Sčítanie obyvateľov 2011 - kampaň
2011-02-20 (16:31) | Z domova | 89.173.28...
hal: Cirkev do politiky zasahovat určite nemieni,pokial dostáva držhubné od štátu,ktoré si platíme mi všetci.Takže z našich daní platíme cirkev,aby držala hubu a nezastala sa nás pred zločineckými skupinami tzv.politickými stranami.
|  | Státisíce Slovákov sa zaobídu bez boha. A čo vy?
2011-01-27 (22:44) | Náboženstvo a mystika | 89.173.28...
hal: Charakter a morálka Slovákov je následovná:Ak môže,okradne.Najlepšia kombinácia je najprv oklamat a potom okradnút a za každú cenu.Ohováranie/muži sú v tom lepší ako ženy/.Hlavne mladé ženy pôjdu s tým,kto má peniaze a nezáleží im v tom momente,že ten muž ich vzápätí odkopne.
|
Globálny humbuk s otepľovaním
2010-12-27 (22:11) | Ekológia | 89.173.28...
hal: Bohužial motorom technologického pokroku je práve ludská chamtivost a ctižiadostivost a bude to zároven aj devastácia našej civilizácie.Duchovno je mrtve pre vačšinu populácie.
Netreba robit paniku.Zem sa vždy menila.Sú to len malé cykly,meniace sa rádovo desiatkami-stovkami rokov,čo je úplne normálna vec....
|  |
A ČO AK SA ZEM NETOČÍ? PREČO NEVZDELANÍ ĽUDIA MILUJÚ KONŠPIRAČNÉ TEÓRIE
2010-12-25 (01:11) | Kultúra | 89.173.28...
hal: Mohol urobit z toho galimatiáša aj nejaké odseky,aby sa to dalo vobec čítat. ...
|
A ČO AK SA ZEM NETOČÍ? PREČO NEVZDELANÍ ĽUDIA MILUJÚ KONŠPIRAČNÉ TEÓRIE
2010-12-25 (01:08) | Kultúra | 89.173.28...
hal: Tento článok je pod úroven akejkolvek živej bytosti.
Okrem autora....
|  |
Karel Kryl a Demokracia
2010-12-15 (22:27) | Video | 89.173.28...
hal: Karel Kryl vzácny človek.Po kritike Havlovho režimu nejako rýchlo obul čierne boty.Vraj infarkt.Možno áno,možno nie....
|
Prečo by mal mať právo voliť každý ... blbec?
2010-12-05 (20:33) | Úvahy a komentáre | 89.173.28...
hal: Najvatší gauneri a zlodeji v tomto štáte pochádzajú z aj vysokoškolsky vzdelanej tzv. elity,takže o čom je ten článok?Poznám pár"vzdelaných"idiotov a teraz je ich pravdepodobne o jedného viac.
...
|  |
Poznačte si! Naša Zem je dutá.
2010-12-02 (20:55) | Zo sveta | 89.173.28...
hal: Ale je tu plno.Samý inkvizítor.Nemožeme zavrhnút automaticky teoriu dutej zeme,len preto,(ako niekto vypotil"ved v škole nás učili niečo iné"!)Svatá prostoto.V škole vás učili aj také nehoráznosti,že praludia kopali jamy na mamutov.A čím prosím vás?Lopatami z kamena?Celý kmen nič iné nerobil,len sa lopotil týždne,aby vykopal velkú jamu na mamuta primitívnymi nástrojmi z pazúrika.Asi Flinstonovci.Ved by zdochli od hladu.Nech si to niekto ......
|
10 důvodů, proč posmrtný život neexistuje
2010-11-22 (22:52) | Náboženstvo a mystika | 89.173.28...
hal: Ak by mal pisatel článku pravdu,potom by život nemal žiadny zmysel....
|  |
Francouzi 7.12. chtějí uspořádat "RUN" na banky...
2010-10-31 (18:47) | Zo sveta | 89.173.28...
hal: Ak nastane panika,ludia si budú stádovito vyberat peniaze z bánk.
Pre tých,čo prídu neskoro sa nič neujde a prídu o svoje peniaze definitívne.Banky budú jednoducho zatvorené....
|
Dobrý typ na šetrenie vody i peňazí!
2010-09-27 (22:39) | Z domova | 89.173.28...
hal: Vodu robia vzácnu umelo nadsadanými cenami nenažrané vodárne.Túto surovinu nevyrábajú,ale dostávajú ju zadara z prírody.Len ju čistia od prípadnej hrubej špiny,naserú tam chlor,tlakujú do potrubia a za to si vyrubujú stále zvyšujúcesa nehorázne poplatky.Jednoducho svinský monopol.
Štastný človek,čo má studnu s pitnou vodou....
|  |
Dobrý typ na šetrenie vody i peňazí!
2010-09-27 (22:24) | Z domova | 89.173.28...
hal: "ktorej vodné zdroje nie sú nevyčerpateľné."
|
Nigel Farage: Zpráva o skutočnom stave EU (CZ titulky)
2010-09-19 (22:22) | Európa | 89.173.28...
hal: Farage je výborný,len aby nemal opat nejakú nehodu.
Barosso sa usmieval na Farageho kritiku tak priblblo,až mi je z toho zle.
A kto ten bordel tam vlastne vedie okrem židovských bankárov?...
|  |
Rómska odysea: európska mission impossible
2010-09-07 (07:03) | Z domova | 89.173.28...
hal: ANONYM prepáč.Máš pravdu.A tie tv šoty boli jasne zmanipulované. ...
|
2010-09-05 (21:25) | Z domova | 89.173.28...
hal: ANONYM.Netrep hlúposti....
|  |
2010-09-05 (21:20) | Z domova | 89.173.28...
hal: Milý Roman.Optimistov mám naozaj rád,ale zároven ich zaradím medzi naivistov s prepáčením.
Azgaroth.Potom príde druhá varianta,čo je najpravdepodobnejšie.
Osobne zastávam prvú variantu a to v záujme prežitia mojich potomkov.Zákon prírody.
Čo dnes nieje možné,bude zajtra!
A ja sa o to budem snažit všetkými desiatimi.
...
|
2010-09-05 (18:37) | Z domova | 89.173.28...
hal: Sú len dve možnosti budúceho vývoja.
|  |
Čo je vlastne cirkev II ?
2010-08-28 (21:57) | Náboženstvo a mystika | 89.173.28...
hal: Fakt zaujímavé čítanie.Odporúčam.
http://www.astro-tabu.sk/45_vatik_podnik.html...
|
Pozdrav Nigela Farage z Bruselu, strane slobodných občanov
2010-03-15 (22:42) | Video | 89.173.28....
karol99: na to aby narobil zmatok v bruseli, sme ho mali zvolit vo volbach do europarlamentu.. teraz je uz na to trosku neskoro.. ano je pravda, ze ked je sumit EU tak tam ide skor premier a podobni.. aspon ze nas terajsi premier nie je cisty pritakavac a tiez sem tam povie svoje..kazdopadne citit u neho ze je s SDL.. popravde ak by mi dal niekto britvu pod krk a povedal aby som siel volit en niekoho z terajsich parlamentnych stran tak to bude smer.. pre slovensko je to najmensie zlo......
|  |
2009-05-10 (18:48) | | 89.173.28...
semo: k tomu ze vedla vyrobnej haly sa postavi lisovna a z nej sa bude stavat pyramida len tolko, ze tie auta co sa vyrobia su urcene na to aby ich niekto kupil a z toho sa vyplacaju mzdy, ked ich zlisuju nebudu peniaze na mzdy a nikto ich nebude zadarmo vyrabat, takze je to dost kravina......
|
|

| Posledné príspevky vo fóre |
|
Jak je to s GMO na Slovensku? Vyjádření ... DrHujer . doducyve62: lokálna výroba a predaj existuje už tisícročia, no ľudia sú leniví a myslia si že ušetria. Marketingovo moderné je teraz Slow food, Bedínky a podobne. ...
Jak je to s GMO na Slovensku? Vyjádření ... kombajn . hydykuwe3: ja by som chcel vediet kolko percent potravin ktore ludia konzumuju je dovoz? to v akej kvalite su nech kazdy posudy sam, aj to percento GMO v nich, hlavne ked existuje transatlanticka dohoda o volnom obchode s potravinamy, no a v zahranici ma ......
Dlhy rastú, ekonomika nie asa . niweqevy3: Andrej . bomefumi93 ..... treba sa proti tomu postaviť...
Dlhy rastú, ekonomika nie michal . hykuwevu70: Najlepšia hláška od boxera je, že má len corsičku...) Je rovnako čestný človek ako Pandáš..)...
Dlhy rastú, ekonomika nie Andrej . bomefumi93: Tato kriza nevznikla nahodne, bola planovana, pretoze najlepsi sposob, ako ovladat krajiny je dostat ich do nesplatitelnych dlhov, takato krajina potom nema inu moznost, ako slepo pocuvat nariadenia veritela.Poniektori mozno uz zabudli, ze aj my kym ......
Ďalšie...
|
|
|
| Najdôležitejšie články | | Pohľad späť
Keď som sa pred dvadsiatimi rokmi konečne dostal za Dunaj,presnejšie do Rakúska,bol som doslova ohúrený.
Zostal mi v pamäti reklamný pútač, ktorý zakrýval starú rozpadnutú šopu v jednej prihraničnej dedinke,na ktorej si Coca-Colu v plechovke postrkovali dve natiahnuté ruky. Bol som unesený veľkosťou aj farebnosťou toho monštra,ktorý určite priniesol majiteľom spomínanej šopy, akúsi korunku , či šiling do rozpočtu. V návale šťastia a radosti z práve nadobudnutej slobody,som si vôbec neuvedomil pozadie a pravú tvár tejto a podobných reklamných tlakov na ľudskú psychiku. Vôbec už nie, že sa jedná o spôsob, ako zmanipulovať a nahlodať myslenie človeka. Veď o tom vlastne reklama je!
Daňový úrad.
"Teória musí byť dostatočne šialená na to, aby ...
Zlatá dobrá koruna vs. globalizácia
Dane - do nekonečna, na večné veky a nikdy ináč ?!
Stále živé otázniky o smrti Milana Rastislava Štefá...
| | |

| Anketa |
|
Čo si myslite, ze sa udeje v eurozóne?
Grécko nakoniec vyhodia alebo samo odide (28%)
Euro padne, alebo budu dva druhy (36%)
Nič, premlčí sa (36%)
Navrhnite vlastú anketu
|
|
|
|
|