09. September 2010

85.135.23 - príspevky vo fóre | dôležité informácie, denné správy, aktuálne spravodajstvo
Zobraziť príspevky iba od používateľa:

Obrazovo-epická rukoväť mazania účtu na Facebook-u (pre pokročilo závislých)

- Obrazovo-epická rukoväť mazania účtu na Facebook-u (pre pokročilo závislých)2010-06-30  (12:03)  |  Zo sveta | 85.135.233....
Monty: Super clanok. Zdielam na FB (((-;...

black pixel

George Carlin - náboženstvo je hovno (bullshit)

- George Carlin - náboženstvo je hovno (bullshit)2010-06-25  (23:07)  |  Náboženstvo a mystika | 85.135.236....
ateistka: to LenkaB:
chcela som ta upozornit, ze existuje aj moznost spoliehat sa sam na seba. a nemusiet nazerat do knih alebo sa modlit na to, aby clovek zistil, co je pre neho dobre. na to staci pouzivat vlastny mozog....

Nicive dazde: nahoda alebo umysel?

- Nicive dazde: nahoda alebo umysel?2010-06-25  (22:54)  |  Náboženstvo a mystika | 85.135.236....
ateistka: to 2010: hmm zaujimave navrhy ;) mozno si raz zalozim vlastne nabozenstvo....

black pixel

fh: Preco som volil Paliho Kapurkovu

- fh: Preco som volil Paliho Kapurkovu2010-06-14  (16:28)  |  Z domova | 85.135.231...
999: V pomere rozdelenia pravice a lavice, pravica voľby prehrala. SDKU-DS, SaS, a KDH neuspeli a preto v záujme vládnutia a okrádania Slovenska zrádzajú Slovenský národ a spolčujú sa s MOST-Híd. MOST-Híd a Bugárovi nič nezazlievam. Idú hrdo za svojim cieľom, sú verný svojmu národu a nezrádzajú ho, dokonca by nám mohli byť príkladom. SDKU-DS, SaS, a KDH sú ale kolaboranti a zradcovia ktorý nemajú hrdosť a obetujú Slovenský národ len preto aby sa na......

- Nicive dazde: nahoda alebo umysel?2010-06-11  (00:03)  |  Náboženstvo a mystika | 85.135.235....
ateistka: doplnenie do mojho predchadzajuceho prispevku: tak som nakoniec nasla aj ten citat.

"Ef:5:33 Takto teda aj vy každý jeden milujte si ženu ako seba, a žena nech sa bojí muža."

zdroj: http://www.krestan.sk/bible/5/eph/5/33#v33...

black pixel

- Nicive dazde: nahoda alebo umysel?2010-06-10  (23:42)  |  Náboženstvo a mystika | 85.135.235....
ateistka: to 2010: "Ja v pana neverim.A preco to vlastne nemoze byt pani s peknou mladou postavou a pevnymi prednostami."

- Nicive dazde: nahoda alebo umysel?2010-06-10  (15:31)  |  Náboženstvo a mystika | 85.135.235....
ateistka: "prezentujeme potraty, odkladáme manželstvo a deti na inokedy"

black pixel

Ľubomír Huďo o masmédiách a nie v STV !

- Ľubomír Huďo o masmédiách a nie v STV !2010-05-26  (14:05)  |  Politika | 85.135.236....
Monty: http://www.inespravy.sk/lubo-hudo.php...

Zavenednie novej nemeckej marky "DM2“

- Zavenednie novej nemeckej marky "DM2“2010-05-11  (11:38)  |  Ekonomika | 85.135.234...
ateistka: a ak to je pravda, co teraz? rychlo sa zbavit X-bankoviek? len nedavno sa tu objavil clanok:

black pixel

Kľúč k výtazstvu je!

- Kľúč k výtazstvu je!2010-05-07  (23:13)  |  Úvahy a komentáre | 85.135.234...
Nonsensm: Neo a hinduizmus, to pocujem prvykrat:).
Prva vec ktora ma napadne pri slove hinduizmus je: kastovy system , a kastovy system znamena u mna OTROCTVO.
Ale uz je neskoro,nedokazem poriadne mysliet,radsej pojdem spat.
Dobru noc vsetkym....

NIGEL FARAGE HAVAROVAL

- NIGEL FARAGE HAVAROVAL2010-05-07  (22:01)  |  Európa | 85.135.234...
Nonsensm: Stratus
Zvieratka su pravidelne na hnojke, ale sporadicky sa vyskytuju aj na markize.
Berme to ako pozitivum, mainstream medium nam 30 sec. neklame,nezavadza,nevnucuje vykonstruovanu loz atd. ,je to realny obraz reprodukcnej schopnosti zvierat v zivocisnej risi.
Mi chceme viacej psickov,maciatok,kozliatka,kraviciek,kaciciek......

black pixel

Kľúč k výtazstvu je!

- Kľúč k výtazstvu je!2010-05-07  (21:02)  |  Úvahy a komentáre | 85.135.234...
Nonsensm: Uf, po prvych prispevkoch som zacal pochybovat ci som na dobrej adrese......

NIGEL FARAGE HAVAROVAL

- NIGEL FARAGE HAVAROVAL2010-05-07  (21:00)  |  Európa | 85.135.234...
Nonsensm: Bola odvysielana priblizne 20 sec. sekvencia o havarii Faragea v hlavnych spravach na markize. ferko nekeca......

black pixel

Kľúč k výtazstvu je!

- Kľúč k výtazstvu je!2010-05-07  (20:22)  |  Úvahy a komentáre | 85.135.234...
Nonsensm: Pre kazdeho
Urobme si mini anketu:
Modra alebo cervena pilulka?
Ucast nie je povinna, ale vitana.
...

Kľúč k výtazstvu je!

- Kľúč k výtazstvu je!2010-05-07  (20:17)  |  Úvahy a komentáre | 85.135.234...
Nonsensm: Stratus
"alebo sa autor snažyl naznačyť,že na tom nezáležý!"
Nezalezi?, citim z toho nabozensky fanatizmus, bez urazky. Zivot na zemi je pominutelny je len zlomok nekonecna, ktory prichadza smrtou, po boku pana atd.... keci...osud...dalsie nezmysli...
Otazka na autora, ste veriaci?
Nic nemam proti veriacim, ale toto je uz prisilne kafe......

black pixel

Kľúč k výtazstvu je!

- Kľúč k výtazstvu je!2010-05-07  (20:01)  |  Úvahy a komentáre | 85.135.234...
Nonsensm: "Treba len zhodiŤ okovy znôch a vyraziť dopredu utekať a onič sa nestarať!"
vs
"Bojovník žije stoho že koná!"
Realitu dneska mam brat s humorom? Mam pobehovat po luke a vykrykovat, "mozno bude tretia svetova a vsetci skapeme, jupi"
My to vysvetlite prosim, mam zit dnesku alebo bojovat?...

Kľúč k výtazstvu je!

- Kľúč k výtazstvu je!2010-05-07  (19:11)  |  Úvahy a komentáre | 85.135.234...
Nonsensm: "Treba len zhodiŤ okovy znôch a vyraziť dopredu utekať a onič sa nestarať!"
Ja si vyberam cestu rozumnosti a jej biedu....

black pixel

Je Grécko výnimočné so svojimi problémami ?

- Je Grécko výnimočné so svojimi problémami ?2010-05-07  (18:41)  |  Ekonomika | 85.135.234...
Nonsensm: lant

- Je Grécko výnimočné so svojimi problémami ?2010-05-07  (17:44)  |  Ekonomika | 85.135.234...
Nonsensm: A este jedna otazocka, je ceska koruna kryta US dolarom? ...

black pixel

- Je Grécko výnimočné so svojimi problémami ?2010-05-07  (17:42)  |  Ekonomika | 85.135.234...
Nonsensm: http://ekonomika.sme.sk/c/5363890/dow-jones-sa-prepadol-o-viac-ako-tisic-bodov-za-jeden-den.html
Mohol by niekto vysvetlit co to prakticky znamena? Asi to nie je len nahoda.
A dakujem za predosle odpovede, snazim sa pochopit pritomnost a nahliadnut do neistej buducnosti....

Predražené diaľnice

- Predražené diaľnice2010-04-23  (19:21)  |  Technológie | 85.135.238....
peter: Fico je jedna velka zivelna pohroma , ale to je jedno lebo nech sa tam k tomu koritu dostane hocikto , tu u nas je to tak ze zivelnou pohromou sa stane kazdi . A tvrdenie ze na Slovensku je to tak je as katastrofalne pravdive...

black pixel

Rímsko-katolícka Cirkev

- Rímsko-katolícka Cirkev2010-04-15  (02:46)  |  Náboženstvo a mystika | 85.135.238...
Peter: sice som precital len par viet , lebo sa mi to nechcelo citat aj tak musim reagovat na ten zaciatok ze rimsko-katolicka cirkev nema nic z jezisovim ucenim nic spolocne , to je zjavne hnet z toho RIMSKO-katolicka cirkev , Rimania krestanstvo prevzali a upravili si ho podla seba abi mohli ovladat krestanou a ostatnich lachsie ...

Vanginé proroctvá

Vanga, proroctvo - Vanginé proroctvá2010-04-13  (18:19)  |  Zo sveta | 85.135.23...
anap: NostraFakeusom vraciam sa ktvojmu pripevku uplne hore...vacsina proroctiev do roku 2100 su napisane vo svatom pisme-Apokalypsa podla Jana (ona to citat nemohla kedze bola slepa)...

black pixel

Američané vyzývají ke generální celonárodní stávce

- Američané vyzývají ke generální celonárodní stávce2010-03-30  (08:38)  |  Zo sveta | 85.135.237...
major: "MY LIDÉ" stahujeme své peníze z vašich institucí"

Ja ich podporim aspon tymto bodom a vy nerobte nic a sedte za pocitacom a dalej frflite na forach ako Jozo v krcme "Vsetko je na kkt" ale jedine co spravi je ze si objedna dalsie poldeci a bude frflat nadalej. Majte sa "Jozovia"...

Maľované nebo, alebo : Kto to dokaže zastaviť ?

- Maľované nebo, alebo : Kto to dokaže zastaviť ?2010-03-22  (12:24)  |  Z domova | 85.135.230....
noro: Zdravim

black pixel

Dva druhy pravicových voličů

- Dva druhy pravicových voličů2010-02-12  (10:45)  |  Z domova | 85.135.234...
Monty: Som ohromeny. Uzasny clanok....

Anonimný " hubovatelia " sú nuly !

- Anonimný " hubovatelia " sú nuly !2010-02-08  (09:50)  |  Z domova | 85.135.236...
Peter: ja len vravim ze vsetko zle co sa ma stat sa stane a mi natom nic nezmenime , staci sa s tim zmierit . Co zmenitie tim ked budete len diskutovat ci anonimne alebo sa stretnete u niekoho v bite . Najprv si vytvorte dobri plan , zozaciatku staci mat kontakti vo visokich kruhoch alebo zalozit strani napriklad ako v Madarsku jobik- to bol len priklad !! ...

black pixel

Chronologie historie

- Chronologie historie2010-02-04  (15:18)  |  Zo sveta | 85.135.238...
Monty: Ach boze. To ze v Rusku nemaju ziadne pisomne dokumenty pisane pred prichodom Cyriliky teda cca rok 1000, neznamena ze az vtedy zacala civilizacia. Nepoviem, v historii je kopa lzi, ale toto je extremny extremista co sa nevie zmierit z relativne kratkou historiou svojho naroda a namiesto toho aby sa sustredil na tvorbu jeho buducnosti mystifikuje minulost....

Triezvy pohľad na svet

-  Triezvy pohľad na svet2010-02-01  (09:50)  |  Z domova | 85.135.236...
Monty: Ja vam v tom drzim palce. Ale bojim sa ze vysledkom bude, ze sa vdaka vasmu idealizmu obohati nejaky dalsi hajzel. Berte to prosim ako polemiku zo strany pouceneho optimistu a nie ako ze nad vami mavam rukou.....

black pixel

Zaútočily USA na Haiti prostřednictvím “tektonické zbraně”?

- Zaútočily USA na Haiti prostřednictvím “tektonické zbraně”?2010-01-25  (11:33)  |  Amerika | 85.135.230...
Monty: Ak by som bol Putin a mam takuto zbran, uz davno prasi do Yellowstonu. Takze si myslim, ze zatial to Rusi nemaju....

M A T R I X - svet, v ktorom žijeme

- M A T R I X  -  svet, v ktorom žijeme2010-01-22  (10:02)  |  Z domova | 85.135.233....
Monty: Zakupte dobry antivirus ((((-:
Radsej preinstalujte OS open source alternativou. Sice vam vacsina programov na ktore ste boli zvyknuti nepobezi, ale casom si mozno zvyknete.....

black pixel

Obyčajní ľudia verzus Politici

Obycajny ludia verzus Politici - Obyčajní ľudia verzus Politici2010-01-18  (23:02)  |  Z domova | 85.135.233....
jane: preboha, ludia, naucte sa uz konecne pravopis! narazit na clanok, v ktorom vystupuju "obycajni ludia", nie ti vasi "obycajny", je coraz väcsie umenie. vazim si toho, co robite, s vasimi nazormi suhlasim, rada vas podporim, a prave preto vas upozornujem: na serioznosti gramaticke chyby veru nepridaju...

Zmysel života

- Zmysel života2010-01-10  (21:46)  |  Kultúra | 85.135.235...
stvoritel: Kazdy kto tvori hodnoty a zmyslu plne veci je stvoritel.Ten kto hlada pravdu lasku a krasu v samej podstate a je schopny priniest aj obet je mudry clovek.Vsetci ostatny ktory nevedia preco su tu a skodia su len pometenci a negatyvna stranka vesmyru ktora bude pozityvnov zvratena....

black pixel

Ako bieda a mizéria, drží v biede a mizérii tých, ktorý upadnú do biedy a mizérii.

- Ako bieda a mizéria, drží v biede a mizérii tých, ktorý upadnú do biedy a mizérii. 2010-01-08  (23:16)  |  Ekonomika | 85.135.231...
jane: bieda a mizéria je predovšetkým autorova znalosť pravopisu...

Cizí můj dluh

dluh  - Cizí můj dluh2009-12-16  (09:25)  |  Z domova | 85.135.232....
monty: LenkaB:

black pixel

Kolkované bankovky (skripy) vo Wörgli

- Kolkované bankovky (skripy) vo Wörgli2009-12-15  (10:38)  |  Zo sveta | 85.135.232....
monty: Mam taky dojem, ze zakladny princip je v obmedzeni platnosti platidla na jeden mesiac a teda zabraneniu zadrziavania penazi mimo obeh. Peniaze potom niesu tovar ale skutocne len prostriedok....

Kolkované bankovky (skripy) vo Wörgli

- Kolkované bankovky (skripy) vo Wörgli2009-12-15  (10:27)  |  Zo sveta | 85.135.232....
monty: Aky lepsi dokaz treba ludom ze statny a bankovy system je vytvoreny nie pre blaho spolocnosti, ale blaho bankarov a politikov nez to, ze penazny system ktory dokazatelne sposobil prosperitu bol centralnou bankou a vladou postaveny mimo zakon?...

black pixel

Bill Donohue proti PETA

peta,zoobook,zvieratka,zachrana,obhajoba,pomoc,starostlivost,kampane,krutost,tyranie - Bill Donohue proti PETA2009-12-11  (21:44)  |  Zo sveta | 85.135.232...
bia: ľudia nie sú bylinožravci, mäso potrebujeme...no nie je nutné konzumovať ho každý deň a už vôbec nie zabíjať zvieratá, tak krutým, beštiálnym spôsobom!! zviera vystavené tak krutému zaobchádzaniu nemá konzumné ani to mäso!

Budúcnosť ľudí – stať sa biologickými robotmi pre Anunnaki

- Budúcnosť ľudí – stať sa biologickými robotmi pre Anunnaki2009-12-11  (21:10)  |  Z domova | 85.135.232...
bia: ....ako?...ešte raz?...podrobnejšie :-)))....to je silné sci-fi...ale ja to psracujem (možno)...

black pixel

Znamená 2012 koniec sveta?

2012 - Znamená 2012 koniec sveta?2009-12-11  (20:50)  |  Z domova | 85.135.232...
bia: takže slovenskykral, áno?!..hm, tá samochváľa je tvoja?

Aby zlí lidi zvítězili, stačí, když dobří mlčí aneb jak to skutečne bylo s gen. Milanem Rastislavem Štefánikem?

- Aby zlí lidi zvítězili, stačí, když dobří mlčí aneb jak to skutečne bylo s gen. Milanem Rastislavem Štefánikem?2009-12-11  (20:39)  |  Z domova | 85.135.232...
bia: sheddow, to sa ti naozaj iba zdá, tu chcú byť všetci "za hviezdy" ;-)))
ja viem o Štefánikovi iba to čo som sa dočítala z "klasický kníh" a doteraz som to nijak neskúmala, ani tomu na 100% neverila ;-)), pretože pustiť sa po stopách pravdy je dnes, myslím, nemožné......

black pixel

Prečo je televízia nepozerateľná?

použijte prosím tento článok je vložený cez explorer - Prečo je televízia nepozerateľná?2009-12-11  (20:27)  |  Z domova | 85.135.232...
bia: program si treba vedieť vybrať, pokiaľ nenájdem to čo mi je blízke, siahnem po knihe...začnite teda čítať a objavíte stratené svety ;-)

Znamená 2012 koniec sveta?

2012 - Znamená 2012 koniec sveta?2009-12-11  (20:11)  |  Z domova | 85.135.232...
bia: Dr.Hujer a ty si tá baktéria?? pretože ja sa tak necítim...sa mi páči ako sa tu všetci dohadujete o tom čo bude, ale nikto sa nepochváli čo robí dnes, aby zabránil akejkoľvek katastrofe...už vám niekedy v snoch prišiel oznámiť niekto smrť blízkeho? alebo ste vedeli že budete mať dieťa aj keď ste ho ešte nepočali? či kto bude mať na svedomí ukončenie vášho tehotenstva? alebo čo sa stane s planétou? ako bude vyzerať budúcnosť?...videli ste ......

black pixel

Čo je to rasizmus a predsudky rasistov

rasizmus,nacizmus,farba,plet,narod - Čo je to rasizmus a predsudky rasistov2009-12-08  (16:26)  |  Zo sveta | 85.135.230...
jiozefrealista: Treba si prečítať knihu doc Bakalara TABU VE SPOLEĆENKÝCH VEDÁCH, kde poukazuje na rozlične iq jednotlivých rás a etník. Biela rasa iq 102, žltá rasa iq 103, čierna rasa iq 85, a rómovia iq 60. To hovorí za všetko,lebo sú tam odkazy na seriózne výskumy z celéhom sveta. ...

Nový evropský prezident chce celoevropské daně

- Nový evropský prezident chce celoevropské daně2009-11-24  (14:35)  |  Európa | 85.135.230...
monty: prave
Nieje zly napad. Novy, vlastny, spravodlivy, sebestacny, komunitny stat....

black pixel

Psychopati mezi námi

- Psychopati mezi námi2009-11-05  (17:49)  |  Kultúra | 85.135.232....
999: Zaujal ma záver, ako spoznať psychopata. Neviem či som pochopil pointu článku správne, ale ak áno, tak potom tá charakteristika psychopatov dôkladne zapadá na vládnych činiteľov. ...

Masové odmietanie vakcíny proti H1N1 chrípke pokračuje v celej Europe

- Masové odmietanie vakcíny proti H1N1 chrípke pokračuje v celej Europe2009-10-29  (15:40)  |  Európa | 85.135.237...
Stracho: oni uz svoje zisky davno maju ... len blazon by vyrabal take velke mnozstva "lieciv" aby predom nemal zazmluvnene od statov ze za ne dostane dohodnutu sumu ked im ich doda ... cele to pada na stat ktory za ne zaplatit musi ... mozno je to o dovod viac preco nas dotlacit nasilu na ockovanie :) kazdopadne farmaceuticke spolocnosti na tom uz davno pekne zarobili ... staci trosku sledovat aj narastli ich akcie a je to kazdemu jasne ...

black pixel

ÚVAHA EKONÓMA: NAČO BOLA REVOLÚCIA

- ÚVAHA EKONÓMA: NAČO BOLA REVOLÚCIA2009-10-29  (08:31)  |  Ekonomika | 85.135.237...
tracho: 100% zdanenie zisku ? :D ty chytrak a s coho sa potom budu vyplacat vyplaty prenajom budov a podobne zalezitosti ? :D je chore ak si este dnes niekto mysli ze ked ma majitel 30% marzu ze vsetko je to jeho zisk ... v tom pripade by aj mala predajna za 5 rokov bola supermarket ... 100% zdanenie zisku je nieco ako vziat ti celu vyplatu :D:D:D mozno extremny priklad ale je to to iste az na to ze ty z vyplaty "platis" rodinu ...

Robert Fico: Vyjadrenia G. Patakiho sú neprofesionálne a nekorektné

- Robert Fico: Vyjadrenia G. Patakiho sú neprofesionálne a nekorektné2009-10-22  (13:25)  |  Z domova | 85.135.232....
Martin: Vsetky problemy budu vyriesene humanitarnym bombardovanim. V Kosove to fungovalo, bude aj na Slovensku....

black pixel

Vysokoškolský diplom za dva měsíce, proč ne?

škola, vysoká škola, školství, skandál, úplatky ve školství, úplatky, hanba, Plzeň, plzenská fakulta - Vysokoškolský diplom za dva měsíce, proč ne?2009-10-15  (06:29)  |  Z domova | 85.135.234...
Monty: Najhorsie na tom je, ze ako k tomu prideme my, co sme si to poctivo oddreli. Ked sa na kazdeho absolventa univerzity bude hladiet ako na potencialneho RSDr (rychlo studovaneho)...

Začnite s ňou ešte dnes je úžasná !

- Začnite s ňou ešte dnes je úžasná !2009-10-05  (20:04)  |  Z domova | 85.135.235....
dfs: v usa to ma aspon nejaky vyznam. tuto sa ti v tescu z kazdeho eura vrati 1 cent.. v usa s kartou su takmer na kazdy produkt v danom obchode zlavy ako 3 za cenu dvoch, s kartou mas 40% zlavu na napoje vybrane atd. asi 90% produktov je tam pokryta kartou.. cize na nakupe s "club cart" sa da usetrit v priemere 30-50%. tu vsak retazce zdieraju, a tuto kartu predstavuju ako absolutnu novinku....

black pixel

Chemoterapia pomáha liečiť rakovinu a Zem je plochá!

rakovina,chemoterapia,aleternativna,liečba - Chemoterapia pomáha liečiť rakovinu a Zem je plochá!2009-08-11  (15:10)  |  Zo sveta | 85.135.233...
$tracho: tiez mam alergiu a predpisane lieky ktore som mal brat pravidelne alergiu mam vraj na prach a nejaku rastlinu ktora kvitne koncom leta ani jej nazov neviem pretoze som s nou nemal nikdy problemy :D je pravda ze pred tym ako som zistil preco som kychal a a nicil si ciste tricka soplom som navstivil aj alergologicku no ja osobne teraz po istej dobe si myslim ze mi pomohla zmena stravovania pohoda ktoru mi prinasa moja krasna partnerka a posilnovna ktora je mojim kazdodennym ......

Vyhľadávanie

handmade.sk - ručná výroba, výrobky, ručná práca, predaj, obchod
Najlepšie hodnotené za týždeň

- Rómska odysea: európska mission impossibleRómska odysea: európska mission impossible

Zasa sme sa na pár hodín ocitli vo svetových médiách. V bratislavskej Devínskej Novej Vsi sa pol hodinu ozývala streľba a zomierali ľudia. Záujem televíznych staníc pomaly opadáva, štátny smútok skončil. Čo ale neskončilo, sú problémy spolunažívania majoritného obyvateľstva s rómskou menšinou. A netýkajú sa len Slovenska.

Spravedlivý stát

Americká politika je zločin - Ramsey Clark

Liečba rakoviny z vnútra (CZ titulky)

Najčítanejšie za týždeň

- Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USAKameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Vedeli ste že.... ?

Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)

Čip do každej rodiny

Posledné príspevky vo fóre

Rómska odysea: európska mission impossible
XXX:   http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/153487/Bratislavska tragedie Strach z pravdy mlzeni a dalsi vladni chyby.html...

ANONYM:   bo tam maju byt ked materializmus a jeho koniec finisuje....

ANONYM:   a este nieco ludia tak zblbli ze uverili tomu ze treba promtne setrit a zvolili si system ktory bude ale len na nich setrit.ty co mali vela budu mat vdaka ich volbe zas viac a ty co mali malo budu mat este menj.ironia, nik nevidi tym ze miklos ......

3. svetová vojna už začala
ANONYM:   Zevraj:

Čip do každej rodiny
DrHujer:   Jean, súhlas. Po desiatkach raňajších spamov v mejlovej schránke typu koniec sveta, zajtrajšom prepólovaní magnetizmu Zeme a hybridizácii iluminátov ( ??? : D ) prvý jasný úsudok, ktorý som dnes čítal.

Ďakujem......

Ďalšie...

Najdôležitejšie články

- Spomienka na KysuceSpomienka na Kysuce

Ako dieťa som vyrastal v dedinke na Kysuciach.Vtedajší svet bol iný. Určite sa nemýlim ak poviem,že krajší a lepší. Ročné obdobia a samotné počasie ešte "fungovalo". Podľa kalendára sa dalo obliekať a podľa ľudových pranostík sa mohol človek riadiť. Pamätám si, ako by to bolo včera, keď mi babička jedného chladného večera sľúbila čerstvo napadaný ranný sneh a s úsmevom ma uložila do postele, vo vyhriatej útulnej izbe. Praskajúce drevo v piecke, privrelo moje bezstarostné oči skôr, ako by som si prial. Ráno keď som sa prebudil, išiel som rovno k oknu presvedčiť sa, či uvidím tú sľúbenú nádielku. Skoro mi sánky spadli, keď som otvorenými ústami hľadel na biele stromy a v zapätí som vykríkol dojatím. " mala si pravdu babka,sniežik napadal..." Skočil som jej okolo krku a vybozkával ju od radosti po celej tvári. Myslel som že je azda čarodejník. Neskôr po dlhých rokoch som však pochopil, že bola len obyčajnou starenkou, akých boli celé tie krásne, chudobné Kysuce.

Pohľad späť

Nepodmienený základný príjem, versus Odvodový bonus

Stále živé otázniky o smrti Milana Rastislava Štefá...

História Slovenskej koruny

Minimálna mzda

Dôležité.sk na Facebooku

Ďakujeme za pomoc a podporu
Náhodný výber za posledný týždeň

- Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USAKameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Zaujímavé linky

earth

Opis udalosti

Je 30. jún 1908, 7:15 miestného času. Ruskí farmári v horách neďaleko jazera Bajkál pozorujú modrastú žiaru, skoro tak silnú ako Slnko pohybujúcu sa po oblohe. Asi o 10 minút počujú ochromujúci a hlasný výbuch. Očití svedkovia opisujú dunivý zvuk šíriaci sa od východu, ktorý je sprevádzaný silnou tlakovou vlnou, ktorá zhadzuje ľudí a poškodzuje chalupy ešte stovky kilometrov od výbuchu. Väčšina svedkov ale opisuje len hrôzostrašný zvuk, no nevidí priamo explóziu. Výbuch bol tak silný, že ešte dva dni po ňom mali ľudia na takmer celej Zemeguli namiesto noci len šero a ešte niekoľko týždňov po výbuchu sledovali tzv. "svetlé noce". Ak by výbuch nastal len o 4 hodiny a 47 minút neskôr, plnou silou by zasiahol mesto St. Petersburg.

Sambaly-Zlaty vek poznanie

Vygooglený

Budeme mať silu zvrhnúť nadnárodné korporácie?

Anketa

Čo si myslite, ze sa udeje v eurozóne?

Grécko nakoniec vyhodia alebo samo odide (20%)

Euro padne, alebo budu dva druhy (40%)

Nič, premlčí sa (40%)

Navrhnite vlastú anketu
Najdôležitejšie z domova

- Spravedlivý státSpravedlivý stát

Příroda stvořila člověka jako každou jinou živou bytost, aniž mu sama přiřkla nějaká privilegia ve způsobu, jakým bude využívat jejích darů. Člověk je neoddělitelnou součástí přírody a jeho existence je přímo závislá na přírodních zdrojích, z nichž každý z nás čerpá. Tato závislost přímo určuje otázku svobody člověka. Svobodný je ten, kdo má volný přístup k přírodním zdrojům, neboť právě a jen tyto zdroje ho živí. Naopak nesvoboda člověka vzniká tehdy, pokud si jeden člověk přivlastní přírodní zdroje a druhé vykořisťuje tím, že jim v přístupu k těmto zdrojům zamezí a nutí je živit se otrockou prací v jeho vlastní prospěch. Takovou otrockou prací je každý námezdní pracovní poměr, při němž člověk prodává svoji pracovní sílu, aniž by měl přímý podíl na prvotních zdrojích a výtěžku z této práce.

Spravodlivé a nespravodlivé referendum

Je obřízka to, co opravdu chce Bůh?

Chemtrails

Chemtrails

Najdôležitejšie zo sveta

Predkovia Hitlera sú židia a afričania

Američanov zapísali medzi vývozcov terorizmu

Obrátenie Bernarda Nathansona

Francúcsky kňaz sa modlil, aby dostal Sarkozy ...

Novinář snažící se vyšetřit Smolensk šel do vězen...

Najdôležitejšie z ekonomiky

- Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)

Napríklad v USA sa používa 150 alternatívnych mien. Mnoho ľudí sa začalo správať trhovo aj pri výbere platidiel, ktoré budú používať. Bola by hlúposť dobrovoľne akceptovať jediného monopolného vydavateľa jedinej meny. Našťastie čaká nás BOOM vzniku nových výrobcov alternatívnych, konkurujúcich si mien.

Kacírstvo Grékov ponúka nádej

Společnost se škrtnout nedá

Drobný komentář o finančních stimulech

Čínská ratingová agentura snížila hodnocení Velké ...

Komunismus dokáže zrealizovat pouze kapitalista

Najdôležitejšie z technológií

- Čip do každej rodinyČip do každej rodiny

Čip do každej rodiny Ich komerčné využitie je neuveriteľne široké. RFID čipy môžu napríklad plniť úlohu automatických priepustiek, ktorými budú vybavené autá prichádzajúce do veľkoskladov. Vďaka nim bude obsluhujúci personál vždy vedieť, koľko áut je vnútri, komu patria, kde sa práve nachádzajú, ako dlho sa tam zdržia a aký tovar sa na ne práve nakladá. Podobným spôsobom ich možno využiť aj ako ďalší z ochranných prvkov v cestovných pasoch

Vedeli ste že.... ?

Príbeh o mastičkárke 1-3 časť

F. M. CHALKALIS ENERGY MULTIPLIER (EN)

Run from the cure / Útěk před lékem - cz sub

Projekt BOINC - Zapojte sa aj vy!

Najdôležitejšie z videí

- Americká politika je zločin - Ramsey ClarkAmerická politika je zločin - Ramsey Clark

Toto robili američania irackému obyvateľstvu v roku 1991, vtedy sa na teroristov ešte vyhovárať nemohli..

Filmy sa pomaly stávajú realitou

Najdôležitejšie z kníh

- MEDZINÁRODNÝ ŽID,  Henry FordMEDZINÁRODNÝ ŽID, Henry Ford

Proč je židovská otázka přetřásána? Protože existuje a protože její vnikání do amerického života má přispět k tomu, aby byla řešena a ne aby přispívala k dalšímu trvání oněch neblahých, vedlejších okolností, které obklopují tuto otázku v jiných zemích. Již dlouho se zabýváme ve Spojených státech židovskou otázkou.

Igor Bukovský, Pavol Lipták : Hneď to bude

Najdôležitejšie z kultúry

- Kvantová psychologie - nekonečné možnostiKvantová psychologie - nekonečné možnosti

Každý zdravý člověk se narodí s mozkem se obrovskou schopností rozlišovat skutečnost a lživé manipulace. Zastarale pojatou výchovou a učením je však tato schopnost silně potlačena, což má pozdější dopad na kvalitu žití člověka a lidstva obecně. Naštěstí lze tuto schopnost s trochou snahy obnovit.

130. výročie narodenia gen. Dr. Milana Rastislava Štef...

Náhodný výber z archívu

- Extrémistické tlačoviny?Extrémistické tlačoviny?

Extrémistické tlačoviny, ktoré už podľa názvu šíria národnostnú a rasovú intoleranciu a nenávisť voči iným komunitám. PhDr. Sergej Drevenec, CsC. Historický ústav SAV "Medzi knihami, zaistenými pri domovej prehliadke najviac na seba upozorní kniha „Smelý zajko v Afrike“ od Jozefa Cígera Hronského, vydaná v Martine v r. 1931. Ako vidíme, je to kniha z čias, keď sa v Európe naplno formoval fašizmus, aby už o dva roky neskôr ovládol celé Nemecko."

Nezamestnanosť na Slovensku

Cesta za šťastím

Irácká Fallúdža zaznamenala obrovský nárůst vrozen...

Pravda o Haiti !

Ilumináti nám dali Šach - Odpoveďov ból Šach ilumin...

Archív

lukasenko, bielorusko, kandidát, opozičný kandidát - Bieloruská opozícia nezískala ani kresloBieloruská opozícia nezískala ani kreslo

Šéfka bieloruskej volebnej komisie v pondelok nadránom informovala, že ani jeden opozičný kandidát zatiaľ nezvíťazil v ktoromkoľvek okrsku. Úrady zatiaľ evidujú výsledky v 99 z celkového počtu 100. Šéfka bieloruskej volebnej komisie v pondelok nadránom informovala, že ani jeden opozičný kandidát zatiaľ nezvíťazil v ktoromkoľvek okrsku.

Európania zistia, že Obama nemá čarovný prútik

Jeden bilión dolárov už stála vojna proti terorizmu

V USA už skrachovalo 22 bánk

Finančná kríza naplno zasiahla aj ING

Špehujú pacifistov, aktivistov životného prostredia a ...

Pridať novú informáciu / článok  |  Mobilná verzia  |  iPhone  |  Napíšte nám  |  Nastaviť ako homepage  |  Pridať medzi obľúbené  |  RSS  |  Webmasters
    Fotograf, lacné fotografie, profesionálne fotky  |  outsider development, game, games  |  The Black book of Microsoft  | 
fotograf  |  dolezite  |  vianocne darceky  |  vianocny darcek  |  jarmok  |  trhovisko  |  umelecke  |  umenie  |  rucne prace  |  sperky  |  domacnost  |  tlmocenie  |  preklad  |  autobazar  |  sedacky  |  inzercia  |  kuchyne  |  starozitnosti  |  skolenia  |  online-hry  |  parfemy  |  originalne darceky  |  internetovy obchod  |  online obchod  |  kupim  |  obchody  |  predajna  |  predajne  |  kupele  |  byty  |  bicykle  |  odevy  |  prstene  |  nausnice  |  retiazky  |  naramky  |  tricka  |  kabelky  |  dekoracie  |  kupelne  |  sviecky  |  rucna vyroba  |  rucna praca  |  remeselne vyrobky  |  keyoka  |  sashe  |  valentinsky darcek  |  valentinske darceky  |  TOPlist