa (40%)

Navrhnite vlastú anketu
Najdôležitejšie z domova

- Spravedlivý státSpravedlivý stát

Příroda stvořila člověka jako každou jinou živou bytost, aniž mu sama přiřkla nějaká privilegia ve způsobu, jakým bude využívat jejích darů. Člověk je neoddělitelnou součástí přírody a jeho existence je přímo závislá na přírodních zdrojích, z nichž každý z nás čerpá. Tato závislost přímo určuje otázku svobody člověka. Svobodný je ten, kdo má volný přístup k přírodním zdrojům, neboť právě a jen tyto zdroje ho živí. Naopak nesvoboda člověka vzniká tehdy, pokud si jeden člověk přivlastní přírodní zdroje a druhé vykořisťuje tím, že jim v přístupu k těmto zdrojům zamezí a nutí je živit se otrockou prací v jeho vlastní prospěch. Takovou otrockou prací je každý námezdní pracovní poměr, při němž člověk prodává svoji pracovní sílu, aniž by měl přímý podíl na prvotních zdrojích a výtěžku z této práce.

Spravodlivé a nespravodlivé referendum

Je obřízka to, co opravdu chce Bůh?

Chemtrails

Chemtrails

Najdôležitejšie zo sveta

- Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USAKameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Predkovia Hitlera sú židia a afričania

Američanov zapísali medzi vývozcov terorizmu

Obrátenie Bernarda Nathansona

Francúcsky kňaz sa modlil, aby dostal Sarkozy ...

Novinář snažící se vyšetřit Smolensk šel do vězen...

Najdôležitejšie z ekonomiky

- Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)

Napríklad v USA sa používa 150 alternatívnych mien. Mnoho ľudí sa začalo správať trhovo aj pri výbere platidiel, ktoré budú používať. Bola by hlúposť dobrovoľne akceptovať jediného monopolného vydavateľa jedinej meny. Našťastie čaká nás BOOM vzniku nových výrobcov alternatívnych, konkurujúcich si mien.

Kacírstvo Grékov ponúka nádej

Společnost se škrtnout nedá

Drobný komentář o finančních stimulech

Čínská ratingová agentura snížila hodnocení Velké ...

Komunismus dokáže zrealizovat pouze kapitalista

Najdôležitejšie z technológií

- Čip do každej rodinyČip do každej rodiny

Čip do každej rodiny Ich komerčné využitie je neuveriteľne široké. RFID čipy môžu napríklad plniť úlohu automatických priepustiek, ktorými budú vybavené autá prichádzajúce do veľkoskladov. Vďaka nim bude obsluhujúci personál vždy vedieť, koľko áut je vnútri, komu patria, kde sa práve nachádzajú, ako dlho sa tam zdržia a aký tovar sa na ne práve nakladá. Podobným spôsobom ich možno využiť aj ako ďalší z ochranných prvkov v cestovných pasoch

Vedeli ste že.... ?

Príbeh o mastičkárke 1-3 časť

F. M. CHALKALIS ENERGY MULTIPLIER (EN)

Run from the cure / Útěk před lékem - cz sub

Projekt BOINC - Zapojte sa aj vy!

Najdôležitejšie z videí

- Americká politika je zločin - Ramsey ClarkAmerická politika je zločin - Ramsey Clark

Toto robili američania irackému obyvateľstvu v roku 1991, vtedy sa na teroristov ešte vyhovárať nemohli..

Filmy sa pomaly stávajú realitou

Najdôležitejšie z kníh

- MEDZINÁRODNÝ ŽID,  Henry FordMEDZINÁRODNÝ ŽID, Henry Ford

Proč je židovská otázka přetřásána? Protože existuje a protože její vnikání do amerického života má přispět k tomu, aby byla řešena a ne aby přispívala k dalšímu trvání oněch neblahých, vedlejších okolností, které obklopují tuto otázku v jiných zemích. Již dlouho se zabýváme ve Spojených státech židovskou otázkou.

Igor Bukovský, Pavol Lipták : Hneď to bude

Najdôležitejšie z kultúry

- Kvantová psychologie - nekonečné možnostiKvantová psychologie - nekonečné možnosti

Každý zdravý člověk se narodí s mozkem se obrovskou schopností rozlišovat skutečnost a lživé manipulace. Zastarale pojatou výchovou a učením je však tato schopnost silně potlačena, což má pozdější dopad na kvalitu žití člověka a lidstva obecně. Naštěstí lze tuto schopnost s trochou snahy obnovit.

130. výročie narodenia gen. Dr. Milana Rastislava Štef...

Náhodný výber z archívu

kríza, banky, podvod - Astronomické odmeny za KRACH.Astronomické odmeny za KRACH.

Bývalý šéf dramaticky prodělávající britské banky: Svou penzi ve výši 693 000 liber ročně si nechám!

Mimořádně velký pokles ohrožuje Obamovy plány na ož...

Finančná kríza z hľadiska – histórie a jej rieš...

Novodobí upíri

Rasisti v USA majú silný prílev

Východná Európa pred výbuchom

Archív

lukasenko, bielorusko, kandidát, opozičný kandidát - Bieloruská opozícia nezískala ani kresloBieloruská opozícia nezískala ani kreslo

Šéfka bieloruskej volebnej komisie v pondelok nadránom informovala, že ani jeden opozičný kandidát zatiaľ nezvíťazil v ktoromkoľvek okrsku. Úrady zatiaľ evidujú výsledky v 99 z celkového počtu 100. Šéfka bieloruskej volebnej komisie v pondelok nadránom informovala, že ani jeden opozičný kandidát zatiaľ nezvíťazil v ktoromkoľvek okrsku.

Európania zistia, že Obama nemá čarovný prútik

Jeden bilión dolárov už stála vojna proti terorizmu

V USA už skrachovalo 22 bánk

Finančná kríza naplno zasiahla aj ING

Špehujú pacifistov, aktivistov životného prostredia a ...

Pridať novú informáciu / článok  |  Mobilná verzia  |  iPhone  |  Napíšte nám  |  Nastaviť ako homepage  |  Pridať medzi obľúbené  |  RSS  |  Webmasters
    Fotograf, lacné fotografie, profesionálne fotky  |  outsider development, game, games  |  The Black book of Microsoft  | 
fotograf  |  dolezite  |  vianocne darceky  |  vianocny darcek  |  jarmok  |  trhovisko  |  umelecke  |  umenie  |  rucne prace  |  sperky  |  domacnost  |  tlmocenie  |  preklad  |  autobazar  |  sedacky  |  inzercia  |  kuchyne  |  starozitnosti  |  skolenia  |  online-hry  |  parfemy  |  originalne darceky  |  internetovy obchod  |  online obchod  |  kupim  |  obchody  |  predajna  |  predajne  |  kupele  |  byty  |  bicykle  |  odevy  |  prstene  |  nausnice  |  retiazky  |  naramky  |  tricka  |  kabelky  |  dekoracie  |  kupelne  |  sviecky  |  rucna vyroba  |  rucna praca  |  remeselne vyrobky  |  keyoka  |  sashe  |  valentinsky darcek  |  valentinske darceky  |  TOPlist