19. September 2019
    

la - príspevky vo fóre | dôležité informácie, denné správy, aktuálne spravodajstvo
Zobraziť príspevky iba od používateľa:






2010-05-11  (11:03)  |  | 87.244.196....
la: katolicka cirkev,evanielicka cirkev, pravoslavna cirkev,moslimi a kde su zidia o tych nic?zeby zamer alebo nahoda?hm zvlastne nie?krok za krokom k svojmu cilu....

black pixel


2010-05-11  (09:31)  |  | 87.244.196....
la: a este neco cakal by sem tu clanok o tom ze sa zavadzaju technicke na auta s cipom a nie takyto clanok....


Globálne, teda nielen Grécko!


2010-05-06  (12:21)  |  Ekonomika | 87.244.196....
la: Uite
takze prichadza den sudny vsak?...


black pixel


Současné Řecko


2010-05-05  (10:42)  |  Ekonomika | 87.244.196....
la: fakt dobry clanok.)takze zatial im to vychadza je otazne do kedy...


Žijú medzi nami?


2010-05-04  (11:43)  |  Kultúra | 87.244.196....
la: Mazy
fajn nazor skoda ze kopa ludi este sa k nemu neprepracovala:(ale var im to uz coskoro dojde a hodne aj dochodi uz v mediach zaznieva panika z najnisej ucasti na volbach.skoda ze ty co idu volit za kazdu cenu nechapu ze zradzaju seba a cele slovensko a napomahaju tomuto stystemu aby prezival dajňlej....


black pixel


Oko pyramídy


2010-05-04  (11:30)  |  Úvahy a komentáre | 87.244.196....
la: bo
podla mna to je ruza:)prilis vela fantazie:D...



Žijú medzi nami?


2010-05-03  (17:19)  |  Kultúra | 87.244.196....
la: putnik |
sry ale necakas moc od ludi?ze to nove aj bude dobre zatial co mam s ludmi skusenost tak je to skor opak.nechcem tu pisat nic negativne lebo uz zlych veci je dost ...


black pixel


Žijú medzi nami?


2010-05-03  (16:37)  |  Kultúra | 87.244.196....
la: sry nie jemu ale pudom co ho platia,a ci to nevidis?...


Žijú medzi nami?


2010-05-03  (16:36)  |  Kultúra | 87.244.196....
la: tomu ide o to aby sns zobral hlasi a polozil tak fica an kolena a aby sa tu zas podvodom dostala pravica kdo valdy ako to urobil dzurinda ked vyhral volby meciar...

black pixel


Žijú medzi nami?


2010-05-03  (16:33)  |  Kultúra | 87.244.196....
la: ekonom chod s tym nackom nekam uz len tomu ide o sebestacnu potravynovu zakladnu pre slovensko...


Jak zabít civilizaci


2010-04-30  (12:21)  |  Zo sveta | 87.244.196....
la: Slnko |
jj na tejto stranke dnes mi nesiel uviest prvy raz prispevok a nebolo tam nic moc take dehonestujuce...


black pixel


Jak zabít civilizaci


2010-04-30  (11:59)  |  Zo sveta | 87.244.196....
la: ja trosku uplne mimo lidi vsimli ste si ze je tu CENZURA skrita v plnem prude?
...




2010-04-30  (11:47)  |  | 87.244.196....
la: ak o rodinu to chapem ak ne priznaj fabu za koho kopes a co sledujes toouto strankou?slobodu a dobro pre ludi uz asi nie ci?...

black pixel



2010-04-30  (11:42)  |  | 87.244.196....
la: alebo sa bojis o rodinu?...



2010-04-30  (11:41)  |  | 87.244.196....
la: tAK sa aj nas uz boja:D sliedici zabudnite na slobodu na internete uz neni a ak je tak tato stranka to uz neni ,admin uz si ta kupili?uz si nas predal?:(((...

black pixel



2010-04-30  (11:37)  |  | 87.244.196....
la: hm a toto ide ADNIN vysvetli co sa tu deje sloboda je v prdiku...



2010-04-30  (11:36)  |  | 87.244.196....
la: neda sa mi tu uverejnit prispevok vytaj CENZURA na dolezite ...

black pixel


Goebbelsová časovaná nálož Katyně. Proč se ztratily důkazy o Katyni


2010-04-12  (11:38)  |  Zo sveta | 87.244.196....
la: kde ze je pravda tazko povedat ked niekomu vyhovuje tak ako to je kedysi tu bol socializmus a kapitalizmus dnes uz tu je len kapitalizmus a je tu jedno nadherne porekadlo koho chliep jes toho pisen spievas co hovori za vsetko.tie dva systemy co tu boli sa bili medzi sebov aby ostal len jeden a ten jeden ostal,myslite ze lesii?kde beriete istotu ze nie zakernejsi?a tam bude aj pravda o tomto....



2010-04-09  (13:53)  |  | 87.244.196....
la: Marian | ip:213.151.2 | 2010-04-09 (13:39)
.... Musia byť ešte hlbšie skrúšený, aby sa otvorili hlbším poznaniam.
myslim si ze to im nepomoze....


black pixel



2010-04-09  (11:48)  |  | 87.244.196....
la: vsak musel ukazat ako ze je mierotvorca tak podpisali dohodu aby ludia mal ten dojem herecky su to:)raz som tu cital ze bush sa chvastal ze mi budeme verit kazdej realite aku nam oni vytvoria akosi im to uz nejde :)si myslia ze kazdy je hlupi a nevidi na nich aky su v skutocnosti....



2010-04-09  (11:36)  |  | 87.244.196....
la: pekny clanok a ja len tolko ked zanikne materializmus tak zmizne kopa kvazi umelcov:)co jedine umenie maju akoze nechtiac daco ukazat ako cici a rici ba co aj viac.hlavne ze to sype.kedysi sa topu hovorilo slapky kukurice a td,dnes vazene celebrity:)idol mladych....

black pixel


Fico a jeho emisie


2010-04-09  (11:16)  |  Z domova | 87.244.196....
la: vladol kazdy sam kradli vseci spolu :)...


Ako funguje bezuročná ekonomika


2010-04-06  (15:47)  |  Ekonomika | 87.244.196....
la: to co tu citam za prispevky tak vy co ste proti a hohanate sa tu inflaciou a deinflacijov a ze urok treba z pozicanych penazi tak to je len preto ze vas stve ze vase peniaze nebudu len tak zarabat dalise peniaze ale budete musiet konecne makat ak chcete nieco mat a nie za nic za ziadnu hodnotu dostat peniaze a to je ten hnusny urok a to vas sere. a preto neuznate to ze by to mohlo fungovat a je to ovela spravodlivejsi system ako ten co tu je.pindate na soc davky a na ......

black pixel


Ako funguje bezuročná ekonomika


2010-04-06  (15:32)  |  Ekonomika | 87.244.196....
la: Stan
na si sa zmohel na vela...



Čo vravi Boh na Vatikan a rím.kat.cirkev?


2010-04-06  (15:07)  |  Z domova | 87.244.196....
la: karolko ty zid koli tebe budeme isto valat kostoli:D...

black pixel



2010-04-06  (14:17)  |  | 87.244.196....
la: :DDD...



2010-04-06  (13:58)  |  | 87.244.196....
la: GOOGLEistickyKNAZ
to bolo tebe:D
...


black pixel



2010-04-06  (13:49)  |  | 87.244.196....
la: postuduj okolo toho Karlko
...



Čo vravi Boh na Vatikan a rím.kat.cirkev?


2010-04-06  (13:28)  |  Z domova | 87.244.196....
la: viera v PanaBoha a mamona dve rozne veci,tak ako dobro a zlo alebo dobrak a zlodej,nezabudajte vsak...

black pixel



2010-04-06  (11:39)  |  | 87.244.196....
la: niekto chce silou mocou naplnit co je predpovedane a to ze coskoro katolicka cirkev skonci ako taka ze toto je predposledny papez ktovie ci uz nie posledny a ci ten co je este predpovedany nebude uz pravy a nie nahrada ako doteraz.je tazke urci na kolko si plnia neaky lidi svuj plan na podrobenie celeho sveta a na kolko je to sulad veci riadenych silou PanaBohA a na kolko maju mayovia pravdu v tom ze prichadza den kedy pride zmena celeho ludstva na totalne lepsiu uroven ak je......



2010-04-01  (13:39)  |  | 87.244.196....
la: a ze skutocne media pouzivaju prieskumi o volbach na cistu manipulaciu a seliake hesla typu ak nepojdes volit tak prepadne tvoj hlas a tak dalej a prieskumi su len o tom aby dotacili cloveka nakoniec k co najmenisemu vyberu stran.ale su ludia ktorych takato propaganda zmanipuluje bohuzial a media dost dosiahnu to co chcu tak ako naposledy volba prezidneta media si vybrali radicovu a nakoniec tak zmasirovali ludi ze sa rozhodovalo medzi nou a terajsim a pritom tam bolo viac ......

black pixel



2010-04-01  (13:35)  |  | 87.244.196....
la: Dikus
no vidis ja som chodil volit lebo namiesto paliho lebo som verilze daco zmenim a ovplivnim,teraz mi doslo ze nic neovplivnim ze som ajtak oklamai a podvedeni a ze je jedno kto je na vrchu.a preto tu pisem aby som otvoril ludom oci tym co nedoslo ze nic nezmeni lebo cely system tento je obabranie obycajnych jednoduchch ludi ale tym to este nedoslo....




2010-04-01  (13:27)  |  | 87.244.196....
la: asi najmudrejsie bude ty co nechcu ist volit nech nejdu a ty co sa boja ze ich hlas pripadne inemu a chcu zmenu nech volia kapurkovu a je to v setko v pohode ci?a potom uz len uvidime co dosiahneme po volbach za zmenu....

black pixel



2010-04-01  (13:19)  |  | 87.244.196....
la:
z clanku
Globální elity již nepotřebují více peněz, protože jich mají tolik, že je již nemohou nikdy utratit.
- k tomu len tolko ze elity maju aj tlaciarne tych penazi a to je ich zaklad sili ked zachyba tak si jednoducho natlacia .
sry ale to ti neak uslo...




2010-04-01  (12:53)  |  | 87.244.196....
la: Gabo |
tvoje riesenie sa mi tiez vidi a mozno pojdem aj takov cestou ale musim mat zaruku ze tie parlameentne krewsla budu cele volebne obdobie volne a ze si tam nik skutocne nik nesadne ani nezavisli lebo za dzurindu nezavisli sa ukazali ako najlachsie kupitelny!!!...


black pixel



2010-04-01  (12:45)  |  | 87.244.196....
la: citam tu ze krestania su manipulovane ovce ale mam pocit ze vsetci co pojdu volit su zmanipulovane ovce medialnymi predsudkami a zvastami.sry ...



2010-04-01  (12:43)  |  | 87.244.196....
la: Pistalka |
presne je to o takych ako ty skoda hovorit raz som sa narodil na slovensku kde su ludia manipulovany a masirovany takymito motakmi ze moj hlas bude prideleny niekomu inemu....


black pixel



2010-04-01  (12:37)  |  | 87.244.196....
la: Kyle
ano vyjadrim svoj mostoj a to ze nebudem volit mensie zlo ale keby sme sa vseci slovaci zjednotili a pochopili ze najvacsia zmena je mozna len tym ze tam nepojdeme a nesiel by nik tak to by bolo .uz je o tom vela ludi presvedcenych ze nejde zalezi uz len na tych co chcu ist volit ci zmudria a nepotopia nas
...




2010-04-01  (12:18)  |  | 87.244.196....
la: mas pekny napad volit kapurkovu ale kto mi zaruci ze tie kresla neprivlastnia strany co sa dostanu do parlamentu?alebo ci kapurkova dodrzi slub predvolebny zatial to ani jedna strana neurobila:))najistejsia je vec ist nevolit a pokial to urobia vseci nespokojny obcania tak mame sancu ze tie volby nebudu platne a zebudu musiet tak ci tak zmenit system a to si treba uvedomit a nie sa ohanat tym ze ked nepojdem volit tak moj hlas pripadne aj tak dakej strane je to len oblbovak ......

black pixel


Návod na podrobení lidstva (pro začátečníky)


2010-03-26  (14:47)  |  Kultúra | 87.244.196....
la: jo tak mi vysvetli jaky mas na mysli rast duchovny?...


Návod na podrobení lidstva (pro začátečníky)


2010-03-26  (14:34)  |  Kultúra | 87.244.196....
la: dobry clanok celkem
ale az po tohle
Celé je to značně zjednodušené s tím, že jsem vynechal náboženství – to je důležité, nenechá jedince samostatně myslet.
a tohle mi staci aby som pochopil proc si tenhle clanek napsal vlastne a skutocne napsal
manipulace se tomu rika ZBOHEM ja o tohle nemam zajem...


black pixel


Kniha kníh


2010-03-26  (14:05)  |  Knihy | 87.244.196....
la: ako to myslite vazne ze su to to dobre citaty? no zbohom :(...



2010-03-18  (12:59)  |  | 87.244.196....
la: v pohode len piste aj tu a vase nazory precitam si hoco vsak kazda informacia nie je na skodu.ale ked nebudu suhlasit svamii dam vam to pocitit,teraz som ticho lebo nemam vedomosti sa k tomuto clanku vijadrid.
a je mi to jedno ci mainstremovi novinary tu budu uvadzat clanky ja mam svoje nazory na zlo a nemam strach ze ich zmenim pod plivom ich pisanai.a neni na skodu si precitat aj iny pohlad na vec....


black pixel


Interview s finančním expertem Walterem K. Eichelburgem


2010-03-16  (15:31)  |  Z domova | 87.244.196....
la: je lahke predpovedat krach ked to riadim aby bol.vsetko je to ofajc a umele zadlzenie statov a nasledne ich poslanie k vode,ale jedno sa im nepodari a to je celosvetova nadvlada:))))no to zabudnite elitka...



2010-03-15  (14:50)  |  | 87.244.196....
la: a tabudol som sa vyjadrit k clanku UBOHOST!!!...

black pixel



2010-03-15  (14:49)  |  | 87.244.196....
la: este ze nie som ateista:)ako karolko...



2010-03-15  (12:39)  |  | 87.244.196....
la: mma otazku proc nepredlozila sas tie podpisi vie mi nekdo odpovedat?nenazbierala alebo jej sponzorom sa to neak nehodi?...

black pixel



2010-03-09  (13:10)  |  | 87.244.196....
la: Karolko
s tym ze si proti casinu s tebou suhlasim je to fakt svinstvo lebo vyuziva zavislost ludi na ich ozobracenie a zo stastim to nic nema.ale taj pokoj uz konecne nam s tym bojom proti vere.a ked chces bojuj na ateizme,tam ale nik nechodi lebo ta stranka nemaziadnu uroven podlatych clankov co tu citam....




2010-03-09  (12:04)  |  | 87.244.196....
la: a o to ide Karolkovi ZIDOVI:))) rozvratit tento blog a poslat ho do sraciek a admin mu sam pomaha....

black pixel



2010-03-09  (11:46)  |  | 87.244.196....
la: pokyial sa nezmeni system a budeme tu mat akoze demokraciu a parlament a politicke strany a ich system prezentacie a volby tak to bude vzdy o volbe relativneho zla.za tych dvadsat rokov to tu bolo pekne preukazane,



2010-03-09  (11:32)  |  | 87.244.196....
la: a este neco ak busch veri v skutocneho PanaBoha tak ja som papez.a to veru nie som.tato stranka fest upada,skoda davala mi prehlad o vela veciach dnes uz je to o inom....

black pixel



2010-03-09  (11:29)  |  | 87.244.196....
la: mili ateistko je to prestne o tom ze neokradnes blizne ho svojho keby vseci verili skutocne v PanaBoha tak by nebolo kasino a aj sportka v nasom state by bola cisto len o stasti a nie o okradnuti blizneho svojo systemom.ked bola stara sportka nie cez poctac ale ked ju tahali ludia tak som kazdy tach vyhral aspon piatu cenu ale teraz ako je cez pocitac tak mam sancu vyhrat raz za pol roka preco asi lebo je to vsetko podvod a klamstvo a je to o viiere v PanaBoha lebo ty co ......


Vyhľadávanie


Dôležité.sk na Facebooku

handmade.sk - ručná výroba, výrobky, ručná práca, predaj, obchod
Najlepšie hodnotené za týždeň

Najčítanejšie za týždeň

Posledné príspevky vo fóre

Na čo čakať
PaniWeatBeatrice . kanevehu0:   Som pani Weat Beatrice, legitímna pôžička pôžičky, dávam pôžičku veľmi vážnym ľuďom, ktorí potrebujú pôžičky finančnej podpory. Potrebujete pôžičku, aby ste svoje účty mohli odstrániť? Ak potrebujete pomoc naliehavo......

Na čo čakať
ivanmarko . lolabivy23:   Som investor.

Nižšie splátky? Ľudia nebláznite..
SERGIOOSWALDO . reqikice79:   AHOJ, DOBRÝ DEŇ,

Nižšie splátky? Ľudia nebláznite..
Romav . donyvyxa40:   Máte finančé problémy ? y máme pre Vás riešenie.

Veľký Tresk rozbil ateizmus na cimpr-campr
LorinaBlodgett . sewycecu64:   Mozno by ste si mali pozried kto je to vlastne ateista :D

OMG ...


Ďalšie...

Najdôležitejšie články

Etikoterapia

Etikoterapia vychádza z vplyvu negatívnych pocitov na dušu. Poznáme 7 najdôležitejších pocitov, ktoré nám poškodzujú zdravie - závisť, nenávisť, krivda, zloba, ľútosť, strach alebo trápenie sa za iných. Ak niektorý z týchto pocitov ľudia „pustia do svojho vnútra“, tak za všetky následky nesú sami zodpovednosť. Už Sokrates povedal, že telo je iba obalom duše . Ak ochorie duša, ochorie aj telo.


Mlieť ako kedysi alebo prečo vymreli kamenné mlyny?

Václav Havel – z jiné strany mince

TORONTSKÉ PROTOKOLY

Emil Páleš: Jezuiti

Slováci majú viac ako 8000 ročné etnické gény

Portal o ekologickej a energeticky efektivnej architekture
Náhodný výber za posledný týždeň

Zaujímavé linky

Varíme vegánsky



V tejto časti nájdete recepty bez použitia mlieka, syrov, vajec a ostatných živočíšnych produktov.


Energetické žiariče - elektrosmog

Vegan-fighter

Ľudovít Štúr

Anketa

Čo si myslite, ze sa udeje v eurozóne?


Grécko nakoniec vyhodia alebo samo odide (28%)


Euro padne, alebo budu dva druhy (36%)


Nič, premlčí sa (36%)


Navrhnite vlastú anketu
Najdôležitejšie z domova

 - Monika, Chill out!Monika, Chill out!

Ronald Reagan raz povedal Ťažká práca ešte nikoho nezabila, ale načo riskovať.


Zastavme SMER! (bankrot a peklo)

Ja som vám to hovoril!

Jiří Krampol: Trilogie...

Čipovanie psov? Neprispôsobivých sa to netýka!

Umylo vám dieťa riad? Pýtajte faktúru!

Najdôležitejšie zo sveta

VIDEO: STRANA NEZÁVISLOSTI BRITÁNIE NIGELA FARAGE ZAMĚŘUJE POZORNOST NA BILDERBERG 2013

Otázka, o čem se bude přesně diskutovat na Bilderbergu, by měla dělat starosti jak levici, tak pravici. Člen Evropského parlamentu Gerard Batten vyhlásil ohledně Bilderbegu poplach a tvrdí, že napsal všem hlavním mediálním kanálům mainstreamu v Británii zrovna tak, jako předložil i požadavek komisaři Hertfordshirské policie podle Zákona o svobodném přístupu k informacím, aby se dověděl, kdo platí náklady na všechna ta policejní opatření.


Google-Berg: Globální elita se transformuje na ...

USA se lekly úspěchů syrské armády

To, čo sa stalo v Bostone, sa v iných častiach sveta ...

Norové mění investiční politiku

USA kontra svet v štatistických číslach

Najdôležitejšie z ekonomiky

 - Kto stojí za bločkovou lotériou? Kto na tom zarobí?Kto stojí za bločkovou lotériou? Kto na tom zarobí?

Na Slovensku sa intenzívne plánuje zavedenie tzv. bločkovej lotérie. Aký prínos bude mať pre občanov Slovenska?


Tichý pohřeb pohádky o ropném zlomu

Komu patří peníze v bance?

BANKÉŘI PŘESTÁVAJÍ RESPEKTOVAT SOUKROMÉ VLASTNICTVÍ

Útok FEDu na zlato: Spekulace nakrátko a cenová ...

Trh s papírovým zlatem kolabuje

Najdôležitejšie z technológií

 - USA SCHVÁLILY POLYKACÍ PILULKY S MIKROČIPEM RFIDUSA SCHVÁLILY POLYKACÍ PILULKY S MIKROČIPEM RFID

Velká Británie nedávno schválila léky na předpis obsahující mikročipy RFID. Nyní i americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv schválil podobné léky s mikročipy pro použití ve Spojených státech.


VIDEO: POSTAV SI SVŮJ VLASTNÍ NEZJISTITELNÝ KALAŠNIKOV

Pozor na brýle Google

Skypuj opatrně – Microsoft čte vše, co píšeš

Kriticky o okuliaroch google glass

Funkční zbraň vytisknutá 3D tiskárnou

Najdôležitejšie z videí

Elektronický koncentrák

Podívejte se na tento dokument a zjistíte, jak moc nám NWO šlape na paty. Za jak dlouho budou povinné čipy do těla?


Tento obludný systém se reformovat nedá!

Najdôležitejšie z kníh

Kolik Američanů čte knihy?

Jak populární je v Americe čtení knih? Z těch, kteří čtou, kolik jich knihu skutečně dokončí? Jaké žánry jsou populární? A co vydavatelé - jak jim jde obchod s knihami?


Dan Millman Čísla života

Najdôležitejšie z kultúry

Pán premiér Fico: Zrušte zmluvu s Vatikánom alebo zmeňte Ústavu SR!

Právni experti  majú naďalej  výhrady voči tejto zmluve. Táto zmluva má na Slovensku totiž charakter medzinárodnej ľudskoprávnej zmluvy, ktorá má prednosť pred zákonmi aj pred slovenskou ústavou. Je to v poriadku? Naše súdy, sú a budú viazané jej obsahom. Bývalý pán premiér Dzurinda sa opäť ozval na túto tému a môže sa stať, že táto zmluva zapríčiní veľké problémy, ktoré sa v uplynulých rokoch začali ukazovať, aj súčasnej vláde. Už pád druhej Dzurindovej vlády kvôli tejto problematike ukázal aký výbušný potenciál je v tejto téme skrytý. Najlepším riešením by bolo referendum  a následné zrušenie tejto jednostrannej zmluvy... Pán premiér Fico si dúfam ako právnik uvedomuje, že nerobiť s touto zmluvou nič, môže našu krajinu priviesť do nemalých problémov.


Sexuálna výchova detí v Chorvátsku a jej pozadie – ...

Náhodný výber z archívu

Úspěšné konspirační teorie, o kterých se dnes moc nemluví

Letos uplynulo 10 let od událostí z 11. září, které byly úvodem k dosud nekončící válce s terorismem. Snad ještě než se usadil prach po pádu dvojčat, objevily se první konspirační teorie, které přiživila jak interpretace těchto událostí v oficiálních mediích, tak zveřejněná vládní zpráva. Diskuze mezi zastánci a odpůrci oficiální zprávy trvá dosud. Podobné střety proběhly před lety, a až my máme možnost v několika málo případech se dozvědět, jak to doopravdy bylo. Mým záměrem nebylo rozebírat a hodnotit jednotlivé akce, či posuzovat váhu těch, či oněch důkazů. Pouze připomenout, že je třeba vždy pochybovat o oficiálních zdůvodněních.


Mediálne besnenie - Galko...

Komu patří česká koruna?

Teroristi Bush, Blair uznaný vinným z vojnových zloč...

Život v novom tisícročí

Rusko varuje před narůstajícím rizikem jaderné války

Archív

Recenze: Nigel Farage - Flying Free

Když jsme na gymplu měli při různých angličtinářských a esejistických příležitostech jmenovat lidi, se kterými bychom chtěli jít na večeři, které obdivujeme, kteří nás inspirují atp., ustálila se mi trojice Lance Armstrong, Václav Klaus a Jaromír Jágr. Z gymnázia už jsem nějaký ten pátek pryč a jsem rád, že jsem od těchto inspirujících osobností s výrokem o mladické hlouposti nemusel znechuceně odstoupit. Všechny tři se mi také (z různé vzdálenosti) poštěstilo vidět naživo.


Svoboda ve světě podle americké organizace Freedom ...

Facebook začal automaticky rozpoznávat obličeje a lidem...

Čipovaný ľudský "dobytok" - TVpropaganda

Masmédiá ako mocný nástroj na ovládanie ľudí

Ľ. Huďo - Februárové udalosti vo svete


    Pridať novú informáciu / článok  |  Mobilná verzia  |  iPhone  |  Napíšte nám  |  Nastaviť ako homepage  |  Pridať medzi obľúbené  |  RSS  |  Webmasters
   

dôležité informácie denné správy aktuálne spravodajstvo | important actual news leaked informations spies spy espionage | zlata maska na tvar, kolagenova maska na tvar, kolagenova maska na oci, zlata maska na oci, cierna maska na tvar proti akne | good positive news inspirational stories articles | handmade ručná výroba výrobky ručná práca predaj obchod handmade Náušnice náramky dekorácie Náhrdelníky Handmade obchod ručné práce hand made


Generated in 0.4028 s