06. September 2010

95.102.18 - príspevky vo fóre | dôležité informácie, denné správy, aktuálne spravodajstvo
Zobraziť príspevky iba od používateľa:

Ježišove výroky vytrhnuté z kontextu - 2. časť

- Ježišove výroky vytrhnuté z kontextu - 2. časť2010-08-31  (02:51)  |  Náboženstvo a mystika | 95.102.186....
rakiew: je tazke predstavit a robit si niaky obraz o bibli v dnesnej dobe..tak jak by ludia pred 2000 rokmi nerozumeli dnesnej literature..ale ja verim ze biblia neni len literatura a je pisana tak ako je preto aby sa naplnilo co sa ma naplnit..

black pixel

Drogová kriminalita na Slovensku je legálna trestná činnosť

- Drogová kriminalita na Slovensku je legálna trestná činnosť2010-08-25  (23:04)  |  Z domova | 95.102.185...
EK: DrHujer
Lebo sú to ovce. Nekladú hlúpe otázky a plnia rozkazy. Sú ešte lepší otroci ako v minulosti. Dnes nie je kde utiecť ľuďom odmalička zotročujú myslel. David Icke na túto tému je profesionál. Odporúčam si pozrieť toto:

http://dolezite.sk/David_Icke_Co_by_sme_mali_robit_2012__SK_titulky_194.html ...

- Drogová kriminalita na Slovensku je legálna trestná činnosť2010-08-25  (21:46)  |  Z domova | 95.102.185...
EK: ZialBohu

black pixel

F. M. CHALKALIS ENERGY MULTIPLIER (EN)

- F. M. CHALKALIS ENERGY MULTIPLIER  (EN)2010-08-25  (21:31)  |  Technológie | 95.102.185...
EK: Yanath
Mne sa to vidí trošku zložitejšie ako tvrdíš. Vysvetli potom že o akých číslach a rovniciach sa v tom texte točí a čo sa tým sleduje? Tak to laicky keď to odbiješ tak to iba degraduješ mnoho informácií ktoré tam sú....

Klonovanie hospodárskych zvierat

- Klonovanie hospodárskych zvierat   2010-08-25  (17:22)  |  Úvahy a komentáre | 95.102.185...
EK: Nebudem sa diviť ak po klonovaní hospodárskych zvierat príde klonovanie a pestovanie jednotlivých orgánov hospodárskych zvierat. Veď načo živiť tkanivo ktoré sa nevyužije :)

Ovce budú kupovať s radosťou aj takéto mäso. Hlavné že bude lacnejšie ako to domáce :D ...

black pixel

- Klonovanie hospodárskych zvierat   2010-08-25  (17:08)  |  Úvahy a komentáre | 95.102.185...
EK: Ja som to hneď pochopil o čom autor píše. Autor má pravdu. Súhlasím K+...

- F. M. CHALKALIS ENERGY MULTIPLIER  (EN)2010-08-25  (16:54)  |  Technológie | 95.102.185...
EK: Yanath
citát:"EK no riadnu somarinu sa podarilo pridat)"

Ako som spomínal je to z overeného zdroja. Prečo si myslíš že je to somarina ?...

black pixel

David Icke: "Čo sú peniaze " (EN)

- David Icke: "Čo sú peniaze " (EN)2010-08-25  (16:52)  |  Video | 95.102.185...
EK: krovak
citát:"pekne video, malo iba jednu chybu: vela hovoril malo povedal :-\"

Menej je niekedy viac...:D...

- Klonovanie hospodárskych zvierat   2010-08-25  (16:09)  |  Úvahy a komentáre | 95.102.185...
EK: PETER
citát:"Autor bude zrejme propagátorom GMO potravín a klonovania
"
Neviem ako ty ale sa som z článku vyčítal že nás autor skôr varuje. A nie že ešte propaguje GMO potraviny!

Súvisejúci článok: http://dolezite.sk/Jedlo_Tajomstvo_definitivne_odhalene_EN_214.html...

black pixel

- F. M. CHALKALIS ENERGY MULTIPLIER  (EN)2010-08-25  (16:04)  |  Technológie | 95.102.185...
EK: Mám základy, ale anglicky viem iba zbežne. Podrobne som to neštudoval ale link mám s dobrých zdrojov takže ak by tam nebola žiadna užitočná informácia to video a informácie by ste nikdy nevideli. Chápeme sa ? :D...

Druhý príchod mesiáša

- Druhý príchod mesiáša2010-08-25  (15:23)  |  Náboženstvo a mystika | 95.102.185...
EK: Sionisti sú mimo súčasný matrix...

black pixel

História marihuany z druhej strany (CZ dabing)

- História marihuany z druhej strany (CZ dabing) 2010-08-25  (15:13)  |  Video | 95.102.185...
EK: Dnes ma oslovili dve ženy že aby som prispel na onkologickú činnosť.Spýtal som sa ich že ako im to pomôže. Že im kúpia parochne a lieky :D v duchu som sa smial n......o že im kúpia chémiu ktorou ich zabijú no pekne. Tak som sa ich opýtal že či počuli o tom že výťažok z marihuany dokáže liečiť rakovinu. Jedna sa ozvala že počula že fajčenie tlmí príznaky. Ja som im povedal že užívanie dokáže vyliečiť úplne rakovinu. Potom argumentovali......

Run from the cure / Útěk před lékem - cz sub

- Run from the cure / Útěk před lékem - cz sub2010-08-25  (15:12)  |  Technológie | 95.102.185...
EK: Dnes ma oslovili dve ženy že aby som prispel na onkologickú činnosť.Spýtal som sa ich že ako im to pomôže. Že im kúpia parochne a lieky :D v duchu som sa smial n......o že im kúpia chémiu ktorou ich zabijú no pekne. Tak som sa ich opýtal že či počuli o tom že výťažok z marihuany dokáže liečiť rakovinu. Jedna sa ozvala že počula že fajčenie tlmí príznaky. Ja som im povedal že užívanie dokáže vyliečiť úplne rakovinu. Potom argumentovali......

black pixel

- Drogová kriminalita na Slovensku je legálna trestná činnosť2010-08-25  (15:12)  |  Z domova | 95.102.185...

- David Icke: "Čo sú peniaze " (EN)2010-08-25  (14:59)  |  Video | 95.102.185...
EK: Jasom Davida pochopil úplne ho chápem na 100 percent a vidno to aj na mojom vedomí a skutkoch. Už len tu na dolezite.sk sa snažím pridávať príspevky ktoré ľuďom otvoria myseľ. Môžme to robiť všetci navzájom a vymieňať si užitočné informácie. Predstavte si že by to robili všetci :D !

David Icke je jeden z mojich vzorov. ...

black pixel

- David Icke: "Čo sú peniaze " (EN)2010-08-25  (14:56)  |  Video | 95.102.185...
EK: 4. Tu je to video http://dolezite.sk/David_Icke_Co_by_sme_mali_robit_2012__SK_titulky_194.html...

- David Icke: "Čo sú peniaze " (EN)2010-08-25  (14:56)  |  Video | 95.102.185...
EK: Anetka

black pixel

- F. M. CHALKALIS ENERGY MULTIPLIER  (EN)2010-08-25  (14:48)  |  Technológie | 95.102.185...
EK: Peter
Mne osobne uniklo že kde sa píše že je to perpetum mobile alebo že to ide samé :D Skopíruj prosím citát z toho textu nech sa v tom visomárim :)

...

Druhý príchod mesiáša

- Druhý príchod mesiáša2010-08-25  (14:45)  |  Náboženstvo a mystika | 95.102.185...
EK: lant. Súhlas ! K+...

black pixel

Zastánci legalizace se dočkali

- Zastánci legalizace se dočkali2010-08-24  (16:16)  |  Zo sveta | 95.102.18...
prd: uzivanie canabisu ani pravidelne nesposobuje resp. neprivadza cloveka na ulicu (poznam zopar programtorov ktorim sa vykon vobec neznizil prave opacne je zvysena miera blezkoveho napadu) a uz vobec keby hypoteticky aj ano co si neviem velmi predstavit, tak by na nu bezdomovci nepytali peniaze lebo by im rastla spolu so zihlavou. je to bralicka ale taka ista ako drogi vo vsetkych liecivkach npr aj lubovnik je jemne euforicky. asi si sa nenachadzal v prirodnom peknom prostredi s......

Proroctvá sa napĺňajú

- Proroctvá sa napĺňajú2010-08-24  (15:10)  |  Zo sveta | 95.102.18...
prd: je literatura faktu ale fakt je ze sa pise to to mu boh povedal, to mu naozaj povedal boh ze ked ta zena nechce tak ju znasilni a potom si ju budes musiet vziat. toto ma byt kniha knih od boha zijete asi v stredoveku, ako mozes obhajovat zlo poukazovanim ze aha aj ten robi zle. tu je to horsie lebo ta vasa kniha knih nabadala k zlu. tak preco ste bez reptania prijali ich jahveho ich predstavu stvorenia ich stary zakon (myslim izraelcov)? aj v novom zakone sa najdu nepriame ......

black pixel

Kráľ Svätopluk a dvojkríž

- Kráľ Svätopluk a dvojkríž2010-08-24  (14:59)  |  Z domova | 95.102.18...
prd: bol to podobne ako vsetci krali mafian vypalnik moc si udrziaval vyberanim dani ked nejaka osada nechcela zaplatit bola vypalena. ale ked ze sa jedna o miesta sucasnych vypalnikov tak je jedno kede socha bude stat tak ako sochy cyrila a metoda, marxa a engelsa a podobne. deti sa nou nebudu tesit nebudu jazdit na koni a vecsinu ekonomov a pravnikov pokial sa nechoovaju populisticky historia ani umenie nezaujima... ...

- Zastánci legalizace se dočkali2010-08-24  (14:48)  |  Zo sveta | 95.102.18...
prd: myslis ze je to lepsie ako ked ta obtazuju opyti ludia u nas? a videla si tam zubozenych alkoholickych bezdomovcov? a ty sa necitis kolonizovana tymi myslienkami, ktore ti brania v rozvoji? preco je v tom kolonizatorskom rituali jezisova krv vinom i ked dobre vino je tiez v malich mnozstvach liek, ale to sa ti nezda kus pokritecke? canbis je liek ktori nam vsesmir-a, boh/ina dal-a, vino je ludsky vytvor...umelecke dielo nie som proti vinu ani canabisu ani spiritusu hubam ......

black pixel

Proroctvá sa napĺňajú

- Proroctvá sa napĺňajú2010-08-24  (14:07)  |  Zo sveta | 95.102.18...
prd: 1000 rocny utlak slovenska rim bizancione .... na slovensku zili slobodni ludia s obrovskym vzdelanim o prirode a vztahom k nej, kym nedosiel kriz podobne ako inde na svete... to nie je slovenska tradicia ale rimska podobne ako latincina do minuleho storocia pouzivana v kostoloch nie je nasa tradicia.

- Zastánci legalizace se dočkali2010-08-24  (13:12)  |  Zo sveta | 95.102.18...
prd: s tym davkovanim som myslel, skor to ze ani ine bylinky nie je vhodne uzivat iba tak pre chut kazdy den ak to ozaj netreba pricom si myslim ze zavislost na tomto lieku je cisto mystifikacia lebo som s tym nemam problem. myslim ze telo ktore ma uvolnenu mysel aj ducha sa regeneruje lahsie a rastlinka spusta resp zosilnuje samolieciace autoregulacne mechanizmy toho co nazyvame hmotne telo. a s tym mojim chrupom je to podobne, urcite zohrava ulohu aj ph v ustach - nemam kyslu ......

black pixel

- Zastánci legalizace se dočkali2010-08-24  (12:53)  |  Zo sveta | 95.102.18...
prd: mas pravdu krovak aj chripka sa da liecit thc. 10 rokov som nezral chemicke lieky ani si neumyval zuby pastou. vysledok ziadny kaz a mam pocit ze aj imunita je lepsia pretoze doktora som odvtedy navstivil iba ked som potreboval dake potvrdenie o zdr. stave. ale hovorim davkovanie je dolezite. proti bolesti si tiez (neviem ci uzivas ten bordel ibalgin a podobne drogi)nedas 10 tabliet za den aj ked niektorym tazkym pripadom to lekari s radostou predpisuju.radsej dam tuto ......

Už nikdy žiadna vojna!!!

- Už nikdy žiadna vojna!!!2010-08-22  (15:55)  |  Video | 95.102.18...
neno: super chalan,otvori oči mnohym,lenze teraz ho oznacia za terorislu,nieco ne neho nasiju, ako na chlapka co zverejnil videa o usa armi vymysleli znasilnenie, davali v tv novinach....

black pixel

- Run from the cure / Útěk před lékem - cz sub2010-08-22  (00:57)  |  Technológie | 95.102.18...
prd: krovak mas rad umenie?
vecina diel vznikla s ucinku toho uvolnenia clovek sa stava tvorivejsi ale davkovanie je dolezite. ak odsudzujes rastlinu teda jej podla teba vedlajsi ucinok tak odsudzujes aj umenie ktore tak vzniklo. film divadlo hudba sochy obrazy dizajn veciny veci co pouzivas... ...

Drobný komentář o finančních stimulech

- Drobný komentář o finančních stimulech2010-08-09  (09:05)  |  Ekonomika | 95.102.180....
ANONYM: je tu nieaky saskar co ich volil co by sa mi vjadril k tomuto ako to vnima ?napr.taky lordx co ich tu hajil .http://www.sme.sk/c/5498377/sulika-viezol-poorov-premier.html alebo liberalny om s.r.o....

black pixel

Nechceme bojovať? Ale stále málo!

- Nechceme bojovať? Ale stále málo!2010-08-01  (14:00)  |  Zo sveta | 95.102.187....
filip: Je to pekné , keď sa " osloboditelia " po tom , čo pozabíjajú čo najviac " teroristov " môžu zdraví vrátiť ku svojim a načerpať čo najviac síl do ďalších bojov za " slobodu a demokraciu."...

Priznanie sa bývalého riaditeľa Big Pharmy

- Priznanie sa bývalého riaditeľa Big Pharmy2010-08-01  (13:53)  |  Video | 95.102.187....
filip: Nonsensm - Tí ,čo pozerajú The arrivals by mali vidieť genézu príchodu týchto neoliberálov : Sila nočných mor I , II ,III. http://afinabul.blog.cz/0805/google-video...

black pixel

Priznanie sa bývalého riaditeľa Big Pharmy

- Priznanie sa bývalého riaditeľa Big Pharmy2010-08-01  (13:17)  |  Video | 95.102.187....
filip: Nonsensm -Nejde to. Robím to pár rokov , aj v tomto obore a výsledky sú žalostné. Ak to ľudia nevidia v hlavnom tel. spravodajstve ,tak tomu nevenujú pozornosť. Výnimkou nie sú ani chorí , ktorí sa ešte viac upriamia len na lekárov a k iným veciam majú ešte väčšiu nedôveru.Výnimiek je minimum....

Špión provokatér

- Špión provokatér 2010-08-01  (10:50)  |  Zo sveta | 95.102.187....
filip: Je to také jednoduché. Potom nám "slobodné " médiá ukážu provokácie týchto špinavcov a plebsu je hneď jasné kto je dobrý a kto zlý....

black pixel

Tragédia na Loveparade bez cenzúry!

- Tragédia na Loveparade bez cenzúry!2010-08-01  (10:36)  |  Video | 95.102.187....
filip: Yanath -To len dokazuje , že stádovité správanie je vlastné celému ľudskému druhu ,bez ohľadu na vierovyznanie....

Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street?

- Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street?2010-07-16  (22:07)  |  Zo sveta | 95.102.182...
ANONYM: hm ze by to boli komunisti z presvedcenia to mas ako z fararmi nemyslis?su co to robia len pre biznis a su taky co to robia koli vere panaBoha.a po neznej vysli krisy na podium lebo bola nezna a nie krvava keby bola krvava tak vyndu len ty co maju odvahu a charakter.tot vse:)a ecela pravda o tom a ten co mal charakter skoncil na dialnici....

black pixel

- Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street?2010-07-16  (19:07)  |  Zo sveta | 95.102.182...
ANONYM: a este nieco aj havel ti odprisaha ze bol dizident a ze usiel za kopecky a su nazory a to som cital v narodnej obrode ktoru na jeho prikazu kazali stiahnut z predaja ale nastastie sa mi dostal jeden vytlacok skor ako to stiahli a to ti prisaham ze neklamem,ze ho KGB vyviezlo a zamavalo mu tam a vsemozne mu pomahalo aby bol akoze dizident:)takze tak nie vsetko je tak ako sa pise a nie vsetko je tak ako sa pise na konspiracnych veboch,lebo aj tie zneuzivaju plateni manipulanti,......

- Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street?2010-07-16  (18:59)  |  Zo sveta | 95.102.182...
ANONYM: lenka
skade mas tych dvadsat milionov ?aj na katinu su dva nazory jeden hovori o rusoch druhy o nemcoch,vyber si kto bol ta skutocna svina co ich zabil.a na koho to chcu hodit.
rafael dik od neveriaceho ako ty to potesi ze mame aspon na politiku podobne nazory:)...

black pixel

Drsná pravda o odhaľovaní ľudského tela

- Drsná pravda o odhaľovaní ľudského tela2010-07-16  (16:21)  |  Z domova | 95.102.182...
ANONYM: Achemtet
vidis auru?...

- Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street?2010-07-16  (13:43)  |  Zo sveta | 95.102.182...
ANONYM: a to fatimske proroctvo preco neovladas ,ked si taka katolicka jak sa tu tvaris,mne je zahadou:)
...

black pixel

- Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street?2010-07-16  (13:42)  |  Zo sveta | 95.102.182...
ANONYM: hm jak myslis ze aj som zmanipulovany:))ja si pametam socik co tu bol velmi dobre ja pravda ze uz ku koncu ale pamatam a moc mi nereze ked niekto sustavne kyda na ten system a obhajuje tento .lebo moj nazor je podla mojej osobnesj skusenosti ze ten bol omnoho lepsii,co ti potvrdi mnoho obycajnych ludi aj teraz co zili vstedy.len oficialne vysie kruhy ako havel a ty debilkove co okradli tento stat a zbohatli na nom ma furt presviecaju ze som źil v biede,.a k tej viere co ty ......

Drsná pravda o odhaľovaní ľudského tela

- Drsná pravda o odhaľovaní ľudského tela2010-07-16  (12:11)  |  Z domova | 95.102.182...
ANONYM: len tolko mudrci o zakone stvoreni a supa,ked nahota je nieco spinave a hnusne preco to nie je v desatoro?tento clanok je fakt supa,je mi s neho na grc.tak ako je napisane v jednom prispevku ked budes kukat z laskov aj na telo zeny tak nemozes citit ziadny hnus aj ked podvedomi....

black pixel

- Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street?2010-07-16  (11:58)  |  Zo sveta | 95.102.182...
ANONYM: Antabus

- Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street?2010-07-16  (11:25)  |  Zo sveta | 95.102.182...
ANONYM: LenkaB | i
mala vec az na to ze si to prehliadla mal mu pozehnat tesne pred rokom 1960 nie pred revoluciov VOSR.tak nvm tu tvoju odpoved moc nechapem....

black pixel

- Druhá svetová vojna: Kto ju financoval? Wall Street?2010-07-16  (07:50)  |  Zo sveta | 95.102.182...
ANONYM: mam otazku na vsetkych a hlavne na veriacich co sa tyka fatimskeho proroctva.v druhom z nich ziadala zevraj panekamaria pozehnat rusku bolo to pred 1960 papeza ze tak zachrani svet a ruzko nepadnne.,papez vsak tak neurobil koli tomu ze to boli bolsevici,ked ten system bol tak hnusny a zabil mmiliony ludi tak mi vysvetlite preco to od neho chcela,to ze to neurobil mu bolo vysvetlene v tretiom ktore je dodnes tajne.tak preco by to odneho chcela?...

A moře se změní na krev. "Je to biblická katastrofa, která ovlivní nás všechny," říká o havárii v Mexickém zálivu David Icke

- A moře se změní na krev. "Je to biblická katastrofa, která ovlivní nás všechny," říká o havárii v Mexickém zálivu David Icke2010-07-02  (23:21)  |  Zo sveta | 95.102.186....
nahosed: Jednoznačne sú za vsetkým Ilumináti: http://www.facebook.com/group.php?gid=212973089061&v=info&ref=ts...

black pixel

A moře se změní na krev. "Je to biblická katastrofa, která ovlivní nás všechny," říká o havárii v Mexickém zálivu David Icke

- A moře se změní na krev. "Je to biblická katastrofa, která ovlivní nás všechny," říká o havárii v Mexickém zálivu David Icke2010-07-02  (23:19)  |  Zo sveta | 95.102.186....
nahosed: Samí odborník na ropné vrty. Icke predpovedal tolko hovadín že z ktorích nič nebolo že si môže tvrdiť čo chce neverím mu. Rdašej si najdem iný článok/autora ako tohto blba čo a priživuje a budení strachu ľudí!...

Prečo ľudstvo schvaľuje potraty

- Prečo ľudstvo schvaľuje potraty2010-07-02  (12:41)  |  Zo sveta | 95.102.182...
LordX: "A vy este volite pravicu :D"

Sice trochu od temy, ale neviem v com by bola ta nasa slovenska "lavica" nejak lepsia.. to rozdelenie na lavicu a pravicu je dobre len na to, aby sa plebs mal o com v krcme hadat. ...

black pixel

- Prečo ľudstvo schvaľuje potraty2010-07-02  (11:22)  |  Zo sveta | 95.102.182...
LordX: "Populácia Europanov klesá aj vďaka potratom"

Suhlasim. Ja mam na mysli svetovu populaciu ako celok, nie 10 % najbohatsich statov. Bohate staty maju opacny problem - vymieranie. ...

- Prečo ľudstvo schvaľuje potraty2010-07-02  (10:44)  |  Zo sveta | 95.102.182...
LordX: "Inak zisťujem, že ty si naozaj Lord, keď vieš tak s určitosťou, kedy začína život človeka. Asi zabúdaš, že ty si bol tiež ten „zhluk buniek“ . A možno si mal šťastie, že tvoji rodičia nerozmýšľali tak ako ty"

black pixel

- Prečo ľudstvo schvaľuje potraty2010-07-02  (10:36)  |  Zo sveta | 95.102.182...
LordX: "Ludia nehladuju preto, ze by nebolo mozne viacej jedla vyprodukovat, alebo ze by to zem nevladala, ale prave chamtivostou a lenivostou . Napriklad sypeme tony mardarinok do mora len preto aby neklesla cena, na Slovensku neosievaju majitelia roli 10 rokov prave preto, ze USA corporacie im dali 10000USD za to ze 10rokov nezaseju psenicu, obdobne je to v Japonsku s ryzov .... a podobne veci su v tomto zamiesane. Avsak zranice je tu i napriek tomu obrovsky nadbytok len niet......

- Prečo ľudstvo schvaľuje potraty2010-07-02  (09:58)  |  Zo sveta | 95.102.182...
LordX: Ignac - a drha strana mince? Spolocnost takisto bola usetrena os tisiciek ludi ktori by jej viac zobrali ako dali, napr. nevzdelanych a nezodpovednych na podpore. Preco si myslis ze je dobre v populacii nahradit kvalitu kvantitou? Este k tomu nechcene dieta by pravdepodobne ilo do decaku. Tam by uz len z neho vychovali genia! Geniovia sa nerodia, geniov vyraba spolocnost. Talent je mozno 5% uspechu..

black pixel

Voľby cez internet: začiatok alebo koniec demokracie

- Voľby cez internet: začiatok alebo koniec demokracie2010-06-25  (17:35)  |  Z domova | 95.102.18....
Bertold: alebo by som využil sieť bankomatov...Banky by na jeden deň presmerovali data do centrály ÚVK. A štát by ich odškodnil za výpadok jednodňového biznisu cez bankomaty.Veď dnes už má bankomatovú kartu i PINom každý....

Vyhľadávanie

handmade.sk - ručná výroba, výrobky, ručná práca, predaj, obchod
Najlepšie hodnotené za týždeň

- Rómska odysea: európska mission impossibleRómska odysea: európska mission impossible

Zasa sme sa na pár hodín ocitli vo svetových médiách. V bratislavskej Devínskej Novej Vsi sa pol hodinu ozývala streľba a zomierali ľudia. Záujem televíznych staníc pomaly opadáva, štátny smútok skončil. Čo ale neskončilo, sú problémy spolunažívania majoritného obyvateľstva s rómskou menšinou. A netýkajú sa len Slovenska.

Je obřízka to, co opravdu chce Bůh?

Američanov zapísali medzi vývozcov terorizmu

Spravodlivé a nespravodlivé referendum

Najčítanejšie za týždeň

- Ježišove výroky vytrhnuté z kontextu - 2. časťJežišove výroky vytrhnuté z kontextu - 2. časť

Na tejto stránke sa periodicky objavujú články na náboženskú tematiku. Vždy sa to zvrtne na hádavý ping-pong medzi veriacimi a neveriacimi a vždy to dopadne rovnako: 0:0 V kostoloch bojujú proti interupciám a za politické ambície a na chudáka Ježiša sa zabúda. Nikto Bibliu nečíta, ani veriaci nie, ale je sa čo čudovať? Sú to ťažko stráviteľné texty /ani Homéra by ste nečítali, a to je iný pán klasik!/. Staroveká literatúra je iná než dnešná a svet, v ktorom žili biblisti, bol celkom iný ako náš. Preto pozorne si prečítať tie texty je skutočne náročné, ale ja som si tú prácu dal. Tu je výsledok.

Euróspka Únia schválila zákon o zákaze prírodných ...

Vedeli ste že.... ?

Posledné príspevky vo fóre

Čip do každej rodiny
VivatNWO:   Šelma sa rozhodla uvariť žabu, tak ju začína zahrievať pekne pomaličky......

Druhý príchod mesiáša
Ip:   To, že niekto napíše niečo skôr to je dôkaz, že ten kto píše neskôr, od neho opisoval? Však zmienka o potope je zachovaná v rôznych kultúrach. Nemusi to znamenať, že niekto to vymyslel a všetci to po ňom opakovali.

xtc:   ludska hlupost je nekonecna, ludska rasa odsudena na zanik......

Ježišove výroky vytrhnuté z kontextu - 2. čas...
vinidi:   gorgor

Euróspka Únia schválila zákon o zákaze prí...
Yanath:   ale no, pozrite sa co ludia zeru a kolko z nich pouziva bylinky, netreba ziadny codex aliment. ani ine nariadenia, zvladame to sami, ludska hlupost a hlavne pohodlnost vacsinu dodrbe...

Ďalšie...

Najdôležitejšie články

- "Teória musí byť dostatočne šialená na to, aby mohla byť pravdivá" "Teória musí byť dostatočne šialená na to, aby mohla byť pravdivá"

V niektorých krajinách sa o nich už diskutuje v parlamentoch. Väčšina našich politikov nemá o nich ani najzákladnejšie vedomosti. Bežný občan otvára ústa údivom, ak sa o týchto teóriách dozvie a ako-tak ich pochopí. Mnohí diskutéri na blogoch a sociálnych sieťach degradujú autorov, ktorí šíria tieto teórie, na úroveň idiotov. Naopak, objavuje sa aj dosť priaznivcov, ktorí si dali takú námahu, aby si o týchto teóriách čo-to naštudovali a zamysleli sa.

Spomienka na Kysuce

Pohľad späť

Nepodmienený základný príjem, versus Odvodový bonus

Európsky parlament 1 časť : Nigel Farage " Bola ...

Stále živé otázniky o smrti Milana Rastislava Štefá...

Dôležité.sk na Facebooku

Ďakujeme za pomoc a podporu
Náhodný výber za posledný týždeň

- Euróspka Únia schválila zákon o zákaze prírodných liekov.Euróspka Únia schválila zákon o zákaze prírodných liekov.

Zanedlho bude zákon o zákaze predaja prírodných liekov platný !

Zaujímavé linky

earth

Opis udalosti

Je 30. jún 1908, 7:15 miestného času. Ruskí farmári v horách neďaleko jazera Bajkál pozorujú modrastú žiaru, skoro tak silnú ako Slnko pohybujúcu sa po oblohe. Asi o 10 minút počujú ochromujúci a hlasný výbuch. Očití svedkovia opisujú dunivý zvuk šíriaci sa od východu, ktorý je sprevádzaný silnou tlakovou vlnou, ktorá zhadzuje ľudí a poškodzuje chalupy ešte stovky kilometrov od výbuchu. Väčšina svedkov ale opisuje len hrôzostrašný zvuk, no nevidí priamo explóziu. Výbuch bol tak silný, že ešte dva dni po ňom mali ľudia na takmer celej Zemeguli namiesto noci len šero a ešte niekoľko týždňov po výbuchu sledovali tzv. "svetlé noce". Ak by výbuch nastal len o 4 hodiny a 47 minút neskôr, plnou silou by zasiahol mesto St. Petersburg.

Sambaly-Zlaty vek poznanie

Vygooglený

Budeme mať silu zvrhnúť nadnárodné korporácie?

Anketa

Čo si myslite, ze sa udeje v eurozóne?

Grécko nakoniec vyhodia alebo samo odide (20%)

Euro padne, alebo budu dva druhy (40%)

Nič, premlčí sa (40%)

Navrhnite vlastú anketu
Najdôležitejšie z domova

- Spravedlivý státSpravedlivý stát

Příroda stvořila člověka jako každou jinou živou bytost, aniž mu sama přiřkla nějaká privilegia ve způsobu, jakým bude využívat jejích darů. Člověk je neoddělitelnou součástí přírody a jeho existence je přímo závislá na přírodních zdrojích, z nichž každý z nás čerpá. Tato závislost přímo určuje otázku svobody člověka. Svobodný je ten, kdo má volný přístup k přírodním zdrojům, neboť právě a jen tyto zdroje ho živí. Naopak nesvoboda člověka vzniká tehdy, pokud si jeden člověk přivlastní přírodní zdroje a druhé vykořisťuje tím, že jim v přístupu k těmto zdrojům zamezí a nutí je živit se otrockou prací v jeho vlastní prospěch. Takovou otrockou prací je každý námezdní pracovní poměr, při němž člověk prodává svoji pracovní sílu, aniž by měl přímý podíl na prvotních zdrojích a výtěžku z této práce.

Spravodlivé a nespravodlivé referendum

Rómska odysea: európska mission impossible

Chemtrails

Chemtrails

Najdôležitejšie zo sveta

- Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USAKameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Kameraman, který natočil 9/11, čelí vyhoštění do USA

Predkovia Hitlera sú židia a afričania

Obrátenie Bernarda Nathansona

Francúcsky kňaz sa modlil, aby dostal Sarkozy ...

Novinář snažící se vyšetřit Smolensk šel do vězen...

Najdôležitejšie z ekonomiky

- Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)Konkurujúce si meny sa stávajú populárne! (SK titulky)

Napríklad v USA sa používa 150 alternatívnych mien. Mnoho ľudí sa začalo správať trhovo aj pri výbere platidiel, ktoré budú používať. Bola by hlúposť dobrovoľne akceptovať jediného monopolného vydavateľa jedinej meny. Našťastie čaká nás BOOM vzniku nových výrobcov alternatívnych, konkurujúcich si mien.

Kacírstvo Grékov ponúka nádej

Společnost se škrtnout nedá

Drobný komentář o finančních stimulech

Čínská ratingová agentura snížila hodnocení Velké ...

Komunismus dokáže zrealizovat pouze kapitalista

Najdôležitejšie z technológií

- Čip do každej rodinyČip do každej rodiny

Čip do každej rodiny Ich komerčné využitie je neuveriteľne široké. RFID čipy môžu napríklad plniť úlohu automatických priepustiek, ktorými budú vybavené autá prichádzajúce do veľkoskladov. Vďaka nim bude obsluhujúci personál vždy vedieť, koľko áut je vnútri, komu patria, kde sa práve nachádzajú, ako dlho sa tam zdržia a aký tovar sa na ne práve nakladá. Podobným spôsobom ich možno využiť aj ako ďalší z ochranných prvkov v cestovných pasoch

Vedeli ste že.... ?

Príbeh o mastičkárke 1-3 časť

Projekt BOINC - Zapojte sa aj vy!

Najdôležitejšie z videí

- Americká politika je zločin - Ramsey ClarkAmerická politika je zločin - Ramsey Clark

Toto robili američania irackému obyvateľstvu v roku 1991, vtedy sa na teroristov ešte vyhovárať nemohli..

Filmy sa pomaly stávajú realitou

Najdôležitejšie z kníh

- MEDZINÁRODNÝ ŽID,  Henry FordMEDZINÁRODNÝ ŽID, Henry Ford

Proč je židovská otázka přetřásána? Protože existuje a protože její vnikání do amerického života má přispět k tomu, aby byla řešena a ne aby přispívala k dalšímu trvání oněch neblahých, vedlejších okolností, které obklopují tuto otázku v jiných zemích. Již dlouho se zabýváme ve Spojených státech židovskou otázkou.

Igor Bukovský, Pavol Lipták : Hneď to bude

Najdôležitejšie z kultúry

- Kvantová psychologie - nekonečné možnostiKvantová psychologie - nekonečné možnosti

Každý zdravý člověk se narodí s mozkem se obrovskou schopností rozlišovat skutečnost a lživé manipulace. Zastarale pojatou výchovou a učením je však tato schopnost silně potlačena, což má pozdější dopad na kvalitu žití člověka a lidstva obecně. Naštěstí lze tuto schopnost s trochou snahy obnovit.

130. výročie narodenia gen. Dr. Milana Rastislava Štef...

Náhodný výber z archívu

- Lobby si žádá další válku…Lobby si žádá další válku…

Glosuje editor magazínu Antiwar.com Justin Raimondo. Ve svém textu upozorňuje na aktivity Americko-izraelského kongresu pro veřejné vztahy, který je často zjednodušeně nazýván “izraelskou lobby” (AIPAC) jehož posledním chystaným záměrem zablokovat dodávky rafinovaných ropných produktů pro Írán. Zda se má jednat o “válku jinými prostředky”, či teprve snahu Írán vyprovokovat, aby následná izraelská akce byla snázeji ospravedlnitelná. Zásadním však zůstává, že Obamou proklamovaná snaha pokusit se znovuotevřít vzájemná dialog s Teheránem ztroskotává na osobních zájmech několika zavedených lobbistů, kterým Obama nemá sílu se postavit.

Gideon Levy: Gaza, vzpomínáte?

V Mexiku len 7 mŕtvych na prasačiu chrípku

Svet ovládnu fondy. Štátne a private equity

Ochrana práv občanů vypuštěna z telekom. balíčku

Ideopolicie v Británii ukazuje svaly

Archív

prostesty, demonstracie, infiltrovanie - Špehujú pacifistov, aktivistov životného prostredia a rehoľné sestry Špehujú pacifistov, aktivistov životného prostredia a rehoľné sestry

Aktivista Mike Stark, ktorý pomáhal zorganizovať protestný pochod proti trestu smrti v Baltimore, informoval novinára z Los Angeles Times, že na jednej z demonštrácií si všimli, že vyše dvadsaťročná "Lucy" zrazu vytiahla prenosný počítač a usilovne začala klepať. Všetci to pokladali za neprimerané. Neskôr sa zistilo, že ide o príslušníčku štátnej polície v Marylande, ktorej sa v rokoch 2005 až 2007 podarilo infiltrovať viac než dvanásť protestných demonštrácií a stretnutí organizátorov pokojných protestov.

Kríza na Islande sa zmenila na politický konflikt s Brit...

Systém na odhaľovanie plagiátov chce šesť slovenský...

USA se kvůli krizi asi zřeknou protiraketového štítu

Nový prezident USA: Obama

NATO chce požádat Rusko o přelety do Afghánistánu

Pridať novú informáciu / článok  |  Mobilná verzia  |  iPhone  |  Napíšte nám  |  Nastaviť ako homepage  |  Pridať medzi obľúbené  |  RSS  |  Webmasters
    Fotograf, lacné fotografie, profesionálne fotky  |  outsider development, game, games  |  The Black book of Microsoft  | 
fotograf  |  dolezite  |  vianocne darceky  |  vianocny darcek  |  jarmok  |  trhovisko  |  umelecke  |  umenie  |  rucne prace  |  sperky  |  domacnost  |  tlmocenie  |  preklad  |  autobazar  |  sedacky  |  inzercia  |  kuchyne  |  starozitnosti  |  skolenia  |  online-hry  |  parfemy  |  originalne darceky  |  internetovy obchod  |  online obchod  |  kupim  |  obchody  |  predajna  |  predajne  |  kupele  |  byty  |  bicykle  |  odevy  |  prstene  |  nausnice  |  retiazky  |  naramky  |  tricka  |  kabelky  |  dekoracie  |  kupelne  |  sviecky  |  rucna vyroba  |  rucna praca  |  remeselne vyrobky  |  keyoka  |  sashe  |  valentinsky darcek  |  valentinske darceky  |  TOPlist