25. Máj 2013

178.40.94 - príspevky vo fóre | dôležité informácie, denné správy, aktuálne spravodajstvo
Zobraziť príspevky iba od používateľa:

Legální programy – na co?

- Legální programy – na co?2013-01-08  (17:10)  |  Technológie | 178.40.94....
Jim . bevakode69: Dam este priklad: Mam winXp original kupeny cca v dobe kedy vysiel. Teraz ked si formatnem disk nahodim win sice za cca 35 min. (rovnaka doba pre crackovanu alebo original) s tym ZE original musim updatovat... A kedze za tych 10 rockov vyslo veeeeela updatov tak cakam aj 3 hodiny (same restarty a bla bla)!!! Cize keby som si instaloval crack tak to mam system za 35 min. ale mam original cize to riesim aj 3-4h fakt super motivacia......

black pixel

Legální programy – na co?

- Legální programy – na co?2013-01-08  (17:07)  |  Technológie | 178.40.94....
Jim . bevakode69: Podla mna je to obojstranne. Jasne, ze nieje v poriadku ked si uzivatelia stahuju hocico zdarma (pri platenych verziach) avsak, dost je problem aj v spolocnostiach:

A čo poviete na toto?

- A čo poviete na toto?2012-11-02  (18:17)  |  Technológie | 178.40.94...
DrHujer . doducyve62: Teleportácia Čínskych vedcov nieje založená na "takomtoô (sic) princípe. ...

black pixel

- 2012-10-30  (20:47)  |  | 178.40.94....
kidmari . gufipiki97: Ja to beriem tak, ze nikto nenúti p.podnikateľa podnikať. Takže keď mu to nevijde tak nemusí. No mna serie, že z mojich odvodov sa má platiť dôchodok dohodárom, veď oni nič iba robili.a neodvádzali do soc.poistenia niž,ale dôchodky chcú a z čoho.A tie prachy čo p.podnikatelia ušetria na odvodoch si myslíte, ze nie%co dostali dohodári? Trt makový. Mna seria celé rozkradnuté hospodárstvo . prachy sú na účtoch celebrít a v daňovom raji. Ak niekto ......

- 2012-08-14  (12:31)  |  | 178.40.94...
ElDolars . vuhenydi61: sherry ak ta trápi tvoj dôchodok :DDDDDDDDDD a plat, tak sa uč Anglicky alebo Nemecky a choď makať na západ(Nemecko, Írsko, Anglicko,Holandsko, Severské štáty, ....) :DDDDDDDDDDDDDDD...

black pixel

- 2012-03-14  (21:19)  |  | 178.40.94....
klifton . qubefoxe95: akosi vám stojí v ceste katolická cirkev. Nie jej pohlavári, tých už máte. v ceste vám ešte stoja miliony veriacich, ktorých chcete od niečoho odvrátiť, odviesť .............. a takéto "procesy" to majú urýchliť.

- 2012-03-14  (21:13)  |  | 178.40.94....
klifton . qubefoxe95: Geoffrey Robertson je celosvetovo jedným z najznámejších právnikov pre ľudské práva. Už ako sudca pri OSN bojoval za to, aby boli zločiny proti ľudskosti privedené pred súd a síce aj vtedy, keď sa u páchateľov jednalo o hlavy štátov alebo prominentných mocnárov. Vo svojej najnovšej knihe žaluje Robertson toho, ktorý sa považuje za nedotknuteľného: pápeža.

black pixel

Dejiny Slovano - aríjskej rasy

- Dejiny Slovano - aríjskej rasy  2012-03-14  (06:55)  |  Z domova | 178.40.94....
klifton . qubefoxe95: a takí kuvíci a zapredanci ako vy, to tiež musí byť, pretože, kde je úšľachtilé zrno, bývajú aj plevy a tými ste vy....

- Dejiny Slovano - aríjskej rasy  2012-03-14  (06:53)  |  Z domova | 178.40.94....
klifton . qubefoxe95: enk . cugoxife60
classique . dapasava0 :

takých, ako vy, tu už bolo a aj ešte bude.
Slovania a Sloveni tu boli (a mali svoje písmo) dávno pred germánmi a inými "europskymi" národmi a budú tu aj dlho potom, keď už iní nebudú. ...

black pixel

- Dejiny Slovano - aríjskej rasy  2012-03-14  (04:32)  |  Z domova | 178.40.94....
klifton . qubefoxe95: ja by som doporučil knihu od Cyril A. Hromník: Sloveni, kde sú vaše korene?...

- 2012-03-12  (14:51)  |  | 178.40.94....
klifton . qubefoxe95: počuj, drotár! predpokladám, podľa tvojich príspevkov, že si asi USA občan, však??
ak je to tak, tak píš také isté vyjadrenia (ostré a poučné) aj na vašich USstránkach. alebo sa bojíš, že ťa označia za teroristu, vypátrajú a zlikvidujú? z diaľky sa dobre radí....

black pixel

- 2012-03-12  (11:38)  |  | 178.40.94....
klifton . qubefoxe95: a čo sa týka toho zásahu, čo ho tak porovnať so zásahom na Národní tříde 1989???
kde sú teraz písalkovia zo SMEtiska z nePRAVDY a iných pseudoobjektívnych médii? to sa nehodí prezerntovať? prečo píšu o sračkových demonštráciach v Bielorusku a Rusku a nenapíšu o brutalite polície u nás?...

- 2012-03-12  (11:34)  |  | 178.40.94....
klifton . qubefoxe95: tak si zbaľ drotár, a neotravuj.
nás slovenov nezlomili iní, tak nás nezlomia ani chazari, ani kuvíci. a keď sráči odídete, aspoň sa to tu vyčistí.
...

black pixel

- 2012-03-11  (15:03)  |  | 178.40.94....
klifton . qubefoxe95: korporatívny siofašizmus v praxi....

- 2012-02-11  (15:52)  |  | 178.40.94...
CLOVEK . wykuhesu22: :)))VERIM ZE TIE DRISTY CO TAM NIEKDE PISU IM NIKTO NEPLATI,,NO A KED NAHODOU MAJU VELKY POCET PLATICOV--TAK TO ZNAMENA ZE JE TO PRACKA NA SPINAVE PENIAZE......

black pixel

Ktože to tu robí revolúciu? Osoby a obsadenie.

- Ktože to tu robí revolúciu? Osoby a obsadenie.2012-02-11  (12:33)  |  Politika | 178.40.94...
kajo . vevuxino33: ZIDIA a PODOBNA CVARGA BY MALI UZ NAVZDY OPUSTIT TUTO PLANETU.....

Nezamestnaní odmietajú prácu, mali by menej peňazí

- Nezamestnaní odmietajú prácu, mali by menej peňazí2011-12-29  (14:20)  |  Z domova | 178.40.94....
jurosp . jifypoki41: Prosim, aspon si zapnite google a tie cisla si zistite. Hovorte o cislach a nie dohadoch. Potom clanok ani diskusia nema zmysel...

black pixel

- 2011-12-28  (19:21)  |  | 178.40.94....
jurosp . jifypoki41: Zboznujem take clanky a hlavne na topkach. Ti tedaktori <>u vedia a siria bludy akokeby mal prist koniec sveta :)
...

- 2011-12-28  (19:20)  |  | 178.40.94....
jurosp . jifypoki41: 333: Venujem sa radioamatercine a preto viem ze sme v obdobi maxima slnecnej aktivity ktora sa opakuje zhruba 11 rokov. Vtedy mame horsie podmienky co sa tyka sirenia signalu. Nestresuj, zazili sme to uz mnohokrat :)...

black pixel

Nezamestnaní odmietajú prácu, mali by menej peňazí

- Nezamestnaní odmietajú prácu, mali by menej peňazí2011-12-28  (19:15)  |  Z domova | 178.40.94....
jurosp . jifypoki41: Trosku zle vypocty. Napriklad priemerny pocet clenov rodiny podla scitania je menej ako 3,5. Lahko si vyguglite. Mat vymakany socialny system je spravne pretoze do problemov sa moze dostat kazdy. Avsak treba eliminovat prizivnikov....

Operácia 99%

- Operácia 99%2011-12-01  (09:42)  |  Z domova | 178.40.94....
arakain . cafehupi81: Apage Satanas!
http://www.youtube.com/watch?v=VZKl9rHoufA
:)...

black pixel

- 2011-09-30  (08:21)  |  | 178.40.94...
vierona . pawirevy15: prepacte za pismo!...

- 2011-09-30  (08:20)  |  | 178.40.94...
vierona . pawirevy15: ano suhlasila by som -no ta ako vpolitike tak aj v cirkvi su len ludia necham na vas ci su takí ci onakí-vdnesnej dobe kde vladne moc penazi niet rozdielu nad knazom ci politikom-pfrosim nespjsjtie to z vierou-...

black pixel

- 2011-04-23  (14:36)  |  | 178.40.94...
SMT1: Určite Áno podla mojho názoru na to dozeral samotný Rockefeller čo ine by mal on a zvyšok Elity na robote?...

Šokujúca teória: Za apokalypsou je americká tajná zbraň!

- Šokujúca teória: Za apokalypsou je americká tajná zbraň!2011-04-23  (14:32)  |  Zo sveta | 178.40.94...
SMT1: Čo tam toho že USA "umelým zemetrasením" zničila Japonsko. Ja som počul že profici v NSA, CIA, DDT, FBI, Sigureza,Savak, Mossad atd. pracuju na prístroji ktorý dokaže opiect chlieb z dvoch strán ale čššššt. (a v budu ochotný ho použiť) :-( ...

black pixel

Rómska odysea: európska mission impossible

- Rómska odysea: európska mission impossible2010-09-06  (20:28)  |  Z domova | 178.40.94....
Daro: no mali by mať dáke územie dobrá úvaha Ivana......

- 2010-09-02  (16:55)  |  | 178.40.94....
Lu: Golfsky prud:)...

black pixel

- 2010-09-02  (16:54)  |  | 178.40.94....
Lu: lant
vdaka za ten link. Golfsky prug sa nam zastavuje.. Treba nachystat teple ponozky a konzervy. Ale mam pocit, ze to malo pomoze......

Voľby 2010 z môjho pohľadu

- Voľby 2010 z môjho pohľadu2010-06-22  (09:01)  |  Z domova | 178.40.94....
ANONYM: bertold
:)...

black pixel

Agenda 21

- Agenda 212010-06-22  (07:41)  |  Zo sveta | 178.40.94....
ANONYM: LordX
vivat materializmus....

- 2010-06-22  (07:28)  |  | 178.40.94....
ANONYM: marcelKE
preco chces zas volit strany?zas by to dopadlo tak ako teraz.strany treba rozpustit a vladu volit priamo a mat moc kedykolvek toho ministra odvolat ked ako nahle vypukne nieaka akauza jeho.a potom mu vziat vsetko dokym nesplati co sosobil za skodu....

black pixel

Schwarzenberg lže? A za co se stydí? (Hyde Park na ČT24)

- Schwarzenberg lže? A za co se stydí? (Hyde Park na ČT24)2010-05-18  (22:14)  |  Politika | 178.40.94...
filip: Milan-je zlatý ten váš Karel.Takú kreatúru v našom panoptiku nemáme....

- 2010-05-18  (22:09)  |  | 178.40.94...
filip: 2010-pozri si moju otázku a tvoje odpovede.Týkajú sa náboženstva a uvažovania ľudí.Pýtal som sa na iné.Myslel som,že máš na to nejaký názor,nie že čakáš"že na to niekto raz príde."...

black pixel

11. výročie bombardovania Juhoslávie

- 11. výročie bombardovania Juhoslávie2010-04-02  (11:11)  |  Zo sveta | 178.40.94...
Tibor: Doplnenie k článku:

Nosnice

- Nosnice2010-03-22  (20:35)  |  Ekológia | 178.40.94....
eM: ja mam na vajcia alergiu, tak mam o jeden problem menej :-)...

black pixel

Nosnice

- Nosnice2010-03-22  (20:29)  |  Ekológia | 178.40.94....
eM: aha, takze koncept permakultury nepoznas..? No musim to napravit a hodit sem nejaky clanocek. Prave prechadzam kurzom, tak sa velmi tesim... :-)
zatial tolko:

http://www.alter-nativa.sk/index.php?akcia=zobraz&id=56&subm=6
http://sk.wikipedia.org/wiki/Permakult%C3%BAra
http://www.ekoprodukt.sk/zahrada/permakultura...

Nosnice

- Nosnice2010-03-22  (19:43)  |  Ekológia | 178.40.94....
eM: DrHujer:
Veľmi pozitívny nápad so sliepkami. Chcem si ešte doplniť obraz: Na chalupe aj niečo pestuješ iné okrem trávy a ovocných stromov? ak máš takéto možnosti, čo takto zapojiť do procesu celú záhradu - "permakultúrni" ju :-) http://permakultura.cz/view.php?nazevclanku=co-je-permakultura&cisloclanku=2009020001
vytvoríš si postupne akési zázemie, kde budeš viacej nezávislý od veľkovýrobcov potravín. 3mem paľce :-D...

Vyhľadávanie

Dolezite.sk podporuje bitcoiny. Prispieť môžete tu:

Dôležité.sk na Facebooku

handmade.sk - ručná výroba, výrobky, ručná práca, predaj, obchod
Najlepšie hodnotené za týždeň

- Úplné vystúpenie Petra Osuského k novele zákona o hlásení pobytu občanovÚplné vystúpenie Petra Osuského k novele zákona o hlásení pobytu občanov

Peter Osuský a jeho úplné vystúpenie (vrátane faktických poznámok) na nezmyselný zákon z dielne SMERu, podľa ktorého bude musieť každý občan štátu nahlasovať svoje cesty do zahraničia, ak mimo domova strávi viac než 90 dní. Ak tak neurobí, môže byť pokutovaný, pretože by sa jednalo o priestupok.

Umylo vám dieťa riad? Pýtajte faktúru!

Nové nařízení EU: pro bazénovou chemii jen s potvrzen...

Jak je to s GMO na Slovensku? Vyjádření Ministerstva ...

Najčítanejšie za týždeň

- PROČ ŽENY V ČÍNĚ neonemocní na rakovinu prsuPROČ ŽENY V ČÍNĚ neonemocní na rakovinu prsu

Nevím o žádném Číňanovi, žijícím tradičním čínským životem, který by někdy použil kravské nebo jiné mléčné výrobky na nakrmení svých dětí. Tradice povoluje kojení ale nikdy ne používání mléčných produktů. Kulturní Číňané považují naši zaujatost mléčnými výrobky za velmi zvláštní. Vzpomínám si na pobavení velké delegace čínských vědců, krátce po skončení kulturní revoluce v osmdesátých letech.

Jak je to s GMO na Slovensku? Vyjádření Ministerstva ...

Klamavá reklamní kampaň Angeliny Jolie ???!

Posledné príspevky vo fóre

janemammeno . kehiqemu4:   co to ma zas byt ? :D si nejaky rozpolceny ne ?

na majlu se me omlouvas a tude si zas na neco hrajes ......

ANONYM . sipyrige36:   Nepřestávej pálit, však k čemu mudrlanti, kteří ničemu nerozumí, pálit je nejdůležitější, víc než virtuální kámoši, víc než to, že jim záleželo na TVYM zdraví a mrzelo je snižování intelektových výkonů jasně ......

Soucitný vegan kulturista Arvid Beck
janemammeno . kehiqemu4:   jo jdu tam...

janemammeno . kehiqemu4:   tak pocuvaj dobre, lebo toto je RAP! co pozitivne pusobi na vase hlavy chore ......

ANONYM . sipyrige36:   Nemo, můžeš na chvilu na mejla? Napiš mi, díkes...

Ďalšie...

Najdôležitejšie články

- Spomienka na KysuceSpomienka na Kysuce

Ako dieťa som vyrastal v dedinke na Kysuciach.Vtedajší svet bol iný. Určite sa nemýlim ak poviem,že krajší a lepší. Ročné obdobia a samotné počasie ešte "fungovalo". Podľa kalendára sa dalo obliekať a podľa ľudových pranostík sa mohol človek riadiť. Pamätám si, ako by to bolo včera, keď mi babička jedného chladného večera sľúbila čerstvo napadaný ranný sneh a s úsmevom ma uložila do postele, vo vyhriatej útulnej izbe. Praskajúce drevo v piecke, privrelo moje bezstarostné oči skôr, ako by som si prial. Ráno keď som sa prebudil, išiel som rovno k oknu presvedčiť sa, či uvidím tú sľúbenú nádielku. Skoro mi sánky spadli, keď som otvorenými ústami hľadel na biele stromy a v zapätí som vykríkol dojatím. " mala si pravdu babka,sniežik napadal..." Skočil som jej okolo krku a vybozkával ju od radosti po celej tvári. Myslel som že je azda čarodejník. Neskôr po dlhých rokoch som však pochopil, že bola len obyčajnou starenkou, akých boli celé tie krásne, chudobné Kysuce.

Pohľad späť

Daňový úrad.

"Teória musí byť dostatočne šialená na to, aby ...

Zlatá dobrá koruna vs. globalizácia

Dane - do nekonečna, na večné veky a nikdy ináč ?!

Portal o ekologickej a energeticky efektivnej architekture
Náhodný výber za posledný týždeň

- Umylo vám dieťa riad? Pýtajte faktúru!Umylo vám dieťa riad? Pýtajte faktúru!

Vlády v Európe už dávno odhalili príčinu krízy. Nie je za ňou ani rozkolísaný finančný systém (ktorému pomocou centrálnej banky a eurovalu naďalej posielame stovky miliárd), ani lacnými euroúvermi vytvorené realitné bubliny v Španielsku či Írsku, ani nezmyselné štátne výdavky.

Zaujímavé linky

Varíme vegánsky

V tejto časti nájdete recepty bez použitia mlieka, syrov, vajec a ostatných živočíšnych produktov.

Energetické žiariče - elektrosmog

Vegan-fighter

Ľudovít Štúr

Anketa

Čo si myslite, ze sa udeje v eurozóne?

Grécko nakoniec vyhodia alebo samo odide (28%)

Euro padne, alebo budu dva druhy (36%)

Nič, premlčí sa (36%)

Navrhnite vlastú anketu
Najdôležitejšie z domova

- Nové nařízení EU: pro bazénovou chemii jen s potvrzením od úřaduNové nařízení EU: pro bazénovou chemii jen s potvrzením od úřadu

Evropská unie zavádí nové „bezpečnostní nařízení“ na „pomoc v boji s terorismem“ a požaduje, aby byl prodej chemikálií na čištění bazénové vody možný pouze se speciálním oprávněním.

Úplné vystúpenie Petra Osuského k novele zákona o hl...

Bílkoviny: Mýty a fakta

Email pre ODS s mojim svetonázorom.

Dlhy rastú, ekonomika nie

Najdôležitejšie zo sveta

- VIDEO: STRANA NEZÁVISLOSTI BRITÁNIE NIGELA FARAGE ZAMĚŘUJE POZORNOST NA BILDERBERG 2013VIDEO: STRANA NEZÁVISLOSTI BRITÁNIE NIGELA FARAGE ZAMĚŘUJE POZORNOST NA BILDERBERG 2013

Otázka, o čem se bude přesně diskutovat na Bilderbergu, by měla dělat starosti jak levici, tak pravici. Člen Evropského parlamentu Gerard Batten vyhlásil ohledně Bilderbegu poplach a tvrdí, že napsal všem hlavním mediálním kanálům mainstreamu v Británii zrovna tak, jako předložil i požadavek komisaři Hertfordshirské policie podle Zákona o svobodném přístupu k informacím, aby se dověděl, kdo platí náklady na všechna ta policejní opatření.

Ako sa Apple a Google vyhýba plateniu daní

Uli Hoeness a Lafferova krivka

Pokles likvidity finančních trhů na dohled

Britské úřady se už nemohou dočkat šmírovacího zá...

LEGITIMITU SOUKROMÍ NEMOHOU OČEKÁVAT UŽIVATELÉ MOBILN...

Najdôležitejšie z ekonomiky

- Nie je únik ako únikNie je únik ako únik

Vláda sa pustila do ďalšieho boja – tentokrát s daňovými únikmi. Jeho cieľom je zvýšiť príjmy štátnej kasy, a, slovami ministra financií, aj dosiahnutie efektívnej a sociálne spravodlivej fiškálnej konsolidácie. Vláda však v prípade daňových únikov hádže do jedného vreca dva rôzne prípady – daňové podvody a daňovú optimalizáciu.

Historie konfiskace zlata

Východo-Indická spoločnosť a zrod modernej éry

Zlato centrálních bank: Historie tichého vyvlastň...

Tichý pohřeb pohádky o ropném zlomu

Rožky za eurá? Nie, ďakujeme, hovoria Česi

Najdôležitejšie z technológií

- Pozor na brýle GooglePozor na brýle Google

Koncem tohoto roku prodělá naše společnost nejpodivnější formu společenské změny – a bude to znamenat hodně sporů a konfliktů. Příčina? Brýle Google.

Skypuj opatrně – Microsoft čte vše, co píšeš

Kriticky o okuliaroch google glass

DARPA stavia roboty s reálnymi mozgami

Funkční zbraň vytisknutá 3D tiskárnou

10 MODERNÍCH METOD OVLÁDÁNÍ MYSLI

Najdôležitejšie z videí

- Elektronický koncentrákElektronický koncentrák

Podívejte se na tento dokument a zjistíte, jak moc nám NWO šlape na paty. Za jak dlouho budou povinné čipy do těla?

Tento obludný systém se reformovat nedá!

Najdôležitejšie z kníh

- Gladio: Bodák NATO v sŕdci EurópyGladio: Bodák NATO v sŕdci Európy

S „miešaním nápojov“ a falošnými vlajkami, atentáty a prevraty prispinkovali Európu k USA ako kolóniu . Eskadry smrti NATO sa prezliekali za bojovníkov proti fiktívnym prípadným komunistickým prevratom, ale v skutočnosti sa stali nepríjemnou rakovinou Európskej demokracie. Projekty „špinavej vojny“ NATO zahŕňali taliansku Stratégiu napätia, Červené brigády a Baader Meinhof / Frakcia Červenej armády, škandál Banco Ambrosiano, smrť bývalého premiéra Talianska Aldo Mora, bankára Roberto Calviho, magnáta oznamovacích prostriedkov Roberta Maxwella, švédskeho predsedu vlády Olafom Palmeho, a "The Umbrella Murder."

Transurfing

Najdôležitejšie z kultúry

- Pán premiér Fico: Zrušte zmluvu s Vatikánom alebo zmeňte Ústavu SR! Pán premiér Fico: Zrušte zmluvu s Vatikánom alebo zmeňte Ústavu SR!

Právni experti  majú naďalej  výhrady voči tejto zmluve. Táto zmluva má na Slovensku totiž charakter medzinárodnej ľudskoprávnej zmluvy, ktorá má prednosť pred zákonmi aj pred slovenskou ústavou. Je to v poriadku? Naše súdy, sú a budú viazané jej obsahom. Bývalý pán premiér Dzurinda sa opäť ozval na túto tému a môže sa stať, že táto zmluva zapríčiní veľké problémy, ktoré sa v uplynulých rokoch začali ukazovať, aj súčasnej vláde. Už pád druhej Dzurindovej vlády kvôli tejto problematike ukázal aký výbušný potenciál je v tejto téme skrytý. Najlepším riešením by bolo referendum  a následné zrušenie tejto jednostrannej zmluvy... Pán premiér Fico si dúfam ako právnik uvedomuje, že nerobiť s touto zmluvou nič, môže našu krajinu priviesť do nemalých problémov.

Sexuálna výchova detí v Chorvátsku a jej pozadie – ...

Náhodný výber z archívu

- Posobivy moment pravdy v masovom mediuPosobivy moment pravdy v masovom mediu

Dufam ze neostane len pri slovach a neskonci chlapik v betone.

Slovenská Gorila neztrácí elán. A to jsou volby až za...

Kazatel fanatik má 4 roky

Návštěva slovenské delegace v Sýrii

Ktože to tu robí revolúciu? Osoby a obsadenie.

Ľ.Huďo-Januárové udalosti vo svete, rok 2012

Archív

preľudnenie - Je na vine preľudnenie?Je na vine preľudnenie?

Země je ve skutečnosti planeta, a navíc překrásná, která může se vším všudy a bez jakýchkoliv problémů pojmout a v hojnosti uživit 529 milionů lidí. Člověk však vytvořil obrovský nadpočet obyvatel, a tím byl donucen chemií a novými kultivacemi popohnat všechny hospodářské plodiny k nepřirozeně velkým výkonům...

Starý most - pamiatkou budú zrejme len časti

Krátky let sovietskeho raketoplánu - 20 rokov BURANU

Oteplování se zadrhlo? Překvapení v THC

Češi mají tak rádi GM kukuřici

Svet je len taký akým si ho urobíme

Pridať novú informáciu / článok  |  Mobilná verzia  |  iPhone  |  Napíšte nám  |  Nastaviť ako homepage  |  Pridať medzi obľúbené  |  RSS  |  Webmasters
    Fotograf, lacné fotografie, profesionálne fotky  |  outsider development, game, games  |  The Black book of Microsoft  | 
Prekladateľská agentúra  |  GoodvilleNews.com - good, positive news, inspirational stories, articles  | 

Generated in 0.1419 s